< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckanrap -- 25 Ocak 2018; 0:59:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckanrap -- 25 Ocak 2018; 0:59:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
308 çirkin mi
EAT6 japon tam otomatik ama yeni nesil şanzımanı ile HDI ünite tam bir yakıt/performans ikilisi oluyor. Allure paket alacaksın tamam. 80e yok 90a vardır sanırım... Hyundai - kia kardeşlerden dizel otomatik alacağına benzinli otomatik az yakan bi şey al daha az yakıt alırsın Hyundai klasik amerikanlar gibi yakıt canavarı dizel araba yapmış. Sadece ismi dizel geri kalanının dizelle hiçbir alakası yok. Hyundaicilerin deliler gibi yakıttan bahsetmeden araba önermesine iyice ayar oluyorum. Biri SUV sorar. benzinli ix35 sportage der. Adamın ocağına incir ağacı dikmekte üstlerine yok. 12-13lt altı yakmayan arabayı elden çıkarmak ve piyasası bozulmasın diye herkese öneriyorlar. Keza dizel hyundai-kialar da öyle. DCT li şanzımanlar bile 7-8lt mazot yakıyor. 2012-2013 eski tam otomatik şanzımanlı olanları 9-10lt yakıyor, neyin kafası bu arabalar ve deli gibi millete öneriliyor? Kılıcımı çektim hyundai sahiplerini bekliyorum, fruit ninja oyunundaki meyveler gibi doğrayacağım fanboy hyundaicileri |
Peugot 308 BlueHDİ Eat6 Active-Allure bulunur heralde...
|
Konu yakışıklılıksa kesinlikle cee’d
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 25 Ocak 2018; 0:53:37 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Granddde -- 25 Ocak 2018; 8:21:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |