Şimdi Ara

8 Şehit Daha! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
0
Favori
8.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Olay daha şimdiden deşifre oldu. PKK'nın en çok destek aldığı illerden biri olan Tunceli milletcekili olan Devrimci Hüseyin Aygün, PKK'ya yapılan operasyonların durdurulması için provokatif olarak böyle bir eyleme karar vermiş, bir nevi kendini feda etmiş! Daha doğrusu danışıklı dövüş diyelim biz buna. Ailesi, Hüseyin Yılmaz'ın kurtarılmasını değil de PKK yapılan operasyonların durdurulmasını istemiş. PKK ile Hüseyin Aygün'ün ailesinin istekleri birebir örtüşüyor. Yakında kokusu çıkar.

PKK'nın kaçırdığı CHP'li vekil Hüseyin Aygün'ün ailesinden şok istek

Tunceli'de kaçırılan CHP'li Aygün'ün ailesi, hayati tehlike endişesiyle operasyonların durdurulmasını istedi.
    CHP Tunceli milletvekili Haseyin Aygün'ün PKK tarafından kaçırılmasının ardından başlayan operasyonlara aileden tepki.

Dün gece, Aygün'ün PKK'lı grup tarafından kaçırılmasının ardından güvenlik güçleri geniş bir operasyon başlatmıştı.

Sık ağaçlarla kaplı arazide başlatılan operasyonun Aygün'ün hayatını tehlikeye atabileceği endişesi taşıyan ailesi arama çalışmalarının durdurulmasını istedi.

Ailenin bu isteğinin ardından Valilikte yapılan asayiş toplantısında bu seçenek de gündeme alındı.

Öte yandan Aygün kaçırılmadan bir gün önce örgütün Ovacık'ta bildiri dağıttığı öğrenildi.

Bildiride AK Parti ve CHP'ye yönelik eylem için çağrı yapılıyordu.

Aygün olayını yerinde takip etmek için görevlendirilen 5 CHP milletvekili de çaışmalarına başladı. Levent Gök başkanlığındaki partinin il merkezindeki toplantının ardından Tunceli Valisi ile bir araya gelecek.

Kaynak!

PKK'dan Hüseyin Aygün açıklaması

PKK'ya yakın internet siteleri aracılığıyla yapılan açıklamada, Aygün’ün Tunceli-Ovacık yolunda ’gözaltına alındığı’ belirtilirken bölgedeki operasyonların durdurulması istendi. Açıklamada, "Bu gözaltından sonra Ovacık İlçesi’ne bağlı Sal Vadisi, Veng ile Turnuva alanlarına yönelik olarak bir operasyon başlatılmıştır. Gerçekleştirilen bu operasyon Hüseyin Aygün'ün can güvenliğini tehlikeye sokmaktadır. Başta CHP ve kamuoyunun bunu görmesi ve operasyonları durdurtması gerekmektedir" denildi.

Kaynak!

Neye göre deşifre oldu?Senin babanı kaçırsalar sende derdin operasyon yapmayın,can güvenliği tehlikeye girer diye.
    Ayrıca bakınız,tunceli belki doğu illerinde bdp ye en az oy veren ildir.Bilip bilmeden önyargılı yorum yapmayın,veya önce okuyun öyle yorum yapın

• @Kırmızı Pervane:

Önce üslubunu düzelt bi hele.

Kılıçdaroğlu ile bu konunun ne alakası var? Tunceli'nin örgüte en büyük destek veren illerden biri olduğunu bilmeyen yok. Sen oralı olabilirsin ama bu gerçeği değiştiremezsin.

Hüseyin Aygün'ü kurtaracak çözüm, operasyonları durdurmak değil, nokta operasyonu yaparak onu kurtarmaktır. Yani ailesi için önemli olan Hüseyin Aygün'ün kurtulmasıdır. Örgüte yapılan operasyonlarda aileyi bağlayan hiçbir şey olamaz, olmamalı; tabi örgütle bağları yoksa. Bu kurtarmanın nasıl yapılacağına ailesi değil, devlet karar verir. Örgütle bağları olmasa eşi "Lütfen eşimi kurtarın!" derdi; "Operasyonları durdurun!" demezdi. OK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 13 Ağustos 2012; 16:33:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: protar50

Neye göre deşifre oldu?

