Şimdi Ara

8 Şubat 2014 Ehliyet Sınavı Grubu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
6.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ders önemli değil dimi toplam 35 doğru yaparsak geçiyoruz?
  • A2 direksiyon sinavi ne zaman?????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

hocam ders önemli değil dimi toplam 35 doğru yaparsak geçiyoruz?

aynen hocam 35 doğru yetiyor en az
  • E.F.S.A.N.E kullanıcısına yanıt
    İlk yardımdan 0 çeksek te oluyor yani.
  • sorular ne zaman verilir beyler? 35 net yaptım mı merak ediyorum hiç çalışmadan girdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Prestige

Sorular genel olarak kolaydı ama trafikten 5 6 yanlışım olabilir hayirlisiyla bi geçsek şu sınavı ama direksiyon sınavi asıl dert

sürücü kursu parkurda zaten ders veriyor hocam. bizim parkur tanıdığım bildiğim yer ve bayağı kolay. sınava yakın arkadaşla araba kiralayıp yanımıza tecrübeli birini alıp bol bol parkurda turlayıp pratik yapıp geçmeyi düşünüyoruz. sana da tavsiye ederim o kadar zor değil sadece pratiğe bakıyor.
  • bu a2 direksiyon dersleri ortalama kaç saat ?
  • arkadaşlar ben de girdim sınava bir aksilik yoksa 80 falan bekliyorum. bizim kursun direksiyon dersleri başladı. eğer yazılıdan geçilmediyse direksiyon derslerine devam etmeyeceğimiz söylendi. yazılıdan kalıp geçtiğimiz ne zaman belli olacak ki mantık olarak bu hafta belli olacak ki direksiyon dersleri devam etmeyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: nynpkl

arkadaşlar ben de girdim sınava bir aksilik yoksa 80 falan bekliyorum. bizim kursun direksiyon dersleri başladı. eğer yazılıdan geçilmediyse direksiyon derslerine devam etmeyeceğimiz söylendi. yazılıdan kalıp geçtiğimiz ne zaman belli olacak ki mantık olarak bu hafta belli olacak ki direksiyon dersleri devam etmeyecek

öyle saçma şey mi olur , geç veya kal kurs sana o direksiyon dersini vermek zorunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Harun]

quote:

Orijinalden alıntı: nynpkl

arkadaşlar ben de girdim sınava bir aksilik yoksa 80 falan bekliyorum. bizim kursun direksiyon dersleri başladı. eğer yazılıdan geçilmediyse direksiyon derslerine devam etmeyeceğimiz söylendi. yazılıdan kalıp geçtiğimiz ne zaman belli olacak ki mantık olarak bu hafta belli olacak ki direksiyon dersleri devam etmeyecek

öyle saçma şey mi olur , geç veya kal kurs sana o direksiyon dersini vermek zorunda

direksiyon derslerini verecek tabiki ama bi sonraki dönem sınavı geçtikten sonra..
  • gangstar69 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Bizim cumartesi direksiyon dersleri başlayacakmış. Sınavdan daha geçip kaldım mı bilmiyorum ama dersler başlıyor. Sorular niye açıklanmadı ki halen?
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    sorular daha aciklamadan direksiyon baslanir mi hele aciklasin ondan sonra bizim kurs sordum direksiyon basladi mi dedim sinav acikladiktan sonra direksiyon dersleri basliyoruz dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gangstar69 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla bilmiyorum kadın aradı hafta içi müsait misin dedi dedim hayır cumartesi saat 11 de gel derslere başlıyoruz dedi şaşırdım bende. Çok korkuyorum sınavdan ya hayırlısı bakalım.
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    demek kurslara gore degisiyor neyse direksiyonda pratik yap zorlasti ehliyet almaktan alalim kurtulalim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sinyal ve geri parki yaparsaniz %80 gecersiniz.taktik isteyen mention atsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soru ve cevaplar açıklandı arkadaşlar

sonucunuzu 3 aşağı 5 yukarı bu şekilde görebilirsiniz

http://www.ehliyetsorularicoz.com/ehliyet-sinav-sorulari/
  • nynpkl kullanıcısına yanıt
    İlkyardım 69,33 nedir ya kafayı yiyeceğim sanırım. Diğerleri full ilk yardım 69

toplam 70 i geçnice geçiyormuşum sevindim be olleyyyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 11 Şubat 2014; 17:32:09 >

• Çok şükür geçmişim sınavdan soruların hepsi aklımdaydı açıklandıktan sonra çözdüm soruları 6 yanlışım çıktı.
  • 3 yanlışım var bnmde 94 puan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.