Şimdi Ara

8 Şehit Daha! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
0
Favori
8.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu arkadaş nasıl ceza almaz? bu şekilde konuşarak?!
  • Arkadaşlar, bu tartışmalar ne bizim konumuzla ilgili... ne de bu dipsiz kuyunun sonu var.

1500 senedir tartışılmışta boşuna enerji harcanmış konular bunlar. El oğlu almış yürümüş biz hala bu inanç konularını tartışıyoruz. Şunu bir aşabilsek, insanlar birbirine ilişmese. İsteyen istediği gibi yaşasa ve asıl hepimizin tartışması gereken konulara yoğunlaşsak... Belki de bir hayaldir bu.

Üstad ne güzel demişse, kaç defa yazdım bıkmadım yazmaktan;

" Birgün milletimin yanağına bir öpücük, yanıbaşına da bir not bırakıp gideceğim;

" Öyle güzel uyuyordun ki... uyandırmaya kıyamadım! "

Aziz Nesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustf9

Arkadaşlar, bu tartışmalar ne bizim konumuzla ilgili... ne de bu dipsiz kuyunun sonu var.

1500 senedir tartışılmışta boşuna enerji harcanmış konular bunlar. El oğlu almış yürümüş biz hala bu inanç konularını tartışıyoruz. Şunu bir aşabilsek, insanlar birbirine ilişmese. İsteyen istediği gibi yaşasa ve asıl hepimizin tartışması gereken konulara yoğunlaşsak... Belki de bir hayaldir bu.

" Birgün milletimin yanağına bir öpücük, yanıbaşına da bir not bırakıp gideceğim;

Aziz Nesin...

İsteyen istediği gibi yaşayamıyor işte Sayın Mustafa Bu Ülkede rahat değiliz.Tabi ki tepkimizi sonuna kadar vereceğiz.Bundan ayrı olarak bu yaşananlar Avrupada da yaşandı Amerikada da yaşanmayan yer yok gibi burada da yaşanmak zorunda yoksa sen bir Dinciye bana saygı duy desen bile o kendi gibi yaşamak zorunda kalman için elinden geleni yapar.Bunu sende bende iyi biliyoruz.Şu halde onun dayandığı örgeleri bitirmekten başkada çıkar yol görmüyoruz herşey lehimize iken neden duralım?

@Ahmet benim yazılarımda ki hakaret unsurları neler gösterir misin? Yapanda suç yok ben olanı gösteriyorum Evlendi mi evlendi neden zorunuza gidiyor ?kaldı ki ''Dönme''dedi arkadaşın cezası nerede ?

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

Orduyu siyasiler yönetiyor'da eline silah alıp dağa mı çıkıyor siyasiler. Bölgedeki operasyonları yürüten askeri bürokrasidir ve hala maalesef Türkiye'de Ordu siyaset tarafından tam manasıyla yönetilemiyor, keşke öyle olsa.

Daha milletin parasını hangi kalemlere, nereye harcadığını soramadığınız bir kurumdan söz ediyoruz.

Osman Pamukoğlu tipindeki adamlar başkalarının kan ve göz yaşı üzerinden siyasi prim yapmaya çalışan zavallı kişilerdir. Neyin nasıl olması gerektiğini biliyorsa görev yaptığı süre içinde neden yapmamış ta şimdi çıkıp ajitasyon ve demogaji yaparak hükümete efeleniyor.. Türkiyede Terör sorunu biterse yok olacak şeyleri sıralayım : MHP, BDP, Osman Pamukoğlu tipindeki halkın milli dugularını sömürerek var olmaya çalışan acemi siyasi parti liderleri, Silah, uyuşturucu kaçakçıları, şehitler üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışan asalaklar ve onları destekleyen köşe yazarları..

Ayrıca din sömürüsünün kralını maalesef TSK yapıyor. Her fırsatta Laik ve Atatürkçü kimliğine vurgu yapan ordu, pür İslami bir kavram olan Şehitliği kullanmaktan çekinmiyor.. Sahi Laik ordu ile şehit kavramı nasıl bir araya geliyor.. Eh dindar - yoksul halkın çocukları öldüğünde onlara dönüp " çocuğunuz şehit oldu işte, daha ne istiyorsunuz " diyecek bir referans noktası lazım değil mi ?