Hem ailesinin, hem de örgütün "Operasyonları durdurun!" demesinden birşey anlamıyorsan, başka sözüm yok.

quote:

Senin babanı kaçırsalar sende derdin operasyon yapmayın,can güvenliği tehlikeye girer diye.
    Ayrıca bakınız,tunceli belki doğu illerinde bdp ye en az oy veren ildir.Bilip bilmeden önyargılı yorum yapmayın,veya önce okuyun öyle yorum yapın

Önceki mesajımın son paragrafını oku.
  • Ülke kaosa resmen girdi artık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: protar50

Neye göre deşifre oldu?

Hem ailesinin, hem de örgütün "Operasyonları durdurun!" demesinden birşey anlamıyorsan, başka sözüm yok.

quote:

Senin babanı kaçırsalar sende derdin operasyon yapmayın,can güvenliği tehlikeye girer diye.

Önceki mesajımın son paragrafını oku.

Bu olayda bile şizofrence komplo teorileri kurabiliyorsunuz tebrik ederim.Zaten örgütün amacı ne operasyonları durdurmak.
    Aileside öldürülme tehlikesi var diye öyle bir yorum yapmış.Sende olsan aynısını derdin.Onu kurtarmak demişsin nokta atışı yaparak.Nerede olduğunu biliyorlarmı ki kurtaracaklar.Adam derse operasyon durmazsa öldürürüm,e o zaman nereye yapacak nokta atışını.Çok film izlemişsin.

• O kadar mı kolay mı sanıyorsun bir milletvekilini öldürmek. Onu öldürecek olsa, desteğini aldığı Batı'da ne kadar büyük destek kaybı yaşar, biliyor musun? Örgüt bunu göze alamaz. Blöf yapıyor.

Ben olsam, "Eşimi ne pahasına olursa olsun kurtarın ve örgütün kökünü kurutun." derdim.
  • quote:

O kadar mı kolay mı sanıyorsun bir milletvekilini öldürmek. Onu öldürecek olsa, desteğini aldığı Batı'da ne kadar büyük destek kaybı yaşar, biliyor musun? Örgüt bunu göze alamaz. Blöf yapıyor.

Ben olsam, "Eşimi ne pahasına olursa olsun kurtarın ve örgütün kökünü kurutun." derdim.

Muhtemelen, bağlı, kelepçeli bir şekilde tutulan bir rehine ve yanında silahlı PKK lılar var. Milletvekili zaten PKK ya kısa süre önce kin kusmuş. Can güvenliğinden endişe ettiğin için Operasyonları durdurun diyorsun. Bundan daha doğal, anlaşılır ne var?
  • Yukarıda gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyor, tekrara lüzum görmüyorum.
  • bocekgrafik,pkk seninde babanı kaçırsın,bir de seni görelim.
    Ortada hiç bir kanıt yok,senin yorumun bu nedenle iftiraya girer.
    Pkk seni kaçırsın,bakalım ailen ne diyecek.
    İnsanların icağına ateş düşüyor,siz ne diyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm medya kaçırılan milletvekili haberleri ile dolu.
    Şehit mehmetçiğin canının kıymeti bir milletvekilinin canının kıymetinden az mıdır ?
    Bu milletvekili pkk tarafından öldürülse yapılacak tantana, verilecek demeçler, tv programları, abartılı bir cenaze töreni vs.vs.
    Keşke mehmetçik için de bu hassasiyet olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: II.Abdulaziz

Tüm medya kaçırılan milletvekili haberleri ile dolu.
    Şehit mehmetçiğin canının kıymeti bir milletvekilinin canının kıymetinden az mıdır ?
    Bu milletvekili pkk tarafından öldürülse yapılacak tantana, verilecek demeçler, tv programları, abartılı bir cenaze töreni vs.vs.
    Keşke mehmetçik için de bu hassasiyet olsa.

mehmetçik için gerekli hassasiyeti sayın hüseyin çelik göstermiş halk daha ne yapsın.Ne demiş hatırlayalım:'bir kaç mehmet şehit oldu diye meclis toplanmaz' demiş.
  • X gazete yazarının yazısı gibi düşünün yazdığımı. Gerekli izahı da yapmışım. Yani bu benim fikrim. Kimse katılmak zorunda değil zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

quote:

Orijinalden alıntı: invisible_jn

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Orduyu siyasiler yönetiyor'da eline silah alıp dağa mı çıkıyor siyasiler. Bölgedeki operasyonları yürüten askeri bürokrasidir ve hala maalesef Türkiye'de Ordu siyaset tarafından tam manasıyla yönetilemiyor, keşke öyle olsa.

