Şimdi Ara

8. sınıfa geçeceğim ders çalışamıyorum , motive olamıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
4
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Spora 8. Sınıfta gitme yazık edersin. Hem spor hem dersane hem dil kursu çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O spor işi dil işi belli değil. Ama imkanım ılursa gidicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcuteam.dll -- 18 Temmuz 2014; 0:05:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yolcuteam.dll Y kullanıcısına yanıt
    -Okuyunca biraz kendimi düşünerek yorum yapmışım gibi geldi , yani benim ingilizcem çok iyiydi ve evet özel okula gittim.Yine de planlı çalışan kendini bilen öğrenci için dershanenin insanı gereksiz strese soktuğunu düşünüyorum.Deneme sınavları ve anlamadığın konular için ideal bunu inkar edemem , ama okuldan sonraki etütler ve hafta sonu dersleri...Bilemiyorum ya,dershane-okul dersleri arasında boğulmazsın umarım.Umarım faydalı olur:).

-İngilizce genellikle kelime olduğu için kursa gerek duymazsın bence , test çözerken bilmediğin kelimeleri araştır bir de unutmamak için düzenli quizler uygulayabilirsin kendine.

-Bilfeni eksik etme derim,konu işlenirken önce bilfen konu anlatımını okuyordum , sonra test kitabına geçiyordum daha sonra da anafen çözüyordum.

-Ben tenise okuldan sonra haftada 2 kere gidiyordum , kulüple baktın olmadı ara verirsin zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: eceyener

-Okuyunca biraz kendimi düşünerek yorum yapmışım gibi geldi , yani benim ingilizcem çok iyiydi ve evet özel okula gittim.Yine de planlı çalışan kendini bilen öğrenci için dershanenin insanı gereksiz strese soktuğunu düşünüyorum.Deneme sınavları ve anlamadığın konular için ideal bunu inkar edemem , ama okuldan sonraki etütler ve hafta sonu dersleri...Bilemiyorum ya,dershane-okul dersleri arasında boğulmazsın umarım.Umarım faydalı olur:).

-İngilizce genellikle kelime olduğu için kursa gerek duymazsın bence , test çözerken bilmediğin kelimeleri araştır bir de unutmamak için düzenli quizler uygulayabilirsin kendine.

-Bilfeni eksik etme derim,konu işlenirken önce bilfen konu anlatımını okuyordum , sonra test kitabına geçiyordum daha sonra da anafen çözüyordum.

-Ben tenise okuldan sonra haftada 2 kere gidiyordum , kulüple baktın olmadı ara verirsin zaten.

İşte senin dediğin devlet okullarında okuyan öğrenciler için pek geçerli sayılmaz. Birçok öğretmenim hem kıt notlu hem de kötüydü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.