Şimdi Ara

8 Şehit Daha! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
0
Favori
8.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Yaşın kaç bilmiyorum ama, örgüte en büyük desteğin Tunceli ve kırsalından verildiğinin bilmeyen mi var. Ama bu, bütün Tuncelilileri örgütçü yapmaz; Şemdinlilileri ve Diyarbakırlıları yapmadığı gibi.

Ozaman tuncelili bi devrem vardı deyip bütün tuncelileri terör destekçisi gibi gösterme.
    Bak ayrıca bana inanmıyorsan istasitiklere inan tunceli seçim sonuçları.
    http://secim.haberler.com/2011/tunceli-secim-sonuclari/
    En büyük desteği chp ye vermişler terör örgütüne değil.
    Yaşın kaç bilmiyorum ama bu grafikten görürsün.

• Ya okumadan yazıyorsun. Ya da bilerek sabote ediyorsun. Yazdıklarımı iyice oku, anla ve ondan sonra yaz. Bak yukarıda ne demişim.
    quote:

örgüte en büyük desteğin Tunceli ve kırsalından verildiğinin bilmeyen mi var. Ama bu, bütün Tuncelilileri örgütçü yapmaz; Şemdinlilileri ve Diyarbakırlıları yapmadığı gibi.

Gördük işte CHP'nin gerçek yüzünü. Ordaki halkın neredeyse tamamı CHP'lidir zaten bildim bileli. % 65'in altına inmiyor kendimi bildim bileli. Bu sefer o bağımsız aday bölmüş oyu.

Hadi CHP'den vekil olupta örgüte fiilen veya fikren destek verenleri bir tarafa bırakalım. Bu sefer ki seçimlerde bağımsız aday olanların hepsinin meclise girdikten sonra BDP'yi kurduklarını bilmiyor olamazsın. Yani bu durum, ordaki halkın en az % 22.9'unun örgüt destekçisi olduğunu gösterir ki, % 20 bile olsa her 5 kişiden 1 kişinin örgüt destekçisi olduğu anlamına gelir. Kimi zaman 1000 kişiden 5 kişinin bir ilçeyi ne hale getirdiğini iyi bilirken, 1/5'lik oranı kimse küçümsemeye kalkmasın.

Devrem bir tarafa, Tunceli'li tanıdıklarım içinde her üç veya dördünden birinin örgütçü olduğuna şahitlik ettim.

İlk ben sorduğum halde, sen söylemedin ama ben söyleyeyim. Yaşım 30'un üzerinde. Şimdi seni göreyim.

• quote:

Ya okumadan yazıyorsun. Ya da bilerek sabote ediyorsun. Yazdıklarımı iyice oku, anla ve ondan sonra yaz. Bak yukarıda ne demişim.
    quote:

örgüte en büyük desteğin Tunceli ve kırsalından verildiğinin bilmeyen mi var. Ama bu, bütün Tuncelilileri örgütçü yapmaz; Şemdinlilileri ve Diyarbakırlıları yapmadığı gibi.

Gördük işte CHP'nin gerçek yüzünü. Ordaki halkın neredeyse tamamı CHP'lidir zaten bildim bileli. % 65'in altına inmiyor kendimi bildim bileli. Bu sefer o bağımsız aday bölmüş oyu.

Hadi CHP'den vekil olupta örgüte fiilen veya fikren destek verenleri bir tarafa bırakalım. Bu sefer ki seçimlerde bağımsız aday olanların hepsinin meclise girdikten sonra BDP'yi kurduklarını bilmiyor olamazsın. Yani bu durum, ordaki halkın en az % 22.9'unun örgüt destekçisi olduğunu gösterir ki, % 20 bile olsa her 5 kişiden 1 kişinin örgüt destekçisi olduğu anlamına gelir. Kimi zaman 1000 kişiden 5 kişinin bir ilçeyi ne hale getirdiğini iyi bilirken, 1/5'lik oranı kimse küçümsemeye kalkmasın.

Devrem bir tarafa, Tunceli'li tanıdıklarım içinde her üç veya dördünden birinin örgütçü olduğuna şahitlik ettim.

İlk ben sorduğum halde, sen söylemedin ama ben söyleyeyim. Yaşım 30'un üzerinde. Şimdi seni göreyim.

