Şimdi Ara

8 yıl önce okuyup adını unuttuğum kitabı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
2
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet.Kitap aldatılan bir adamın bir gecede yaşadıkları,düşünceleri,ne yapacağını tasarlaması hakkındaydı.Galiba akşamüstü falan başlayıp sabah karşı bitiyodu roman.Bu adam nereliydi bilmiyorum.Ama betimlemelerden falan çok etkilenmiştim.Olay molay yoktu hiç galiba.Uzun hikaye bir nevi.Roman adamın bu süre zarfında düşüncelerini anlatıyordu.Garibim adamın şömine başında oturuken silüeti hala aklımda.Bi şömine vardı sanki.Boynuzlamıştı kadın bunu galiba.İntikam alıcakken vazgeçiyordu. (mu)?.ben de unuttum işte.Bulursam kitabı alıp tekrar okuycam.Bİ EL ATIN.Ya ben bu kitabı bir solukta okumuştum ve benim değildi.2010 da bir ortamda zaman geçirmek için elime aldım bitirmişim.O yüzden tahminen max 100 sayfa falandı diye düşünüyorum.O melankolik auroyı nasıl tasarladıysam unutamıyorum.Tarih olarak günümüz değildi galiba bi 100 200 yıl öncesi olabilir.Bir de aklımda kalan kitabın ya kapağında ya da isminde kelebek var.Bu kadar.Hadi inşallah!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Vaay ben de merak ettim inşAllah bulursun.. Kitap kapak rengi ya da yayınevi logosu falan hiç mi hatırında değil?
  • umarım
  • phoenix_bird kullanıcısına yanıt
    phoenix_bird yok işte.bi kelebek hatırlıyorumya isimde ya da kapakta.Edebiyatla ilgili arkadaşınız falan varsa bi el atın:)
  • Dostum sen Tolstoy un Kreutzer Sonat kitabından bahsediyor olabilir misin?
    Aynı, aldatma temalı bir kitap, ayrıca 1800lerde geçiyor ve 100-150 sf bir şeydi.
    Okurken sinirlerime hakim olamadım çok kötü hissettim sanki benim başıma geliyormuş gibi :D
    Dediğin kitap bu değilse bile bunuda oku benzer şeyler hissedeceksin ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sutlusoda -- 16 Mart 2018; 9:41:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.