Şimdi Ara

8 Şehit Daha! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
0
Favori
8.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sinirlerim bozuldu.

@Kubilay Turk;

Konuyu neden değiştiriyorsun, dine çekiyorsun? İslam'a bu kadar seri bir şekilde hakaret etmen hoş değil. İnançsızsan inançsızsın da; inananları da bu denli aşağılama hakkın yok. Herşeyden önce insanlık denen bir mefhum var.

Ayıp oluyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

@bocekgrafik

Size hak verdiğim yerler var, taranmış ve iade edilmiş olabilir. Bu yüzden fotoğrafın ilk kaynağını bulmak da çok önemli. Ama ondan ziyade Kız Kulesi olan fotoğrafta bazı gariplikler var, misal:

Bu fotoğrafta kız kulesinin o tarafında bir kapı olduğu görülüyor, ama konudaki resimde böyle bir kapı yok(Sonradan restorasyonla eklenmiş olabilir diyeceğim ama pek de mantıklı bir iş değil).

@Kabuska:

Restorasyon var galiba. Çünkü surların şekileri aynı değil. Çekim açıları da farklı ayrıca.

8 Şehit Daha!
     8 Şehit Daha!

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Birşeyler yazmıştım, sildim.

Sinirlerim bozuldu.

@Kubilay Turk;

Konuyu neden değiştiriyorsun, dine çekiyorsun? İslam'a bu kadar seri bir şekilde hakaret etmen hoş değil. İnançsızsan inançsızsın da; inananları da bu denli aşağılama hakkın yok. Herşeyden önce insanlık denen bir mefhum var.

Ayıp oluyor!

10 kere soruyor görmüyor musun? Sanki keyfimden çekiyorum.
  • Bu arada, fotoşop uzmanı değilim ancak kız kulesi üzerinde yazan yazının açık şekilde sonradan tasarlandığı belli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vakkas.

Bu arada, fotoşop uzmanı değilim ancak kız kulesi üzerinde yazan yazının açık şekilde sonradan tasarlandığı belli oluyor.

Onu arkadaşa anlatamıyoruz Resmi büyüt Kız kulasi bozuluor o yazılar taş gibi yerinde.Aynı şekilde cami deki Welcome yazısında da Cami'nin ışıklı şeyleri bozuluyor ama o yazı bozulmuyor.
  • quote:

@bocekgrafik,

I. Cihan Harbi sırasında ve sonrasında gelişen, komşu devletler başta olmak üzere İngiltere, S.S.C.B, Fransa, İtalya ilişkilerini iyi analiz etmemiz gerekir. Siz, "İngiltere neden tek kurşun atmadan çekildi." diye bakarsanız yanılgıya düşersiniz. İngilizlerin savaş boyunca fiilen müdahalesi pek yoktur. Yunan ve Arap öncü birlikleri ile meseleyi halletme yoluna gidilmiştir. Şunu da unutmamanız gerekir ki, her başarı sonrası gelen rehavete itilaf devletleri de kapılmış, bu durum; kendi aralarında anlaşmazlıklara ve zıtlaşmalara sebep olmuştur. Mussolini yönetimindeki İtalya'nın, kendisine vaad edilen toprakları alamadığı için sonraki dönemde Habeşistan'a saldırması bunun açık örneğidir. Zafer sonrası yaşanılan bu rehaveti Türkiye Cumhuriyeti Devleti kuruluşundan sonraki süreçte de görebilirsiniz. Mustafa Kemal ile I. Cihan Harbi'nde omuz omuza çarpıştığı silah arkadaşlarıyla sonraki süreçte yaşadığı anlaşmazlıkları da buna örnek olarak verebiliriz.