Nicki ve yazdıkları bukadar çok çelişen ve saçmalayan birini daha görmedim ben hayatımda....

bende.. pkkya gelmiş geçmiş en büyük darbeyi osman pamukoğlunun yaptığından bihaber adamı en verimli yerinde emekli eden tsk değil oanki hükümet.. adam harbiye orduevinde yaşıtları ile tavla oynamadı içki masalarında oynamadı dağda idi..katıldığı operasyonun sayısı belli değil

evet parti kurdu ama kasasında sıfır tl ile internet sitesini ünili öğrencilerin yaptığı hostingine kadar öğrencilerin aldığı
    kurulan bölge ofisindeki tüm giderlerin gönüllülerin cebinden çıkan devletten 1kuruş ödenek almadan bişiler yapmaya çalışan bir parti lideri ee arkanda oğullarını 65bin dolar burs veren iş adamları yok gemicik sahibide değil anca yüz1seviyesinde oy alabildi

8 Şehit Daha!

http://www.objektifhaber.com/osman-pamukoglunun-semdinli-analizi-1474-video/

Ben binde 2 oy diye biliyorum... Bu arada o kadar büyüttünüz bunu kan uykusunda gördük diye. Bunun gibi yüzlerce subay var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible_jn -- 11 Ağustos 2012; 14:15:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahm3tt

yönetimin tutumunu ibretle izliyorum

bu arkadaş nasıl ceza almaz? bu şekilde konuşarak?!

Arkadaş motoru fena dağıtmış. Rezillikleri ve cahilliği için şu linke bakınız.
    http://forum.donanimhaber.com/m_64071442/mpage_1/key_/tm.htm#msglink_64435282
    Ciddiye almaya değmez yani. Tamam deyin geçin, o kendini iyi hissetsin.
  • Su aciz herife cevap veripte ciddiye almayin. Yeni ve orjinal bir is yaptigini saniyor ama bu tutumu insanlik tarihi ile yasit. İt urur kervan yurur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay_Turk

quote:

Orijinalden alıntı: mustf9

Arkadaşlar, bu tartışmalar ne bizim konumuzla ilgili... ne de bu dipsiz kuyunun sonu var.

Aziz Nesin...

İsteyen istediği gibi yaşayamıyor işte Sayın Mustafa Bu Ülkede rahat değiliz.Tabi ki tepkimizi sonuna kadar vereceğiz.Bundan ayrı olarak bu yaşananlar Avrupada da yaşandı Amerikada da yaşanmayan yer yok gibi burada da yaşanmak zorunda yoksa sen bir Dinciye bana saygı duy desen bile o kendi gibi yaşamak zorunda kalman için elinden geleni yapar.Bunu sende bende iyi biliyoruz.Şu halde onun dayandığı örgeleri bitirmekten başkada çıkar yol görmüyoruz herşey lehimize iken neden duralım?

@Ahmet benim yazılarımda ki hakaret unsurları neler gösterir misin? Yapanda suç yok ben olanı gösteriyorum Evlendi mi evlendi neden zorunuza gidiyor ?kaldı ki ''Dönme''dedi arkadaşın cezası nerede ?

sen bunları nereden okuyup uyduruyorsun acaba gerçekten merak ediyorum...evlilik meselesi, senin din ile ilgili yazdığın şeyler falan..

tamamen uydurma, hikaye soruların varsa merak ettiğin birşey

dinimizislam.com

sorularlaislamiyet.com

samimi soruyorsan, sormuşlar senin gibi daha once, bak doğrusu yazıyor orda git oku.

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible_jn

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

quote:

Orduyu siyasiler yönetiyor'da eline silah alıp dağa mı çıkıyor siyasiler. Bölgedeki operasyonları yürüten askeri bürokrasidir ve hala maalesef Türkiye'de Ordu siyaset tarafından tam manasıyla yönetilemiyor, keşke öyle olsa.

Daha milletin parasını hangi kalemlere, nereye harcadığını soramadığınız bir kurumdan söz ediyoruz.

Osman Pamukoğlu tipindeki adamlar başkalarının kan ve göz yaşı üzerinden siyasi prim yapmaya çalışan zavallı kişilerdir. Neyin nasıl olması gerektiğini biliyorsa görev yaptığı süre içinde neden yapmamış ta şimdi çıkıp ajitasyon ve demogaji yaparak hükümete efeleniyor.. Türkiyede Terör sorunu biterse yok olacak şeyleri sıralayım : MHP, BDP, Osman Pamukoğlu tipindeki halkın milli dugularını sömürerek var olmaya çalışan acemi siyasi parti liderleri, Silah, uyuşturucu kaçakçıları, şehitler üzerinden siyasi rant devşirmeye çalışan asalaklar ve onları destekleyen köşe yazarları..

Ayrıca din sömürüsünün kralını maalesef TSK yapıyor. Her fırsatta Laik ve Atatürkçü kimliğine vurgu yapan ordu, pür İslami bir kavram olan Şehitliği kullanmaktan çekinmiyor.. Sahi Laik ordu ile şehit kavramı nasıl bir araya geliyor.. Eh dindar - yoksul halkın çocukları öldüğünde onlara dönüp " çocuğunuz şehit oldu işte, daha ne istiyorsunuz " diyecek bir referans noktası lazım değil mi ?