İftira atmakta üstünüze yok sanırım.Bana chp den vekil olupta örgüte destek verenleri sayın desem sayamazsınız.İftira atmayın bari.
    Ayrıca bu nasıl bir düşünce ki bdp ye her oy vereni pkk destekçisi yapmışsın.

• Yukarıdaki haber senin için birşey ifade etmiyor herhalde. Örgütü desteklemek için illa dağa çıkmaya gerek yok. Vekil ve ölen teröristlere şehit diyor. Bu vekilin örgütçü olduğunu anlaman için daha ne demesi gerekiyordu?

quote:

BDP'ye oy verenler, direk veya dolaylı olarak tamamı örgüte hizmet etmiş olurlar. Bunu yedi âlem biliyor. Sen bilmediğini söylüyorsan, ya bu konuları kadar bile konuşacak temel bilgin yok, ya da sen de örgütçüsün ki bunu reddediyorsun.

Yaşını öğreneyim hele...

• ilk yazdığına karşı şu soruyu soruyorum cevap verebilecekmisi nçok merak içindeyim...
    sayın başbakanda , apoya sayın ve şehitlere kelle demişti budamı onu örgütçü yapar?

ikinci olarak bdp ye tehdit zoruyla oy verenleri hesaba katmıyorsun sanırım.

yaşıma gelince seni ilgilendirmez,ama üniversiteyi bitireli uzun yıllar oldu demem heralde yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: protar50

quote:

Ya okumadan yazıyorsun. Ya da bilerek sabote ediyorsun. Yazdıklarımı iyice oku, anla ve ondan sonra yaz. Bak yukarıda ne demişim.
    quote:

İftira atmakta üstünüze yok sanırım.Bana chp den vekil olupta örgüte destek verenleri sayın desem sayamazsınız.İftira atmayın bari.

BDP pkk nın masa başı kadrosudur.

• Hâlâ anlamamakta ısrar ediyorsun veya gerçekten de anlamıyorsun. Benim henüz okula başlamamış çocuğa bile anlatsaydım bu kadar. O bile beni anlardı. Tek tek yazayım, belki o zaman anlarsın.

quote:

ilk yazdığına karşı şu soruyu soruyorum cevap verebilecekmisi nçok merak içindeyim...
    sayın başbakanda , apoya sayın ve şehitlere kelle demişti budamı onu örgütçü yapar?

Cevap veremeyecek ne var ki onda.
    Örgütçü yapmaz, dolaylı olarak örgüt destekçisi yapar. Zaten kendileri BOP eşbaşkanı olduklarından, içinde bulundukları ihanetin yanında örgüt suçu pek masum kalıyor. Çünkü BOP adı altında BİP (Büyük İsrail Projesi)'e hizmet ediyorlar. Bunun için de hem halkı, hem devleti, hem kaynaklarımızı ve topraklarımızı kullanıyorlar, kullandırıyorlar. En azından bunların ne demek olduğunu biliyorsundur umarım.

quote:

Yukarıda yazmıştım. Kimi direk, kimi dolaylı, öyle veya böyle örgüte destek çıkmış oluyorlar. Ama kasten, ama zorbalıkla. Sonuç değişmiyor yani. Buna bir sebepte devletin onları orada örgüte karşı olması gerektiği gibi koruyamamasıdır.

quote:

yaşıma gelince seni ilgilendirmez,ama üniversiteyi bitireli uzun yıllar oldu demem heralde yeterli

Bir daha başkasına yaş sormadan önce, yaşını öğrenmek istediğin kişi yaşını söylediğinde, senin de kendi yaşını söylemen gerektiğini düşün; ondan sonra yaz. OK.
    Bari askerlik yapıp-yapmadığını, yaptıysan da hangi görevle ve hangi ilde yaptığını söyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 14 Ağustos 2012; 17:35:31 >

• quote:

Hâlâ anlamamakta ısrar ediyorsun veya gerçekten de anlamıyorsun. Benim henüz okula başlamamış çocuğa bile anlatsaydım bu kadar. O bile beni anlardı. Tek tek yazayım, belki o zaman anlarsın.

quote:

ilk yazdığına karşı şu soruyu soruyorum cevap verebilecekmisi nçok merak içindeyim...

