Şimdi Ara

+8 WİZARD:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün akşam iki tane +8 wizard yaptım nasıl mı
    sadece 9m harcadım şimdi bissürü low class upg alıoz bis sürü wizard alıoz
    sonra basarken +6 ya kadar basıoz ok dioz ama ikinci oka basmıoz ok basınca daa yanıp yamadığını belirten ışığı görmememiz lazım o zmn ii oluo
    +6 ları bi kenara koycaz sonra ne kadar +6 olursa onlara da aynı taktikle bascaz +7 olmak zorunda kaç tane +6 varsa onun yarısı kadar(6 +6=3+7)
    olacak bu işlem sürekli sürcek +7 olduğunda mesela 11 tane oldu diyelim 11 tane elemental scroll alcaz(+6da da yapabilirsiniz)sonra hepsine bascaz
    +7 bende oldu bayaa olara 11 tane mid upg scroll aldım(para varsa b.u.s. da olabilir)çatır çutur bastım( aynı taktikle)2 tane +8 oldu çok mutluyum
    NOT:kesinlikle bi yerden alıntı diildir.emeğe saygı
    NOT2:+10 iron bow videosunu izleyenler o taktiği bilir
    Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnipeR_ArcheR -- 12 Mart 2006; 12:24:37 >

• bişe anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

bişe anlamadım

Aynen
  • olm sizde bi b*k anlamıonuz ha o kadar yazıom bi b*k anladıınız yok keşke topic kapatılsa gitçem bu forumdan bee gidiim forumtr ye
  • basarken +6 ya kadar basıoz ok dioz ama ikinci oka basmıoz ok basınca daa yanıp yamadığını belirten ışığı görmememiz lazım o zmn ii oluo

ne demek??
  • BİRİ İRON BOW VİDEOSUNU KOYABİLİR Mİ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnipeR_ArcheR

olm sizde bi b*k anlamıonuz ha o kadar yazıom bi b*k anladıınız yok keşke topic kapatılsa gitçem bu forumdan bee gidiim forumtr ye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    64+9 sosun spear ve 72+9 sword
    18 yıl önce açıldı
    Might & Magic 6 - 7 - 8 efsanesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben anladım bende kullanmışmıştım bu taktigi +8 priest cap yapmıştım 1 tane sonra onu sattım ama zahmetli bi iş ya ugarşıyosun baya
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnipeR_ArcheR

dün akşam iki tane +8 wizard yaptım nasıl mı
    sadece 9m harcadım şimdi bissürü low class upg alıoz bis sürü wizard alıoz
    sonra basarken +6 ya kadar basıoz ok dioz ama ikinci oka basmıoz ok basınca daa yanıp yamadığını belirten ışığı görmememiz lazım o zmn ii oluo
    +6 ları bi kenara koycaz sonra ne kadar +6 olursa onlara da aynı taktikle bascaz +7 olmak zorunda kaç tane +6 varsa onun yarısı kadar(6 +6=3+7)
    olacak bu işlem sürekli sürcek +7 olduğunda mesela 11 tane oldu diyelim 11 tane elemental scroll alcaz(+6da da yapabilirsiniz)sonra hepsine bascaz
    +7 bende oldu bayaa olara 11 tane mid upg scroll aldım(para varsa b.u.s. da olabilir)çatır çutur bastım( aynı taktikle)2 tane +8 oldu çok mutluyum
    NOT:kesinlikle bi yerden alıntı diildir.emeğe saygı
    NOT2:+10 iron bow videosunu izleyenler o taktiği bilir
    Yardım Edebildiysem Ne Mutlu Bana

emeğe saygı demişin.
    teraziye basıom

• heh be sonunda biri çaktı
    zahmetli ama karlı
  • ışığın yanıp yanmadığını görme kapat gözlerini diyor. :D şansına diyor yani. +7 lerden 2 tanesi tutmuş. oluyor bazen oyle şans. banda +8 mage bot ve kafalık yaparken olmuştu. 7-8 tane +7 den 2 tanesi +8 olmuştu. Hep Dediğimiz gibi şans işi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangersmile

ışığın yanıp yanmadığını görme kapat gözlerini diyor. :D şansına diyor
  • bıktım artık yazı mazı kalmadı off
  • ben 21 tane +7 wizarddan bitane +8 çıkaramadım
  • 10 tane +7 den iki tane +8 wizard çıkardım :D::DD
  • bende 11 den 2 tane
  • bende buna benzer bir yol kullanıyorum ama ben şöyle yapıyorum
    bir gün boyunca +7 yapıyorum o +7 itemleri bir gün sora +8 e çakıyorum

+8 e çakarken bie tane +8 çıktımı itemlerden duruyorum ve tekrar +7 çakmaya başlıyorum

ve o +7 leri bir ertesi gün +8 e çakıyorum tekrar

yani günde bir +8 çıkatmak yeterli oluyor
  • 8,500,000 coin ile +8 wizard yada +8 paper giysisi yapmak mümkündür. sağlama alın benim 9.7m param vardı yaptım +8 1m arttı
  • her zman yabarım +8
  • quote:

Orjinalden alıntı: Libercorpus

8,500,000 coin ile +8 wizard yada +8 paper giysisi yapmak mümkündür. sağlama alın benim 9.7m param vardı yaptım +8 1m arttı

peki hep nus mu kullandınız yoksa +8 e geçerken bus felanmı açıklasanıza basabilirsem master paramı çıkarırım bunda hadi bekliyom
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.