Nicki ve yazdıkları bukadar çok çelişen ve saçmalayan birini daha görmedim ben hayatımda....

bende.. pkkya gelmiş geçmiş en büyük darbeyi osman pamukoğlunun yaptığından bihaber adamı en verimli yerinde emekli eden tsk değil oanki hükümet.. adam harbiye orduevinde yaşıtları ile tavla oynamadı içki masalarında oynamadı dağda idi..katıldığı operasyonun sayısı belli değil

evet parti kurdu ama kasasında sıfır tl ile internet sitesini ünili öğrencilerin yaptığı hostingine kadar öğrencilerin aldığı
    kurulan bölge ofisindeki tüm giderlerin gönüllülerin cebinden çıkan devletten 1kuruş ödenek almadan bişiler yapmaya çalışan bir parti lideri ee arkanda oğullarını 65bin dolar burs veren iş adamları yok gemicik sahibide değil anca yüz1seviyesinde oy alabildi

8 Şehit Daha!

http://www.objektifhaber.com/osman-pamukoglunun-semdinli-analizi-1474-video/

Ben binde 2 oy diye biliyorum... Bu arada o kadar büyüttünüz bunu kan uykusunda gördük diye. Bunun gibi yüzlerce subay var

Amma büyüttnüz bu adamı abicim be, babasının hayrına mı görev yapıyorduı, senin benim paramla maaşını tıkır tıkır almadı mı, halada milletin sırtından emekliliğini alıyor, parti kurmasaydı ben mi kur dedim, siyasi partilerin hangi şartlada hazineden yardım alacağını bilmiyor myudu, parasının olmadığını biliyordunuz madem yardım etseydiniz, sadece oy vermekle olmuyor..

• @Ahm3tt:

Ne samimiyeti usta. İslâm ve din düşmanı birinin tek yaptığı şey küfürdür, hakarettir. Bunların ağzı son derece bozuktur. Çünkü kuralları yoktur. Kubilay'ın yaptığı şeyi söyleyeyim size. Tek amacı İslâm düşmanlığı. Bugün sözde Türkçülüğü ve şamanizmi savunur ama bütün Türkler şamasint olsa, bu sefer de onları ateist yapmaya çalışır. Bir de yazdığı mesajların hiçbiri hiçbiri bunun kendi fikri değil. Bunların ortak bir platformu var. Orda paylaşıyorlar bunlar bunları. Bu da her sıkıştıkça ordan bir tanesini alıp buraya koyuyor. İşin özeti bu. Yazılarındaki tutarsızlık, her sıkıştığında İslâm'a ve Hz Muhammed'e hakaretinin sebebi de yine aynı.

Kalkmış, Aziz Nesin'den alıntı yapıyor. Şıracının şahidi bozacı. Hem etrafına bu kada salya-sümük saldırıyor. Hem de utanmadan "Bu ülkede rahat değiliz" diyor. Kime saygın var ki saygı bekliyorsun? Sen hele bi yerinde efendice dur bakalım önce. Ona rağmen rahat değilsen, ondan sonra konuş. Ama asıl amacı öyle değil tabi. Resmen ajitasyon yaparak kendini acındırıyor; daha geniş hareket alanı açmaya çalışıyor kendine.

Onun aşağıdaki mesajı, çok şeyi anlatmaya yeter sanırım. Kendince uyanıklık yapacak ya. Önce mesajını bu şekilde yaptı, sonra editleyerek ikinci cümleyi sildi.
    Bu üye hâlâ burada pisliğini etrafa saçmaya devam ediyor. Tam da KB'nin aradığı bir üye profili:

quote:

Dinciden ne beklenirdi Evladının karısına yazılan Muhammed kimdi ki bunlar ne olsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 21 Ağustos 2012; 21:34:32 >

• Boşandıktan sonra evlendiğini herkes biliyor. Bunda saklayacak birşey yok. Evliyken mi sahiplenmeye kalktı da şimdi böyle yazdın? Sen mert olsan, o mesajını silmezdin. Bir de burda millete efelik yapıyorsun.
  • quote:

kubilay bak o sorunu verdiğim sitede sor, zaten cevabı göreceksin, bocek bu işin ehli mi? ona soruyorsun. Kafandakileri orada bulursun zaten. sen bulamazsan oradan kopyala/yapıştır yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Boşandıktan sonra evlendiğini herkes biliyor. Bunda saklayacak birşey yok. Evliyken mi sahiplenmeye kalktı da şimdi böyle yazdın? Sen mert olsan, o mesajını silmezdin. Bir de burda millete efelik yapıyorsun.

Hah işte biz buna SAPIKLIK diyoruz.Evlatlığının eski karısında gözü varmış diyoruz.

