< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckanrap -- 25 Ocak 2018; 0:59:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckanrap -- 25 Ocak 2018; 0:59:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
308 çirkin mi
![]() EAT6 japon tam otomatik ama yeni nesil şanzımanı ile HDI ünite tam bir yakıt/performans ikilisi oluyor. Allure paket alacaksın tamam. 80e yok 90a vardır sanırım... Hyundai - kia kardeşlerden dizel otomatik alacağına benzinli otomatik az yakan bi şey al daha az yakıt alırsın ![]() Hyundaicilerin deliler gibi yakıttan bahsetmeden araba önermesine iyice ayar oluyorum. Biri SUV sorar. benzinli ix35 sportage der. Adamın ocağına incir ağacı dikmekte üstlerine yok. 12-13lt altı yakmayan arabayı elden çıkarmak ve piyasası bozulmasın diye herkese öneriyorlar. Keza dizel hyundai-kialar da öyle. DCT li şanzımanlar bile 7-8lt mazot yakıyor. 2012-2013 eski tam otomatik şanzımanlı olanları 9-10lt yakıyor, neyin kafası bu arabalar ve deli gibi millete öneriliyor? Kılıcımı çektim hyundai sahiplerini bekliyorum, fruit ninja oyunundaki meyveler gibi doğrayacağım fanboy hyundaicileri ![]() ![]() |
Peugot 308 BlueHDİ Eat6 Active-Allure bulunur heralde...
|
Konu yakışıklılıksa kesinlikle cee’d
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 25 Ocak 2018; 0:53:37 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Granddde -- 25 Ocak 2018; 8:21:31 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |