Şimdi Ara

8 Şubat 2014 Ehliyet Sınavı Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
0
Favori
6.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 Şubat 2014 Ehliyet Sınavına girecek veya girmeyi düşünen sürücü adayları tarafından bilinmesi gerekenler

8 Şubat 2014 Ehliyet Sınavı Grubu

Ehliyet Sınavında Nasıl Başarılı Olabilirim?

Ehliyet Sınavında başarılı olmanız için eğitim aldığınız sürücü kursunuzun yapmış olduğu derslere katılmanız bununla birlikte yardımcı kitaplara çalışabilirsiniz. Kursiyerler arasında en çok tercih edilecek çalışma metodu ise geçmiş dönemlerde çıkmış ehliyet sınav sorularına çalışmaktır.

8 Şubat 2014 Ehliyet Sınavı Ücreti

8 Şubat 2014 Ehliyet Sınavı, sınav ücretleri Halkbank şubelerine 14 Ocak 2013 Salı – 23 Ocak 2014 Perşembe süresi içinde yatırılması gerekmektedir. Son ödeme tarihi 23 Ocak 2014 Perşembe günü saat 24.00’de sona bulacaktır. Ehliyet Sınavı Ücreti her sınav için 50 TL‘dir.

Kaynak:http://www.ehliyetsinavi.com.tr/8-subat-ehliyet-sinavi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehliyetsinavi -- 9 Ocak 2014; 11:04:13 >

• Bu sınav ücretini sürücü kursu yatırıyor dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olivilin

Bu sınav ücretini sürücü kursu yatırıyor dimi ?

Sürücü adayı kendisi yatırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehliyetsinavi

Linkte fiyatlar hakkında tam bir bilgi bulamadım. Rica etsem paylaşabilir misiniz? (Tüm masrafları, nereye ne kadar verilecek..)
    Anlaştığım kurs 100 tl sınav ücreti istedi, bizim adımıza bu işi hallediyorlar herhalde?
    Ve her sınav için 50 tl yazmışsınız, yani test ve direksiyon için toplam 100 tlyi mi kastettiniz?
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsilonn

quote:

Orijinalden alıntı: ehliyetsinavi

Linkte fiyatlar hakkında tam bir bilgi bulamadım. Rica etsem paylaşabilir misiniz? (Tüm masrafları, nereye ne kadar verilecek..)
    Anlaştığım kurs 100 tl sınav ücreti istedi, bizim adımıza bu işi hallediyorlar herhalde?
    Ve her sınav için 50 tl yazmışsınız, yani test ve direksiyon için toplam 100 tlyi mi kastettiniz?
    Teşekkürler...

2014 yılı ehliyet sınav ücreti meb resmi sitesiden açıklanan e-klavuzunda
    Aday, 2014 yılında her sınav dönemi için ayrı-ayrı olmak üzere 50.00 TL KDV dahil MTSAS sınav ücretini Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası şubelerinden birine kendi T.C kimlik numarasına göre MTSAS takviminde belirtilen sınav ücreti yatırma süresi içerisinde yatıracaktır.
    belirtilmiştir.

Yazılı ve uygulama sınav ücreti aynıdır. Aday her iki sınav için toplamda 100 TL sınav ücreti yatırmalıdır. Başarısız olduğu her sınav içinde 50 TL sınav ücretini tekrar yatırması gerekmektedir..

• Bende gireceğim bakalım hayırlısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Bende gireceğim bakalım hayırlısı.
    Sürücü kursuna kayıt olduktan sonra ilk önce sınava mı girilir ilk aşama olarak bende ehliyet almak istiyorum bu sınava yetişebilmek için ne zaman kayıt yaptırmam gerekir sürücü kursuna ve genel olarak prosedür nedir yardımcı olursanız sevinirim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laqqer

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sağlık ocağı vermedi raporu :( arkadaşlar beleş sağlık raporunu kaçırdım bana kaça patlar sağlık raporu?
    hastane veya polikliniğe gidersem hangi doktora görüneyim?ikametgah ettiğim yer başka il,sağlık raporundaki adrese geçici süreliğine kaldığım yerin adresini mi vereyim?ACİLLL
  • 8 subat sinavi girecekler goreyim gencler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangstar69

8 subat sinavi girecekler goreyim gencler
    8 şubatın giriş yerleri ne zaman açıklanacak?Ayrıca telefona mesaj geldi meb mtsas vb. ona 1 liraya kayıt oldum yerler açıklandığında mesaj gelmesi lazım heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kestane Korkusu -- 4 Şubat 2014; 22:32:52 >
  • Aynen bende giriş yerlerini bekliyorum

• Benim kursun giriş kartları gelmiş herhalde dün mesaj geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_150 -- 5 Şubat 2014; 8:58:46 >
  • beyler giris yerleri belgesi alan var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

beyler giris yerleri belgesi alan var mi
    mebin sitesinden sınav sorularını açtım da B var bir de yeni müfredat denen bir pdf dosyası var.Hangisine bakayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kestane Korkusu

mebin sitesinden sınav sorularını açtım da B var bir de yeni müfredat denen bir pdf dosyası var.Hangisine bakayım?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 8 şubatta sınavı geçersek direksiyon sınavı kaç gün sonra olucak ?
  • 4Prestige kullanıcısına yanıt
    1-2 mart olabilir
  • quote:

1-2 mart olabilir
    sınav giriş yerlerini öğrenebilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicretsidan

sınav giriş yerlerini öğrenebilen var mı ?

1 lira verip sms le üye olduğum 8383 bana çarşamba günü bildirdi sınav yerimi
  • Sinav giris kagidi falan var mi ya ben de yok da

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayyu

Sinav giris kagidi falan var mi ya ben de yok da

Giriş kartımı ehliyet kursundan aldım alman da fayda var onu götürmek zorundayız sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Quilote -- 7 Şubat 2014; 18:56:12 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.