Daha milletin parasını hangi kalemlere, nereye harcadığını soramadığınız bir kurumdan söz ediyoruz.

Osman Pamukoğlu tipindeki adamlar başkalarının kan ve göz yaşı üzerinden siyasi prim yapmaya çalışan zavallı kişilerdir. Neyin nasıl olması gerektiğini biliyorsa görev yaptığı süre içinde neden yapmamış ta şimdi çıkıp ajitasyon ve demogaji yaparak hükümete efeleniyor.. Türkiyede Terör sorunu biterse yok olacak şeyleri sıralayım : MHP, BDP, Osman Pamukoğlu tipindeki halkın milli dugularını sömürerek var olmaya çalışan acemi siyasi parti liderleri, Silah, uyuşturucu kaçakçıları, şehitler üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışan asalaklar ve onları destekleyen köşe yazarları..

Ayrıca din sömürüsünün kralını maalesef TSK yapıyor. Her fırsatta Laik ve Atatürkçü kimliğine vurgu yapan ordu, pür İslami bir kavram olan Şehitliği kullanmaktan çekinmiyor.. Sahi Laik ordu ile şehit kavramı nasıl bir araya geliyor.. Eh dindar - yoksul halkın çocukları öldüğünde onlara dönüp " çocuğunuz şehit oldu işte, daha ne istiyorsunuz " diyecek bir referans noktası lazım değil mi ?

Nicki ve yazdıkları bukadar çok çelişen ve saçmalayan birini daha görmedim ben hayatımda....

bende.. pkkya gelmiş geçmiş en büyük darbeyi osman pamukoğlunun yaptığından bihaber adamı en verimli yerinde emekli eden tsk değil oanki hükümet.. adam harbiye orduevinde yaşıtları ile tavla oynamadı içki masalarında oynamadı dağda idi..katıldığı operasyonun sayısı belli değil

evet parti kurdu ama kasasında sıfır tl ile internet sitesini ünili öğrencilerin yaptığı hostingine kadar öğrencilerin aldığı
    kurulan bölge ofisindeki tüm giderlerin gönüllülerin cebinden çıkan devletten 1kuruş ödenek almadan bişiler yapmaya çalışan bir parti lideri ee arkanda oğullarını 65bin dolar burs veren iş adamları yok gemicik sahibide değil anca yüz1seviyesinde oy alabildi

8 Şehit Daha!

http://www.objektifhaber.com/osman-pamukoglunun-semdinli-analizi-1474-video/

Ben binde 2 oy diye biliyorum... Bu arada o kadar büyüttünüz bunu kan uykusunda gördük diye. Bunun gibi yüzlerce subay var

Amma büyüttnüz bu adamı abicim be, babasının hayrına mı görev yapıyorduı, senin benim paramla maaşını tıkır tıkır almadı mı, halada milletin sırtından emekliliğini alıyor, parti kurmasaydı ben mi kur dedim, siyasi partilerin hangi şartlada hazineden yardım alacağını bilmiyor myudu, parasının olmadığını biliyordunuz madem yardım etseydiniz, sadece oy vermekle olmuyor..

hayır bu adam ne yapsaydı daha? doğuda destek veren kürtlerin tamamınımı öldürseydi destek verne dış güçler ki bunlar en büyük devletler onlarmaı savaş açsaydı? kendi yetki sınırları ve doğan paşanın verdiği yetkiyi en iyi şekilde kullandı ve tüm zamanların en iyi mücadelesini ordu olarak verdi verditti süperman değilya...
    maaşını tıkır tıkır alan milletvekilleri devletin tüm uçak araça gereçleri mercedes s500lerden inmeyen bakanlarınıda bir sorgulasanız siyasi irade şuan görevini yapıyormuda bunlar suçlu?
    içinde bizden fazla hain çıkaran bir millet dünyada yoktur övünün

%100 doğru

• milletvekilini oldururlerse o zaman acarlar mi meclisi, ciddi diyorum cunku 5 yil sonra `birkac milletvekili olduruldu diye meclis acacak degiliz` laflari duymamak icin artik onlem almak gerek
  • quote:

@Kırmızı Pervane:

Kılıçdaroğlu ile bu konunun ne alakası var? Tunceli'nin örgüte en büyük destek veren illerden biri olduğunu bilmeyen yok. Sen oralı olabilirsin ama bu gerçeği değiştiremezsin.

