Şimdi Ara

8 yıllık arkadaşımdan yediğim darbe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annesi birini bulmuş iyi biri diyordu kızın maddi durumu iyiymiş
    İnstagrama bir resim attı sözlenmiş bizi çağırmadı ; 2 yıldır tanıdığı iş yerindeki çocukları çağırmış
    bu durumda nasıl davranılır ben çok sert tepki veriyorum normalde nasıl ders verilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MbayeDiagne -- 10 Aralık 2018; 0:37:24 >

• Bazen tepkisizlik en iyi tepkidir. Allah mesut etsin.
  • Sinirlenmeye gerek yok. Böylesi daha iyi başına birşey gelmeden elemandan kurtulmuş oldun. Selamı sabahı kesersin olur biter. Sakin ola tavır yapıp arama kendini bir halt zannetmesin.
  • darbeye bak.
  • Darbeci diye EGM'ye bildir.
  • Adam sana olan arkadasligini basina bir sey gelmeden gostermis oldu

Sen niye sinirleniyon ki ? Adamin sana gosterdigi arkadasligin aynisini sende ona goster
  • Moralini bozma.kasimpasayı şampiyon yapman lazım.
  • Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle.
  • darbeye hayır
  • Aynısını yaşadım. salla gitsin hocam.
  • Düğününe gitme hocam. Takı, para falan da takmazsın kârlı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

Sinirlenmeye gerek yok. Böylesi daha iyi başına birşey gelmeden elemandan kurtulmuş oldun. Selamı sabahı kesersin olur biter. Sakin ola tavır yapıp arama kendini bir halt zannetmesin.
    Bende bugün bi arkadaşa bunu yapma kararı verdim burda görünce garip geldi. Ayıbı dokunduğundan değilde çocuğu sevmiyom direk takılasım gelmiyo.
  • 10 ker okudum anlamadim galiba beyinsizim. Annen kimi buldu kızı mı? Darbe yediğin arkadaşınsa annenin bulduğu koz ne alaka
  • Dediklerinizi uygulayacağım dahada aramam görürsem tokalaşır geçerim muhabbet etmem .
    Kimseyede bizi çağırmadı demiyeceğim, öbür arkadaşımıda çağırmadı o koydukları resmi beğenmiş ilgiç
  • OturanKuş kullanıcısına yanıt
    Darbe yediği arkadaşının annesi bulmuş kızı.

Benim anlamadığım kısım ise söze çağırmadı olayı. söz genelde aileler arasında evde olur, işyerinden 2 senelik arkadaşı da olsa söze çağrılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Darbe yediği arkadaşının annesi bulmuş kızı.

Benim anlamadığım kısım ise söze çağırmadı olayı. söz genelde aileler arasında evde olur, işyerinden 2 senelik arkadaşı da olsa söze çağrılmaz.
    Hocam bende bunu bildiğim için birşey demedim normal diye 2 gün sonra o lavukları görünce sinirim bozuldu bumudur yani dostluk dost değilsen benden haz etmiyorsan benle hiç takılma söyle buna kalleşlik denir.
  • MbayeDiagne M kullanıcısına yanıt
    Genelde kıskanılan kişiler çağrılmaz. Olaya bir de bu açıdan bakarsan teselli olabilir. Benim bir akrabam beni açıkça kıskanıyordu ve düğününe çağırmamıştı! Ha bir de düğün yaptığında davetiye verdiğin kişi önceden özür belirtmeden düğününe gelmiyorsa o da genelde seni kıskandığına işarettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Genelde kıskanılan kişiler çağrılmaz. Olaya bir de bu açıdan bakarsan teselli olabilir. Benim bir akrabam beni açıkça kıskanıyordu ve düğününe çağırmamıştı! Ha bir de düğün yaptığında davetiye verdiğin kişi önceden özür belirtmeden düğününe gelmiyorsa o da genelde seni kıskandığına işarettir.
    Doğru diyorsunuz hocam pskolojide böyle şeyler var

Pişmanda olsa böyle insanların hayatımda yeri yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MbayeDiagne -- 10 Aralık 2018; 1:18:42 >
  • Boylesi daha iyi karsim bosver icine atip hafizani doldurma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.