Buna rağmen Türkiye, hakkı olanı alamasa da istediğini büyük ölçüde almıştır zira İngiltere'de kötünün iyisine razı olmuştur. O dönemde itilaf devletleri açısından işleri sekteye uğratan ve cumhuriyet karşıtları için genelde es geçilen, Çarlık Rusya'nın yıkılması meselesidir. Savaşın kaderini büyük ölçüde de değiştiren zaten bu olaydır. Mustafa Kemal o dönemde Rusya'nın desteğini alma yoluna gitmiştir ve başarmıştır da... Öte yandan, sizin ve birçoğunun Güneş Batmaz İmparatorluk olarak gördüğünüz İngiltere I. Cihan Harbi sonrasında "süper güç" olma özelliğini Amerika'ya kaptırmıştır. Bunu da es geçemezsiniz.

Konuşulacak mesele çok, uzun yazmak istemiyorum lâkin Mustafa Kemal'i anlamak için Anıtkabir'deki kütüphanesinde bulunan yaklaşık 4000 adet kitabı incelemenizi tavsiye ederim. Bugün Arap Tarihi'ni oturup tetkik etmiş kaç siyasetçi vardır acaba ?

Ve şunu unutmayın, ortada bir realite var o da Türkiye Cumhuriyeti Devleti.

Aynı fikirlerde olmasakta, işte Kültür-Bilim bölümü'ne yakışan bir üslup.

Türkiye'nin bağımsız olmadığına dair o kadar çok delil var ki, bu mesele başka üyeler tarafından sabote edileceği için yazmak istemiyorum. "Suriye ile Savaşa Sürükleniyoruz" konusuna birşeyler karalamıştım. Oraya bakın isterseniz.

İngiltere, bugüne kadar girdiği ülkelerin hiçbirinden boş dönmüş bir ülke değildir. Böyle bir ülkenin de İstanbul'dan eli boş döndüğünü sanmak, safdilliktir. Bu devleti ben, ezeli düşmanımız olarak görürüm. Güneş batmayan kavramı benim telaffuzum değil, dolayısıyla hakkımı yemeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

@Kabuska:

Restorasyon var galiba. Çünkü surların şekileri aynı değil. Çekim açıları da farklı ayrıca.

Kırmızıyla işaretlediğim taraf diğer resimle aynı taraf. Açı o kadar önemli değil, önemli olan aynı tarafın resmi olması.

Bu resme bakınca kapının boyutları ve içeriye insan girmesi için yapıldığı belli oluyor: Büyük ihtimal restorasyon değil. Sol tarafta da pencere benzeri bir şey var, o da diğer resimde yok.

8 Şehit Daha!

• Eski halini iyi bilmediğim için birşey diyemeyeceğim o hususta. Zîrâ mesnetsiz iddiada bulunmaktan kaçınıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay_Turk

Avam kamarası çöktü Ülkeleri Ekonomik krize girdi.Bizden sonra birçok Ülkeden çekildiler.Ekonomilerini düzeltmek için Yahudiler ile anlaşma yapıp Filistinin orada yer tahsis ettiler yeterli mi ?

Ben çekilmediler mi dedim. Çekilirken boş dönmediler dedim. Boş dönmüş olsalardı, şu an bağımsız olurduk zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 11 Ağustos 2012; 1:48:06 >

• Tamam, uzatmayın. Şimdi işgüzarın teki gelecek, konuyu tepeleyecek. Meydan vermeyelim bu baltalı adamlara

Bu ülkede idari zaafiyetten kaynaklı bir teror sorunu var. Bunun başını çekenlerse; abd, ab üyesi bazı ülkeler (almanya, ingiltere, italya, fransa ve isveç) ve en büyük ortak melanet İsrael. Kimdir bunlar? Siyasi iktidarın en büyük destekçileri! Biz buna bakalım.
  • quote:

Eski halini iyi bilmediğim için birşey diyemeyeceğim o hususta. Zîrâ mesnetsiz iddiada bulunmaktan kaçınıyorum.

