Şimdi Ara

8 Şubat 2014 Ehliyet Sınavı Grubu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
6.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 hafta banko zaten de daha bekletmezler umarım. Kurstakiler bu hafta da sınavlar var ondan sonra toplu dosyaları göndereceğiz dedi. Birde sadece bizim kursumuz yok bir sürü kurs var ne zaman imzalarlarsa o zaman gelir diyorlar. İsteseler 1-2 günde hallederler ama işte böyle bunlar..
  • bu arada ben direksiyon sınavına girmeyi beklerken bir adam ehliyet harcını 2 sene içerisinde ödeyebiliyorsun demişti. bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Hadi bakalım yarın dosyayı alıyorum
  • hala direksiyon sınavı tarihimi söylemedi kurs normal bir şey mi bu?
  • bugün gittim dosyayı aldım. 450 liram gidecek şimdi ona yanıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Kestane Korkusu

hala direksiyon sınavı tarihimi söylemedi kurs normal bir şey mi bu?

yazılı sınava hangi tarihte girdin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

bugün gittim dosyayı aldım. 450 liram gidecek şimdi ona yanıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Kestane Korkusu

hala direksiyon sınavı tarihimi söylemedi kurs normal bir şey mi bu?

yazılı sınava hangi tarihte girdin?

8 şubatta girmiştim, dün mesaj geldi 22sindeymiş direksiyon sınavı.
  • Cumartesi dosyamı aldım sonunda. Az önce de randevumu aldım. Sonunda ehliyet geliyorr.
  • cumartesi direksiyon sınavına girmiştim dün geçtin mesajı geldi.Sertifika tahminen ne zamana çıkar?
  • Kestane Korkusu kullanıcısına yanıt
    TAMAMEN kursa bağlı.
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Kursa bağlıysa yandık 8 şubatın direksiyonuna 22 martta soktular .Buralarda biri yazmıştı sanki Meb'e bağlıymış büyük şehirlerde gecikirmiş gibisinden.
    Hocam senin sertifika kaç günde geldi mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kestane Korkusu -- 25 Mart 2014; 22:41:06 >
    Arkadasim 1 haftada aldi ben 2,5-3 haftada aldim hocam. Kursa da bağli biraz bu. İnsallah yarin sonunda kavusuyorum ehliyetime. Araba icin muzikleri bile ayarladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Arkadasim 1 haftada aldi ben 2,5-3 haftada aldim hocam. Kursa da bağli biraz bu. İnsallah yarin sonunda kavusuyorum ehliyetime. Araba icin muzikleri bile ayarladim.

Şu aralar ben de müzik ayarlıyorum cd hazırlıyorum
    Ben attim hepsini USB'ye. Pazar gunu guzel bir kopayim kazasiz belasiz. :D

• Vay be kurs ne hızlıymış bugün geldi sertifika,senle aynı zamanda mı alacağım ehliyeti acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kestane Korkusu -- 26 Mart 2014; 20:30:29 >
    Vay be.. Bugün emniyete gittim verdim yarın alcam. O polisler nedir öyle bir havalar, bir terslemeler.. Bizde kamuda memuruz ama böyle bir rahatlık yok..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 9 Mart'ta girdim ve geçen hafta aldım sertifikamı. Perşembe verdim emniyete sertifikayı haftaya yani bu perşembe gel al dediler. Şimdi gidip alsam mı bilmiyorum hemen basıyorlarmış ertesi gün. Aynı gün de bastıkları oluyormuş

Düzeltme: 9 Mart'ta direksiyon sınavına girdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tifobakteri -- 1 Nisan 2014; 13:27:42 >
  • Ben 27 martta almıştım ehliyetimi. Buralara uğramadım hiç. Halen alamayanlar var mı?
  • Şimdi yeni sistemde ehliyet eve gelecekmiş

• arkadaşlar bende bugün direksiyon sınavına girdim ve kaldım paylaşmak istedim...
    arabaya binip kontrollerimi yaptıktan sonra vitesi bire taktım ve geçmedi vites görevliye söyledim geçmiyor diye 3-4 kere o denemesi sonucunda geçirdi ve yol aldık.
    ancak müdahalesi çok fazla oldu yol ayrımlarına gelmeden frene kendi basmalar, geri geri gelirken frene basmalar felan...
    neyse son turu atıp iki duba arasına park etmeye geldi sıra... dubayı hızalayıp aracın ilk kısmını soktum tam düzeltcekken birden yandaki görevli dubaya dokundun dedi ve eledi.
    beraber bakmak için indik araçtan ve arabanın arkasıyla duba arasında 15 santim kadar boşluk vardı ama nasıl dokunduysak artık elendik...
    girecek arkadaşlara başarılar:)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.