Şimdi Ara

8 temmuz tahminleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Açıklanmaz büyük ihtimalle

• ben hala inanıyorum kontenjanlarla birlikte açıklayabilirler

• Ben de açıklanmayacak diye düşünüyorum ama malum Türkiye hiçbir şey belli olmaz.
  • Bi arkadaş artan kontenjanlara isyan eden hocalar yüzünden açıklanmıyor demişti. Mebpersonelde 8 temmuzda açıklamayı planlıyor diye haber yaptı. Mebpersonel önceki senelerden biliyoruz genelde dedikleri çıkıyor. Bu ikisi birleşince 8 temmuzda kontenjanlarla beraber açıklanma ihtimali artıyor ama belli olmaz

• DeanWinchester54 kullanıcısına yanıt

Ekşide yargı dağıt reis biraz

• :D Ekşi hiç çekilmiyor hocam buralarda takılıyorum full

• 8 Temmuz'dan sonra bayram tatilini vs. çıkarınca geriye yalnızca 3 gün kalıyor. Kalan bu 3 günlük sürede sonuç okuma gibi bir işleme kalkışacaklarını düşünmüyorum. Yani okuma işlemini 7-8 Temmuz'da bitirip en geç ayın 8'inde açıklayacaklardır.
  • olum geç açıklanma olasılığı yok da erken açıklanma olasılığı mı var
    yok bayram tatili var, yok okuma işlemini yapamazlar. adamlar 20 temmuzda diyorlarsa ya 2-3 gün geç ya da erken açıklanır
    bu mantıkla adamların bunu düşünüp 8 temmuz diye açıklanması gerekirdi. zaten erhan erkutun açıklaması var. 20-21 temmuz diyor. benim için sıkıntı yok erken açıklanırsa işime gelir ama çoğu kişinin bayram tatili mahvolur. belki adamlar tatilde de çalışıcaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BDFE8B81 -- 4 Temmuz 2022; 22:7:50 >
  • DeanWinchester54 kullanıcısına yanıt
    eğer bu doğruysa o hocalarin isyaninin gündem olmamasi icin ikisini ayni anda aciklayabilirler sonuclar daha cok gundem olur
  • şimdi baktım hürriyetin ösym ile ilgili haberinde
    8 temmuzun asılsız olduğunu söylüyor.
  • Ben 2021 yerleştirme sonuçlarının 31 Ağustos'ta açıklandığını görene kadar 8 Temmuz'da açıklanır diyordum. 28 29 Ağustos hafta sonu 30 Ağustos resmi tatil. İnatla 27 Ağustos'ta açıklamamışlar. 31e bırakmışlar. Üstelik Eylül gelmiş 2 ek yerleştirme yapılacak. ÖSYM için anlaşılan bunların hiçbir önemi yok. Her an açıklanabilir canları ne zaman isterse.
  • bence bu hafta kontenjanlar, bayram sonrası da sıralamalar
  • 8 temmuzda kontenjanlar açıklanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.