Şimdi Ara

8 Şubat 2014 Ehliyet Sınavı Grubu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
6.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sertifikamı aldım emniyetten randevumu almam gerekiyor şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Harun]

b1+a2 yazılmıştım , b1 ehliyeti ilk girişte 30 kasımdaki sınavdan geçerek aldım kursa gittim a2 için seni şubat gurubuna yazdık telefonla arayacaz dediler , daha ses seda yok pazartesi'de aramazlarsa kursa gidip hesap soracam , parayı almasını biliyorlar...

30 kasım mı seni niye 8 aralık grubun yazmamış ki bende b+a2 yazıldım 8 aralık grubundaydım b yi aldım şimdi 8 şubat grubuna aldılar hemen direksiyon sınavı 1-2 martta sana yanlış yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Arkadaşlar sertifikamı aldım emniyetten randevumu almam gerekiyor şimdi ?

hangi şehirdeysen onun sitesine girip almak zorundasın ama vergileri yatırdıysan ttabi... benim gibi izmirde yaşıyorsan randevu sistemiyok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlsnmz.

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Arkadaşlar sertifikamı aldım emniyetten randevumu almam gerekiyor şimdi ?

hangi şehirdeysen onun sitesine girip almak zorundasın ama vergileri yatırdıysan ttabi... benim gibi izmirde yaşıyorsan randevu sistemiyok...

Ankaradayım. Vergileri nereden yatırıcaz hocam ?
  • bilmiyorum onu kursa bi sor ziraat olması lazım kuruşu kuruşuna yatıracaksın B sınıfı ise B . A2 ise A2 yatıracaksın makbuzu alıp dosyaya koyacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlsnmz.

quote:

Orijinalden alıntı: [Harun]

b1+a2 yazılmıştım , b1 ehliyeti ilk girişte 30 kasımdaki sınavdan geçerek aldım kursa gittim a2 için seni şubat gurubuna yazdık telefonla arayacaz dediler , daha ses seda yok pazartesi'de aramazlarsa kursa gidip hesap soracam , parayı almasını biliyorlar...

30 kasım mı seni niye 8 aralık grubun yazmamış ki bende b+a2 yazıldım 8 aralık grubundaydım b yi aldım şimdi 8 şubat grubuna aldılar hemen direksiyon sınavı 1-2 martta sana yanlış yapmışlar

yaa sorma yaa bir an önce a2 ehliyetini de cebime koyup şu soygunculardan kurtulmak istiyorum , kasım ayında bi tane hoca verdiler bana adam sürekli bağırıp çağırıyordu diğer hocaların yanında küçük düşürücü sözler söylüyordu 3 gün dayanabildim bi dahada gitmedim kursa fakat yinede geçtim direksiyon sınavını , a2 ehliyeti için gereken dosyaları geçen ay vermiştim salak karı ya kaybetti ya da aramayı unuttu beni ya da hocadan ötürü maksus oyalıyor

• Bankaya yatırabilirsin veya Vergi Dairesine yatırabilirsin
    @Dexter61
  • Açıklandı geçmişim Çalışmadan 86.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 17 Şubat 2014; 15:12:04 >
  • sonuçlar için:http://www.meb.gov.tr/meb_duyuruindex.php?KATEGORI=11

74 ile geçmişim. keşke çalışıp stres ve riske girmeseydim ama olsun tembellik kazandı.
  • Geçmişim 84 almışım hiç çalışmadan
  • 80 almışım bende
  • Direksiyon sinavi ne zaman gerceklesecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erwin Schrödinger kullanıcısına yanıt
    Sn ANIL OZCAN,01-02- 08-09 MARTTA YAPILACAK OLAN DIREKSIYON SINAV UCRETINI EN GEC CARSAMBAYA KADAR KURSA GETIRMELISINIZ SINAVA GIRMEYECEKSENIZ ACIL ARAYIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 86 almışım inşAllah direksiyonuda geçeriz tek seferde
  • sınav bugün açıklandı yani pazartesi günü...direksiyon sınav ücretleri verilecek kursa mı verelim kendimiz mi yatıralım dekontu kursa verelim ?

Son gün hangi gün....
  • E.F.S.A.N.E kullanıcısına yanıt
    Üstte mesaj yazmıştım hocam kurs mesaj attı sınav 01-02,07-08 martta sınav olcakmış. Çarşamba'ya kadar ücretleri getirin yazmışlar.
  • standart mı direksiyon sınav ücreti bana 100 tl dediler?
  • nynpkl kullanıcısına yanıt
    Bana 120TL dediler en sonunda gidip dövecem şunları ya.
  • bende bugün gittim 50 lira verdim kursa. 1-2 martta direksiyon sınavı varmış sanırım. Ayrıca birdahaki cumaya yadar sürüş kursu devam ediyor.
  • bursagsli B kullanıcısına yanıt
    Neye göre çok ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.