Bu telefonu 2017de ilk çıktığı zaman almıştım o zamanlar iphone 7 veya 8 vardi eskiden iphonelar çöp telefondu o yuzden note 9 tercih ettim fiyati 5bin tl idi. Telefonun sistemsel bir sorunu yok hala duzgun calisiyor. Pili sanki 2.yilinda gibi nedense hala cok güçlü. Adamlar yanlışlikla kapi gibi telefon yapmışlar. Telefonu tamamen korumasiz kapsiz kullandim ve hic yere dusurmedim. Hizli sarj oluyor. Kamerasi 2017 icin cok iyi. Telefonun yenilenmis versiyonlari 8-10bin tl civarinda satiliyor ama sonuçta eski teknoloji sanırım 15 bine falan şayomi almak daha mantıklı olurdu. 2017de cikan iphone 7-8ler öldü note 9lar hala calismaya devam ediyor. Eskiden samsung telefonlar cok kaliteliydi o yuzden bu telefon boyle sağlam çıktı ama suan samsung kaliteli mi orasi bilinmez ve iphone telefonlar daha iyi ama fiyatlari pahali. Iphone 11 ile birlikte toparladi zaten 11den önce iphone çöptu bedava verseler kullanmayacagim ve satacagim bir telefondu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 16 Eylül 2024; 12:48:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim