Şimdi Ara

=>8 MP SONY ERİCSON C905 - AINO - X10 - VIVAZ - W995 FOTO\VİDEO PAYLAŞIM ARENASI<= (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
2
Favori
17.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben de bugün itibari ile c905 kullanıcılarındanım.
    belki forumda verilmiştir bulamadım c905 modelinde istediğimiz dosayaya şifre koyabileceğimiz bir program mevcut mu?
    yani telefona kim bakarsa baksın mesajlara dosyalara giriveriyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: htekin74

arkadaşlar ben de bugün itibari ile c905 kullanıcılarındanım.
    belki forumda verilmiştir bulamadım c905 modelinde istediğimiz dosayaya şifre koyabileceğimiz bir program mevcut mu?

Elfle şifre koyabilirsin msjlara dosya yöneticisine vs. ama önce telefonunu brown yapman gerekio.. elf kurulumuyla ilgili konu vardı sanırım.
  • çok araştırdım ama bulamadım. varsa linkini gönderebilir misin.
  • quote:

çok araştırdım ama bulamadım. varsa linkini gönderebilir misin.

elf yükleme anlatımı burda var
    http://forum.donanimhaber.com/m_46538565/tm.htm
    Brown yapma burda anlatılmış ama artık paralı oldu omnius lisans alman gerekio. Omnius lisansı için açılan konulara bakmanı tavsiye ederim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36817591/tm.htm
    Omnius lisans konusunda bi arkadaş almış ona ulaşabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_47651774/mpage_3/tm.htm

• çok teşekkür ederim.
  • Fotoğraf - Video paylaşım konusununda suyunu çıkartmışsınız ya hiçbi şey demiyorum
  • Arkadaşlar ben w995 almayı düşünüyorum da burda c905 in fotolarını görünce bi an aklım c905 e kayar gibi oldu sizlere bir sorum olacak .

Ben daha önce 5 yıl boyunca w810i kullandım ve çok memnun kaldım gerek hızından gerek foto kalitesinden ve özellikle de müziğinden..

Şimdi w810i ye göre kıyaslarsanız ..

1- w995 in foto çekimi ve müzik i nasıldır ?
    2-c905 in müzik i nasıldır ?
    3- birde son olarak c905 ve w995 arasında internete girme msj atma ve telefonun genel hızı olarak nasıldır ?
    4-gg de birisihttp://urun.gittigidiy.r.com/SONY-ERICSSON-W995-KIRMIZI-ORJINAL-SIFIR_W0QQidZZ39352694 satıyor . Adamı baya bi araştırdım c 905 te satıyor . güvenilir birisi . bu teli pasaportla kaydettirirsem (hangisini alırsam artık) buna elf yapma (nedir tam bilmiorm) patch atma fontları deiştirme camdriver atma...vs muhabbeti olabiliyor mu ? yani bi arkadaş hesaptan bahsetmiş ondan alırsam şayet bu işleri yapabilir miyim ?

cevaplarınız için şimdiden tşk ler..

• w995 tavsiyemdir bir xenon flaş için kütük c905 alınmaz.
  • benimde kafamda w995 var ama işte buradaki fotolara bakınca kayar gibi oldum ..

quote:

Orijinalden alıntı: ACİDBURN45

w995 tavsiyemdir bir xenon flaş için kütük c905 alınmaz.
  • quote:

• insanın aklına gelmior değil bi xenon flash al takdır oluosa:)
    quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

• sadece flash değil. Her türlü kamera konusunda yaklaşamaz w995.
  • c905i bugun bile mp3 ve kamera konusunda hala iddialı mı yoksa aynı fiyata baska tel mi önerirsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: polkol

c905i bugun bile mp3 ve kamera konusunda hala iddialı mı yoksa aynı fiyata baska tel mi önerirsiniz...

modlanırsa bana kalırsa hala en iyi fotograf ceken makine ama ses için w995
  • Ben olsam kalinda olsa C905 alirim rakipsiz
  • ama c905 biraz daha kalın gibi w995 un daha estetik bi duruşu var sanki..
    quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Ben olsam kalinda olsa C905 alirim rakipsiz
  • quote:

arkadaşlar ben de bugün itibari ile c905 kullanıcılarındanım.

nerden aldiniz sifir mi?
  • yaklaşık 1 yıla yakın süredir c905 kullanıcısıyım.ama çok telefon değiştiren bir kişi olmama rağmen her geçen gün bu telefona biraz daha hayran kalıyorum.yeni akustikle sesi gayet gür ve net çıkıyor.kamera ise rakipsiz bence.sationun fotoları bile çok soluk bunun yanında.orta seviye birçok fotoğraf makinasından bile çok üstün fotoları var.bu telefondan vazgeçemeyecem.bozulduğu yere kadar kullanacam.herkese iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew
    ama c905 biraz daha kalın gibi w995 un daha estetik bi duruşu var sanki..
    quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Ben olsam kalinda olsa C905 alirim rakipsiz

ben telde estetiğe bakarım c905 kötüleme gibi olmasın fakat compact makina alırdım gerek yok xenon'a c905le fotoğrafçılık yapan varsa o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin186

yaklaşık 1 yıla yakın süredir c905 kullanıcısıyım.ama çok telefon değiştiren bir kişi olmama rağmen her geçen gün bu telefona biraz daha hayran kalıyorum.yeni akustikle sesi gayet gür ve net çıkıyor.kamera ise rakipsiz bence.sationun fotoları bile çok soluk bunun yanında.orta seviye birçok fotoğraf makinasından bile çok üstün fotoları var.bu telefondan vazgeçemeyecem.bozulduğu yere kadar kullanacam.herkese iyi forumlar.

satio ve c905 in kapısmasını gösteren bir kaynak verebilirmisin?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.