Şimdi Ara

8 Şubat 2014 Ehliyet Sınavı Grubu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
6.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim 7 saat direksiyon dersim var 3 derse gittim fakat bu gün işimden dolayı bir dersi kaçırdım hocayla görüştüm girebilirmiyim diye başka gün net bişey söylemedi girme imkanım olurmu sizce tekrar ?
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    50 liradan fazla verme
  • Direksiyon dersleri bitti sayılır. Perşembe birde tekrar yapıcaz. Bir sıkıntı yok şuanlık. Yokuşlarda, dur-kalk'larda falan hiç problem yaşamıyorum. Umarım sınavda da bir hata yapmayız da alırız şu ehliyetleri.

Arabayı kaldıramayanlara tavsiye;

Debriyajı yarıma almak yerine debriyajdan yavaş yavaş ayağı çekin diğer ayağınız frende olsun motor sesi değiştiğinde frenden çekip gaza basın. Bunu 5-10 kez tekrarlayın alışırsınız.
  • ya gülmemek elde değil ben b+a2 alıcam b yi aldım şiimdi a2 de sıra dün derse gitmiştim a2 dersi abi düşenler mi dersin motoru devirenler mi dersin hepsi komedi ya kimisi fren diye debriyaja basar gaz ile frene aynı anda basıyo bu motor niye gitmiyo diyo :D :D tamam bende ilk defa kullandım ama hocanın dediklerini yapınca hiçte sorun yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlsnmz.

ya gülmemek elde değil ben b+a2 alıcam b yi aldım şiimdi a2 de sıra dün derse gitmiştim a2 dersi abi düşenler mi dersin motoru devirenler mi dersin hepsi komedi ya kimisi fren diye debriyaja basar gaz ile frene aynı anda basıyo bu motor niye gitmiyo diyo :D :D tamam bende ilk defa kullandım ama hocanın dediklerini yapınca hiçte sorun yaşamadım

bende b+a2 yazıldım b yi kasımda aldım a2 için beni şubat gurubuna yazmışlar , direksiyon derslerini kaçırdım sınavdan 3-4 gün önce tekrar yapılcakmış , bir kaç saat eğitimle motor kullanabilir miyim daha önce hiç sürmedim

• 6 saat direksiyon dersi aldım arabayı kaldıramayan varsa ise onlara tavsiyem araç dizel ise vitesi 1 e takıp debriyaj kavrama noktasına gelince araba yavaş hareket etmeye başlar şen arabaya yavaş bir şekilde gaz verirsen stop ettirmezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bursagsli B kullanıcısına yanıt
    dostum bunu soylemek guzel tabi ama adam o koltuga oturunca heyecan yapiyor yoksa yanindaki ogretmen senin bu dediklerini fazlasiyla tekrarliyor..Ben ilk dersi almaya gittigimde hoca biliyor musun dedi hayir dedim halbuki 5-6 yildir arac kullanirim.Anlatti bi guzel tabi ben kullandigim icin fark etmedi sadece denemek icin yapmistim ama benden sonraki 4 defa kaldiramadi hocam ben bi sigara iciyim dedim indim bu hala ugrasiyodu

• [Harun] [ kullanıcısına yanıt
    Daha önce hiç motor kullanmadıysan birkaç seansta trafiğe çıkman intihar olur...Bana sorarsan eğitime gir ama sınava girme.Bir sonraki eğitimlerde toparlar girersin.Alt tarafı 15 gün oynuyor.

Ne kendini ne de sorumlu olan eğitmenleri zor durumda bırakma bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prozacc

Daha önce hiç motor kullanmadıysan birkaç seansta trafiğe çıkman intihar olur...Bana sorarsan eğitime gir ama sınava girme.Bir sonraki eğitimlerde toparlar girersin.Alt tarafı 15 gün oynuyor.

Ne kendini ne de sorumlu olan eğitmenleri zor durumda bırakma bence...

bizim burada motor sınavı çevre yolunda yapılmıyor , trafiğe kapalı bir yerde dubaların arasından 8 çiziyoruz
  • Emin misin ? Yönetmeliğe aykırı çünkü...Eğer öyle yapılıyorsa durum vahim.Müfettişler sınavlarınızı geçersiz sayabilir..

Tam olarak hangi il / ilçe ?

• Ben ehliyetimi 11 şubatta aldım, ehliyetimde B sınıfı yazıyor,ne oldu bu stajyer ehliyet işi arkadaşlar bilen var mı? Ben yırttım mı ondan acaba?
  • B nin direksiyon sınavında bu kadar heyecan yapmamıştım ya hafta sonu a2 den gircem tırsıyorum :D
  • Yarın direksiyon sınavına girecek ilk kişiyim sabah 08.00 şansa bak ya
  • 4Prestige kullanıcısına yanıt
    Ne güzel işte elini yap yağlı direksiyona sürmüceksin :D
  • quote:

Keşke sorunum o olsa :D
  • sınav yarın mı ? bana mart 15 de demişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Prestige

quote:

Keşke sorunum o olsa :D

Geçersin geçersin heyecanını aldın mı diye sorarlarsa zaten yoktu de ve komisyonla muhabbet et yanında müfettiş olur ona yüzüne dönme arkadakine her zaman aynadan cevap ver.
  • Tavsiyelerin için sağol hocam heyecan bastı şimdiden
  • 4Prestige kullanıcısına yanıt
    emniyet kemerini nefes alip vermeyi unutmadigin gibi bunuda unutma :D sinnyaller ha bide aklima gelmisken komisyon seni dener off kaza olmus falan diye hemen atlama olaya ve onlarin gazina gelip kirmida gecme hizi asma :D

• Bende 8.30 da gireceğim yarın. İlk benim sırada olan. Biraz iyi aslında. Diğerlerini görüp strese girmem. Park ve yokuşta biraz korkuyorum bakalım hayırlısıyla girelim. Olmassa deneriz yine
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.