Şimdi Ara

8 Şubat 2014 Ehliyet Sınavı Grubu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
6.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ehliyetlerinizi biran önce alın artık eskisi gibi değil gün geçtikçe zorlaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafer211

Arkadaşlar ehliyetlerinizi biran önce alın artık eskisi gibi değil gün geçtikçe zorlaşıyor

Bu sınavdan sonraki dönemde de sonmuş bundan sonra stajyer geliyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Don Quilote kullanıcısına yanıt
    stajer gelmedi mi hala ya birde ben b+a2 yazıldım önce a2 ye kaydettirmiş adam beni ya
  • Ben kartimi aldim kurstan. Bugun derse bir baktim da adam testi okuyup cozuyordu sigara molasi verince ciktim geldim eve. Kasim ayi ve diger sinav sorularini cozdum hep pek yanlisim da cikmadi. Calismadim adam akilli sinava. Bakalim ne olacak yarin hayirlisi.

Sinava girecek herkese başarilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hicretsidan

stajer gelmedi mi hala ya birde ben b+a2 yazıldım önce a2 ye kaydettirmiş adam beni ya

stajyer bu yeni kayıtlardan sonraki döneme geliyor ilk keşke B'ye kayıt olsaydın sanırım senin 2.ehliyet stajyer dönemine denk gelecek

• SINAVA 1 buçuk saat kaldı hepimize başarılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

quote:

Orijinalden alıntı: hicretsidan

stajyer bu yeni kayıtlardan sonraki döneme geliyor ilk keşke B'ye kayıt olsaydın sanırım senin 2.ehliyet stajyer dönemine denk gelecek

Bende öyle düşünüyordum kursa iç söylemedim kurstada derslere gitmedim zaten adam gitmiş a2 ye yazdırmış önce ya bende sınav giriş belgemi alınca fark ettim
  • Sınavdan çıktım. Sorular çok zor değildi ama şuan kendimden emin olamıyorum. Ne zaman açıklanır?
  • Yav motordan 10 soru vardı iyice azaltmışlar soruları yoksa yanlış mı saydım sınav genel olarak basitti inşallah geçmişizdir

Direksiyonda ne yapacağız bakalım

• sorular çelişkiliydi büyük ihtimal 13-14 yanlışım çıkabilir...Yol Ver ve kontrolsüz kavşak tabela sorularım yanlış.
  • E.F.S.A.N.E kullanıcısına yanıt
    O üçgen tabela yol verdi. Çarpı işareti de kontrolsüz kavşakmış. Doğru yapmışım ikisinide. Bir tane soru vardı aşağıda resmi var ben öncelik araba 1'indir dedim doğru değil mi?

8 Şubat 2014 Ehliyet Sınavı Grubu

İlk yarıdmdan korkuyorum biraz. Sorular ne zaman internete düşer?

• arkadaşlar sınav sonuçları ortalama kaç gün sonra açıklanır?
  • Sorular nete nnezman duser

• sorular çöptü 96 98 alırım heralde
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    2 numara gecer isaret belli olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E.F.S.A.N.E kullanıcısına yanıt
    aynen oyle celiskiliydi

• rookie45 kullanıcısına yanıt
    kursa aradim 17 subatta aciklanacakmis

• quote:

Orijinalden alıntı: gangstar69

2 numara gecer isaret belli olmaz

1 numara geçer ilk olarak
  • Sorular genel olarak kolaydı ama trafikten 5 6 yanlışım olabilir hayirlisiyla bi geçsek şu sınavı ama direksiyon sınavi asıl dert
  • arkadaşlar ben o kadar iyi almama rağmen deneme sınavlarında bunda açıkçası tökezledim...10-15 arası bekliyorum yanlış...16 olursa hapı yuttuk zaten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.