O zaman bitirelim:

.txt'ye bakıp direk fotoşop demekle hata yaptım kusura bakmayın. Ama profesyonel programla resim büyütüldüğünde yazının daha saçma hal alması ve çok az bozulması beni düşündürdü. Ayrıca aynı tarafın farklı açıdan çekilen resimlerinde kapı ve pencere olmasına rağmen yazı olan resimde bunlar yok. Kapının ve pencerenin sonradan yapılmış olması düşük ihtimal, çünkü kapı insanın geçebileceği büyüklükte ve arkası da boş(yani içeriye girilebiliyor).

• quote:

Türkiye'nin bağımsız olmadığına dair o kadar çok delil var ki, bu mesele başka üyeler tarafından sabote edileceği için yazmak istemiyorum. "Suriye ile Savaşa Sürükleniyoruz" konusuna birşeyler karalamıştım. Oraya bakın isterseniz.

İngiltere, bugüne kadar girdiği ülkelerin hiçbirinden boş dönmüş bir ülke değildir. Böyle bir ülkenin de İstanbul'dan eli boş döndüğünü sanmak, safdilliktir. Bu devleti ben, ezeli düşmanımız olarak görürüm. Güneş batmayan kavramı benim telaffuzum değil, dolayısıyla hakkımı yemeyin.

Bu yönlü düşünmekte özgürsünüz evvela Büyük Önder'in kendi ağzından tam bağımsızlık tanımlamasını yapalım;

"Tam istiklâl denildiği zaman, tabii, siyasi, mali, iktisadi, adli, askeri, kültürel vs. her hususta tam istiklâl, tam serbestlik denilmektedir. Bu saydıklarımın her birinde istiklâlden mahrumiyet, millet ve memleketin hakiki manasıyla bütün istiklâlinden mahrumiyeti demektir."

Sizin, bu kavramlar içinde baştan beri bağımsız olmadığını düşündüğünüz konu ya da konular hangileridir ? O yıllara gitmeye gerek yok aslında, o iddiaları gündeme "atan" cumhuriyet düşmanlarına sormak lazım; bugün bunlardan hangisi tam bağımsız ? Düşündükleri konuda bağımsızlıklarını kazanabilmek için neler yapabilmişler, hangi fikir akımlarını ortaya atabilmişler acaba ?

Konu hakkında referanslarınız kimlerdir, merak ediyorum ?

Güneş Batmaz tanımının size ait olduğunu söylememiştim, kaçırdınız galiba orayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

O zaman bitirelim:

Seviyeli olmak kaydıyla her türlü fikri konuşabiliriz. Seninle bu konuda sorun yaşayacağımı sanmıyorum.

quote:

Ama profesyonel programla resim büyütüldüğünde yazının daha saçma hal alması ve çok az bozulması beni düşündürdü.

Buna da açıklık getireyim de akılda soru işareti kalmasın bari. Resmin çözünürlüğü düşürüldüğü için öyle görünüyor o. İşte demin attığım resmin çözünürlüğü daha da düşürülmüş hali. Büyütmeye kalkarsanız, doğal olarak kırıklık ve bozulma olacaktır.

8 Şehit Daha!

Bu da resmin fotograf makinesinden aldığım hali. Resmi photoshop'ta açmadığım halde bunda da photoshop yazıyor. Kolay açılsın diye simage yaptım.

8 Şehit Daha!

quote:

ˇÿˇ‡JFIFHHˇ·÷ExifII*  ûßµΩ(1≈2„òǘ•ƒ¸iápFUJIFILMFinePix S2950ĸ
    'ĸ
    'Adobe Photoshop CS3 Macintosh2012:08:11 02:07:46 PrintIM0250$öÇŒùÇ÷"à'à@0àê0230êŞêÚëëí
    íí
    í
    &í.íí í
    í6†0100††¿†ê †P¢>¢F¢¢££§§§§
    § §
    Äd2011:01:30 16:57:572011:01:30 16:57:57
    ÓddQddFdÙdPPR980100æ∆(ŒHHˇÌ‡Photoshop 3.08BIMt 8BIM%Zs≈ùlÈèİ
    “D±Œğ8BIMÍ<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
    <plist version="1.0">
    <dict>
    <key>com.apple.print.PageFormat.PMHorizontalRes</key>
    <dict>

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin.79

Yazık tabi. Paşayı pikniğe helikopterle gönderen sistem, paşanın köpeğine mama almak için askeri uçak kaldıran (meçhul subayın iddiasıdır) sistem Gazi'sini hiç düşünmüyor. Neden? O bir er. O bir avam.
    Askeri kast sistemi fiilen devam ediyor.