Müslüman olup Ahlakımı kaybedemem ben değerlerim var benim evlatlığımın eski karısını alamam misal.Bak bunu ricada etseler silmiycem hakaret değl bu senin peygamberinin yaptıklarını yorumlamak.

• quote:

quote:

kubilay bak o sorunu verdiğim sitede sor, zaten cevabı göreceksin, bocek bu işin ehli mi? ona soruyorsun. Kafandakileri orada bulursun zaten. sen bulamazsan oradan kopyala/yapıştır yaparız.

Akşam yazışmamızi bulayim ora ile resmi atacağım sordum oraya zeyde layık olmadığı cevabı verildi bana devamında zeydin statüsünü sordum hata verdiler akşam devam ederim

• quote:

:@Böcek

İsmim gerçektir Nick değil.Kizil_Shaman davet etti onun profilde açık bakmak istersen ancak;İşleri var gelmiyor.Onun organizasyonu daha büyük.Amma meraklıymışsın ha ben sana kimsin nesin soruyor muyum?

Kızıl Şaman diye düşündüm zaten

Türkçeyi biraz daha öğrenmişsin

Akrabasıysan biraz daha iyisin ondan. Ya da epeydir Türkçe ilerlemiş

• Evladlık İslam da var mı Kubilay?
  • quote:

Bunun amacı işin aslını öğrenmek falan değil ki zaten. Amacı İslâm'a saldırmak. Bütün delilleri bunun gözüne soksan, yine bir bahane bulur.

quote:

Hah işte biz buna SAPIKLIK diyoruz.Evlatlığının eski karısında gözü varmış diyoruz.

Müslüman olup Ahlakımı kaybedemem ben değerlerim var benim evlatlığımın eski karısını alamam misal.Bak bunu ricada etseler silmiycem hakaret değl bu senin peygamberinin yaptıklarını yorumlamak.

Silme zaten ki rezilliğine delil olarak kalsın. Kafan mermerden bile sert olduğu için yazdıklarımızı almıyor sanırım. Yukarıda yazdım. Eğer boşanmadan önce Zeyd'den boşanmasını istese ve sonra onunla evlense, dediğinde haklı olursun ama öyle değil. Zeyd, kendi isteğiyle boşanmak istedi. Peygamber efendimiz de ondan sonra evlendi.

İkinci husus ise, Zeyd kendinin öz evladı olmuş olsa, böyle bir hadise, Zeyd boşandığı halde bile olmazdı. Yazdıklarımı birkaç sefer oku. Belki o zaman anlarsın; tabi anlamak istiyorsan. OK.

• quote:

Orijinalden alıntı: ar_tryk

Evladlık İslam da var mı Kubilay?

Muhammedin bir anlık zeynep hevesi yüzünden yok tebrik etmek lazım çok iyi örnek olmuş müslüman topluma evlatlıklara bile bir kin bir nefret umarım insanlık degerleriniz yücelir kısa zamanda.

• Bun neremle gülsem acaba? O kadar nefsine düşkün biri olmuş olsaydı, 25 yaşına kadar bekler miydi sence? O dur! Senin yerine söyleyeyim. Bu seferde Hz Hatice'yle zengin olduğu için evlendiğini söylersin. Hangi erkek o zaman 25 yaşına kadar evlenmeden beklemiş, onu görmek istemezsin. Mesnetsiz iddialarını yazmaya devam et. Bir bir çürüyor. Rezilliğini de herkes görüyor bu arada. Amacının saf İslâm düşmanlığı olduğa herkes şahitlik ediyor.
  • quote:

Amma büyüttnüz bu adamı abicim be, babasının hayrına mı görev yapıyorduı, senin benim paramla maaşını tıkır tıkır almadı mı, halada milletin sırtından emekliliğini alıyor, parti kurmasaydı ben mi kur dedim, siyasi partilerin hangi şartlada hazineden yardım alacağını bilmiyor myudu, parasının olmadığını biliyordunuz madem yardım etseydiniz, sadece oy vermekle olmuyor..

Bilmem kaç yıllık terörle en iyi mücadele eden(ler)i değil de kimi büyütelim hocam? Yiğidi öldür hakkını yeme demişler, ideolojik görüşler hak kavramının önüne geçmemeli hiç bir zaman.
  • quote:

quote:

quote:

Evladlık İslam da var mı Kubilay?

Muhammedin bir anlık zeynep hevesi yüzünden yok tebrik etmek lazım çok iyi örnek olmuş müslüman topluma evlatlıklara bile bir kin bir nefret umarım insanlık degerleriniz yücelir kısa zamanda.

Şaman Türkçe yi düzeltmişsin diye sevindim yine bozdun

Nikim yukarıda Shaman Profilide açık düşmeyin artık ?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.