Şimdi Ara

8 yıllık arkadaşımdan yediğim darbe (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben kendimden biliyorum.Bir tanıdığı çağırmayı unutmuştuk.Sonradan adamı görünce utançtan doğru dürüst konuşamadım bile.Adam sordu "sen niye çağırmadın" vs.Lafı nasıl çevireceğimi bilemedim.Bazen o hengamede oluyor öyle malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam WhatsApp grubumuz var bu bile isteye yapilmis birsey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaşta arayıp 5000tl istemişti yok şuan dedim inanmadi sanırım küstü bir daha aramadı çokta samimi arkadaşımdı , beni bu hale getiren insanlar sonra beni yine eleştiren yine insanlar anlamadım bişey

Gördüğüm tek şey dünya menfaat denen imparatorluk üzerine kurulmuştur

• Milletdeki derde bak arkadas saka gibi

• Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    +1903

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkdaşını gerçek bir dostun kabületmiş isen izleyeceğin yol
    kendisini ararsın tebrik eder ve kendisine kırgın olduğunu ve çağırılmamasına çok içerlediğini anlatırsın mutlaka makul bir cevabı vardırdie düşünüyorun
    yok arkadaşlığımız eskiye dayanan sevdiğim bir arkadıas ise izleyeceğin yol
    makul ol seni çağırmak zorunda değil bunun için arkadaşını defterden silemezsin
    bir üçüncü yol kesinlikle davet edilmen gereken bir durumdu ve arkadaşın seni görmezden geldi
    tavsiye etmiyorum ! eski arkadaşlık ahdini fesh edersin samimiyeti birden değil brexit zamana yayarak artık arkadaş olmadığınızı gösterirsin en nihayetinde iletişimi tamamen koparırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 yıllık arkadaş değilmişssin demekki,
    ne paylaştınız bilemiyorum ama düğününe gitmezsin olur biter,
    sen zaten darılmışsın birşey kaybetmezsin o da bir adet çeyrekten olur
  • Ohooo bu mu kazık

Ölüme gideceğim adamlar bana ne binlikler yaptı hocam yazsam 10 cilt roman olur

• Dostun değilmiş onu görmüş oldun boşver.
  • 2 sene kadar önce fabrika sahibi olan ve liseden bir arkadaşımdan 2 haftalığına 250TL borç istedim , sağolsun verdi ama 2 hafta sonra beni aradı borcu ne zaman geri verceksin 2 hafta demiştin 2 haftayı 3 gün geçti dedi :) Kardeşimden 250TL alıp hemen ödedim borcumu :)

• Söz kesilmiş yani bu işlem aileler arasında olur.Seni düğününe çağırmazsa o zaman arkadaşınla bağlantını kes.

• Benide hicbir arkadasim disariya aktivitere cagirmaz

Cunku arkadasim yok

• eski dostlukların çoğu evlilikten sonra bitiyor zaten. erkenden olması avantaj. bu devirde çeyrek kaç para haberin var mı?
  • Düğüne gitme,tebrik etme,arayıp sorma,gerekli mesajı anlar o. Zaten evlenirlerse dışarı falanda zor çıkar bir daha,aranızdaki bağ tamamen kopar
  • basiniza bisey gelmedeb anlamissjniz. uzak durun

• sözlenirken arkadaşlar falan çagırılıyor mu?benim bildigim aile arasında söz kesilir işin adı konulur. ondan sonra dügüne falan cagırılır. yanlıs biliyor da olabilirim
  • Paralı kız. :)
    İçgüveysi, seme gibi sülük gibi bir hayat. O tercihini yapmış hayatını karartmış Size bunu göstermek istememiş olabilir.
  • benim bidiğim söz aileler arasında olur
    çagırmaması daha iyi, he ama 2 yıllık arkadasını cagırıp sizi cagırmadıysa düğününe gitmezsınız takı masrafınız olmaz
    biraz ölücü ruhumuzu devreye sokalım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.