Ben de mechul vatandas olarak basbakanin Isvicre'de ki 15 trilyonluk kara para hesabinin varligini iddia edeyim o halde. Pasa zan altinda kaliyor da basbakan neden kalmiyor?

Ne alakâ bu şimdi? Başbakan da zan altında kalır neden kalmasın? Ben aksini söylemedim ki...
    Oğlu bir anda milyon dolarlık gemi sahibi oluveren her TC vatandaşı bu tür zanların altında kalmaya müsaittir.
    Bir iş adamını telefonla arayıp yurtdışındaki çocuğuna 'burs' mahiyetinde cep harçlığı (tahminimce en az 5-10 bin dolar) göndermesini isteyen herhangi biri her türlü maddi zan altında kalmaya müsaittir.

• quote:

Konu hakkında referanslarınız kimlerdir, merak ediyorum ?

Gözlem yeteneğim iyidir. Referansa ihtiyaç duymam. Yalnızca benim gözlemimle aynı paralelde başka bir kaynak bulursam, onu kendi fikrime destek mahiyetinde kullanırım; hepsi bu.

Uzun alıntılar yaparak sayfayı kirletmek istemiyorum. Şu konuya yazdığım mesajlar, sorunuza kısmen de olsa cevap olacaktır:http://forum.donanimhaber.com/m_62358664/mpage_10/f_/key_//tm.htm#64382646

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 11 Ağustos 2012; 2:34:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01deadman01

Hım bir bakalım istersen savunma bütçelerine...
    2008 yılı için
    Fransanın 350 bin civarı askeri var savuna bütçesi:67,316,000,000
    Almanyanınn 200bine yakın askeri var savunma bütçesi 48,022,000,000
    daha çoğaltılabilir liste
    Pekii Türkiye nasıl:
    700 civarı askeri var savunma bütçesi 15,634,000,000 civarı bu sayı son zamanlarda epey yükselmiş olma ihtimali var.

Eğer sizin gibi TSK düşmanlarının dediği gibi generaller hep yemiş olsalar idi paraları askerin eline silah dahi veremezlerdi.O yüzden sizin bu iftira ve karalamalarınız artık tutmuyor sadece bir veya ikiş kişinin yaptığı hatadan hemen saldırı başlatıyorsunuz orduya,yemezler yavrum hadi yallah...Başka yerde deneyin şansınızı...

1- Sen kimsin ki, kumaşın ne kadardır ki beni TSK düşmanlığıyla suçlayabiliyorsun? Haddini bil!!!

2- Ben generaller yemiştir demiyorum. TSK içerisine sızmış bir hain kitlesi vardır diye düşünüyorum. Bunların yanında da yolsuzlukçu, çıkarcı, şerefini dolarlara satmış belirli bir azınlık zümre var. Bunları çıkarsan geriye 699 bin kişilik dev bir şanlı şerefli ordu mensubu kalıyor. Şanlı ordumun içine girmiş bir avuç 'trojan horse' yüzünden kendi ülkemin mehmetçiğine düşman olacak kadar psikopat değilim çok şükür. Ordumda görev yapan her erin ayağının tozuna kurban olurum.

3- Avrupanın ekonomisi en sağlam ve AB'nin bel kemiği 2 ülkenin savunma bütçesiyle dış borç batağında çırpınan ve sağlam bir savunma sanayii olmayan Türkiye'yi karşılaştırman o kadar anlamsız ve o kadar komik ki şu an yerlerdeyim komik adam.