Hüseyin Aygün'ü kurtaracak çözüm, operasyonları durdurmak değil, nokta operasyonu yaparak onu kurtarmaktır. Yani ailesi için önemli olan Hüseyin Aygün'ün kurtulmasıdır. Örgüte yapılan operasyonlarda aileyi bağlayan hiçbir şey olamaz, olmamalı; tabi örgütle bağları yoksa. Bu kurtarmanın nasıl yapılacağına ailesi değil, devlet karar verir. Örgütle bağları olmasa eşi "Lütfen eşimi kurtarın!" derdi; "Operasyonları durdurun!" demezdi. OK.

Bence tespitlerin yerinde.

İster eşi olsun ister babası vs. eşimi kurtarın demek yerine operasyonları durdurun diyorsa bunda art niyet vardır. Hiç kimse kolay kolay böyle bir talepte bulunamaz. Devletin nasıl bir kurtarma operasyonu yapacağı konusunda ailenin akıl vermesi normal bişey değil.

Ayrıca tunceliyi aklamaya çalışanlar var. Ben askerliğimi nazimiye de yaptım ve rahatlıkla şunu söyleyebilirim. Alayı örgüt destekçisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektro_gadget

quote:

@Kırmızı Pervane:

Bence tespitlerin yerinde.

İster eşi olsun ister babası vs. eşimi kurtarın demek yerine operasyonları durdurun diyorsa bunda art niyet vardır. Hiç kimse kolay kolay böyle bir talepte bulunamaz. Devletin nasıl bir kurtarma operasyonu yapacağı konusunda ailenin akıl vermesi normal bişey değil.

Ayrıca tunceliyi aklamaya çalışanlar var. Ben askerliğimi nazimiye de yaptım ve rahatlıkla şunu söyleyebilirim. Alayı örgüt destekçisi.

Tuncelide bdp nin aldığı oylara bakın öyle konuşun

• Ekleme yapayım. Benim askerlik yaptığım yerde de Tunceli'li bir devrem vardı. Çocuk alenen örgüt destekçisiydi. Bunu bölük komutanı bile biliyordu ama memleketten ona her gelişinde hediyeler falan getirmesi sebebiyle midir artık, yoksa başka bir sebeple midir orasını bilemem ama kankalardı.
  • Hüseyin Aygün'ün kaçırılması akabinde CHP'li vekilden ŞOK açıklama!

CHP'li Vekil PKK'lı Teröristlere Şehitlerimiz Dedi

PKK’lılara şehit diyen CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven’e tepki yağdı.

Bizde nasıl PKK sorunu varsa, onlarda da muhakkak bazı sorunlar olacaktır. Mesela bizde PKK sorunu var. Askerlerimiz şehit oluyor. Her iki taraftan da şehitlerimiz oluyor sözlerini kullanan güvene TWİTTER 'DA TEPKİ YAĞDI.

Terör örgütü 'nün Foça 'daki kanlı saldırısı sonrası CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven'e de Twittar 'dan tepki yağdı. Hülya Güven'i istifaya çağıran Twitter kullanıcıları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'na da Hülya Güven'i "İhraç et" çağrısında bulundu.

TAYYAR'DAN SERT TEPKİ 'YOKSA O KANSIZ MI?

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'da sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan İzmirli takipçilerine seslenerek 'Foça için kan kuyruğuna giren Ey İzmirliler, teröriste şehit diyen CHP vekili Hülya Güven hangi ilden seçildi? Yoksa o kansız mı? ' mesajını paylaşarak CHP'li Hülya Güven'e tepkisini gösterdi.

Kaynak!

• quote:

Ekleme yapayım. Benim askerlik yaptığım yerde de Tunceli'li bir devrem vardı. Çocuk alenen örgüt destekçisiydi. Bunu bölük komutanı bile biliyordu ama memleketten ona her gelişinde hediyeler falan getirmesi sebebiyle midir artık, yoksa başka bir sebeple midir orasını bilemem ama kankalardı.

Tuncelili bir adam örgüt destekçisi diye tüm tunceliyi destekçi yaptın.
    Benimde bir arkadaşım var kenndisi adıyamanlı ve ateist demekki bütün adıyamanlılar ateist bu beyin düşüncesiyle
  • Yaşın kaç bilmiyorum ama, örgüte en büyük desteğin Tunceli ve kırsalından verildiğinin bilmeyen mi var. Ama bu, bütün Tuncelilileri örgütçü yapmaz; Şemdinlilileri ve Diyarbakırlıları yapmadığı gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.