Cevap veremeyecek ne var ki onda.
    Örgütçü yapmaz, dolaylı olarak örgüt destekçisi yapar. Zaten kendileri BOP eşbaşkanı olduklarından, içinde bulundukları ihanetin yanında örgüt suçu pek masum kalıyor. Çünkü BOP adı altında BİP (Büyük İsrail Projesi)'e hizmet ediyorlar. Bunun için de hem halkı, hem devleti, hem kaynaklarımızı ve topraklarımızı kullanıyorlar, kullandırıyorlar. En azından bunların ne demek olduğunu biliyorsundur umarım.

quote:

Yukarıda yazmıştım. Kimi direk, kimi dolaylı, öyle veya böyle örgüte destek çıkmış oluyorlar. Ama kasten, ama zorbalıkla. Sonuç değişmiyor yani. Buna bir sebepte devletin onları orada örgüte karşı olması gerektiği gibi koruyamamasıdır.

quote:

Bir daha başkasına yaş sormadan önce, yaşını öğrenmek istediğin kişi yaşını söylediğinde, senin de kendi yaşını söylemen gerektiğini düşün; ondan sonra yaz. OK.
    Bari askerlik yapıp-yapmadığını, yaptıysan da hangi görevle ve hangi ilde yaptığını söyle.

Dediklerine katılıyorum yaş konusu hariç,önce yaşımı sen sormuştun,ayrıca yaş konusua takmana anlam veremedim.Böyle bir yarış içerisinde miyiz?
    Devlet doğuda kontrolü tam elde edemediği için oluyor tüm bu olaylar o konuda haklısın.

• MEKANLARI CENNET OLSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Eski halini iyi bilmediğim için birşey diyemeyeceğim o hususta. Zîrâ mesnetsiz iddiada bulunmaktan kaçınıyorum.

O zaman bitirelim:

.txt'ye bakıp direk fotoşop demekle hata yaptım kusura bakmayın. Ama profesyonel programla resim büyütüldüğünde yazının daha saçma hal alması ve çok az bozulması beni düşündürdü. Ayrıca aynı tarafın farklı açıdan çekilen resimlerinde kapı ve pencere olmasına rağmen yazı olan resimde bunlar yok. Kapının ve pencerenin sonradan yapılmış olması düşük ihtimal, çünkü kapı insanın geçebileceği büyüklükte ve arkası da boş(yani içeriye girilebiliyor).

Resmin gazetede yayınlanmış halide var, Mustafa Armağan twitter üzerinden yayınlamış..

8 Şehit Daha!

https://twitter.com/#!/mustafarmagan/media/slideshow?url=pic.twitter.com%2F65yYrRMY

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

quote:

quote:

Eski halini iyi bilmediğim için birşey diyemeyeceğim o hususta. Zîrâ mesnetsiz iddiada bulunmaktan kaçınıyorum.

O zaman bitirelim:

.txt'ye bakıp direk fotoşop demekle hata yaptım kusura bakmayın. Ama profesyonel programla resim büyütüldüğünde yazının daha saçma hal alması ve çok az bozulması beni düşündürdü. Ayrıca aynı tarafın farklı açıdan çekilen resimlerinde kapı ve pencere olmasına rağmen yazı olan resimde bunlar yok. Kapının ve pencerenin sonradan yapılmış olması düşük ihtimal, çünkü kapı insanın geçebileceği büyüklükte ve arkası da boş(yani içeriye girilebiliyor).

Resmin gazetede yayınlanmış halide var, Mustafa Armağan twitter üzerinden yayınlamış..

https://twitter.com/#!/mustafarmagan/media/slideshow?url=pic.twitter.com%2F65yYrRMY

Kız Kulesi'nin o tarafında kapı ve pencere var ama bu resimlerde yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

quote:

quote:

O zaman bitirelim:

8 Şehit Daha!

Ne acı bir tablo

• quote:

quote:

quote:

bu soyledıgınde cıddı degılsın sanırım? lıste yapalımmı ?

• hseyin aygün'ü pkk dan sonra
    ABD büyükelçiliği de ağırlayacakmış
    Bunların anası leyla zana da
    RTE ile görüşmeden 2 gün önce aynı elçilikte ağırlanmıştı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.