Tekrar ediyorum; önce haddini bileceksin. Sonra popülist söylemler üretmeyeceksin. Bir de yapabilirsen önüne geleni aklının estiği gibi yaftalamayacaksın. Yoksa böyle rezil olursun işte.

• quote:

Uzun alıntılar yaparak sayfayı kirletmek istemiyorum. Şu konuya yazdığım mesajlar, sorunuza kısmen de olsa cevap olacaktır:http://forum.donanimhaber.com/m_62358664/mpage_10/f_/key_//tm.htm#64382646

Eyvallah.
  • Yalçın Küçük ve Doğu Perinçek gibi Türk görünen provokatör ve kaosçuların türediği bir ülkede özellikle adının sonuna Türk yazanlara dikkat edeceksin.
    Üst düzey bazı üstat masonların yönetiminde bulunduğu Ergenekon Terör Örgütünün yönetiminde bile türk bulabilirseniz küçük dilinizi o an yutun!!!!!!!! Hemen yutun gitsin !!!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin.79

quote:

Dinciden ne beklenirdi Evladının karısına yazılan Muhammed kimdi ki bunlar ne olsun ?

Haddini bil ZINDIK !!!!!!!!!!!!!!!
    İnanmıyorsan saygılı olmayı öğren. Öğrenmezsen öğretirler. Sen bence türk falan değilsin. Türklerin inancı bellidir. İnanmayanıda inançlara saygılıdır. Sen bence gâvurun tekisin.

Aha muhammedde geldi oy oy nasıl korktum nasıl titriyorum.Buyur Antalyada ikamet ediyorum bildir haddimi İsmim gerçek hadi ? Türklerin eski Dinleri Şamanizmdir Arabın ARAPÇA Dini değil.

Karşımda olsan seni öyle bir titretirdimki şaşardın.
    Kes sesini yapay klavye başı delikanlısı seni!!!

Türklerin dini şamanizmdi. Sonra İslamı kabul ettiler. Git önce tarihini iyi öğren. Yüzbinlerce Türk atamız kılıç zoruyla İslamı seçti mavallarına inanıyorsanda gidip bi zahmet IQ ölçümü yaptır.

• quote:

Kimsin sen be ? Sana bir Dinine iki forum kuralları olmasa öyle bir saydırırdım ki koşa koşa gelirdin Antalyaya Saygı demişsin bu gece bu Kızlar bu Ülkeye Madalya getirdiler ve senin Muhammedin sapık ümmeti millet azmasın diye sansürlü veriyor resimleri bu kadarsınız siz işte.

Tribünlere oynayacağına inançlara saygı duymayı öğren! Klavye başından yapay delikanlılık yapar senin gibi zındıklar anca........ sen sanalda saydırırsın saydırırsan. elinden ancak o kadar acizlik gelir. sıkıysa yüzüme söyle bunları.
    Bas git otağına orda kus ne kusacaksan. acaba oradakiler nasıl bir dönmelik içinde olduğunu biliyorlarmıdır merak içerisindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin.79 -- 11 Ağustos 2012; 3:06:33 >

• quote:

Oyyy Muhammed ahlaklııııı küfürlerde başladı.Nisa 24 ten mi ahlakın ? Merak etme heryerde söylüyoruz artık rahat rahat dediğim gibi Yerim yurdum belli ufak tefek bir şey çıkarsın muhtamelen ikiye bölerim bende seni Allahın kurtaramaz.

Bak buna çok gülerim işte komik çocuk
    Yerini yurdunu yiyeyim. Maçan yiyorsa bunları gerçek alemde konuşursun. Ama nerdeee... senin gibiler ancak böyle sanalda atar tutarlar. ah keşke beni ikiye bölebilecek kapasite olsa sende. kendimi beğendiğim için demiyorum ancak beni görsen o küfüre boğulmuş nutkun şaşardı. ben hiç bir şey yapmadan adeta kuyruğunu kıstırıp geri çekilen bir kedi olurdun komik çocuk

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.