Şimdi Ara

80 bin liraya alınabilecek araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
9.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o füme astra çok yakışıklı duruyor alınabilir.
  • c4 cactus te bi bakın bence yakıt anlamında, tip anlamında (burası göreceli) donanım anlamında rakibi yok, şu anda sahibiyim ama keşke 15 yıl önce bu tarz bir arabam olsaydı

-otomatik (yarı otomatiktir 1 ve 2. vites geçişlerinin sizi rahatsız edip etmediğine test etmeden karar vermeyin)
    -dizel (bu araçtan daha az yakan bir araç çok zor bulunur)
    -hb demişsiniz, araç crossover ama size hitap edeceğini düşünüyorum
    -hiç boyasız hasar kayıtsız sıfır gibi araç bulabilirisiniz
    -km sınırını 95.000 koymuşsunuz maximum 15.000 km de alabilirsiniz
    -tam genç işi, kendine baktırır
  • Alınabiliyorsa astra k derim en mantıklı görünen o şu an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klaudio K kullanıcısına yanıt
    Benzin 5.90 hatırlatırım yani bizim burda böyle ve 2 litre civarı filanda fazla yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckanrap -- 25 Ocak 2018; 9:3:45 >
  • Golf 6

• WSniper10 W kullanıcısına yanıt
    Valla ben bulamıyorum malum sitede ya çok hasarlılar yada çok boyalılar

• 2018 model dacia stepway dizel otomatik alına biliyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genç biri olarak 2012 üstü avensis sadece güzel bir jant ve hafif bir basıklık ile dehşet ötesi oluyor
  • 308 çirkin mi

EAT6 japon tam otomatik ama yeni nesil şanzımanı ile HDI ünite tam bir yakıt/performans ikilisi oluyor. Allure paket alacaksın tamam. 80e yok 90a vardır sanırım...

Hyundai - kia kardeşlerden dizel otomatik alacağına benzinli otomatik az yakan bi şey al daha az yakıt alırsın Hyundai klasik amerikanlar gibi yakıt canavarı dizel araba yapmış. Sadece ismi dizel geri kalanının dizelle hiçbir alakası yok.

Hyundaicilerin deliler gibi yakıttan bahsetmeden araba önermesine iyice ayar oluyorum.

Biri SUV sorar. benzinli ix35 sportage der. Adamın ocağına incir ağacı dikmekte üstlerine yok. 12-13lt altı yakmayan arabayı elden çıkarmak ve piyasası bozulmasın diye herkese öneriyorlar.

Keza dizel hyundai-kialar da öyle. DCT li şanzımanlar bile 7-8lt mazot yakıyor. 2012-2013 eski tam otomatik şanzımanlı olanları 9-10lt yakıyor, neyin kafası bu arabalar ve deli gibi millete öneriliyor?

Kılıcımı çektim hyundai sahiplerini bekliyorum, fruit ninja oyunundaki meyveler gibi doğrayacağım fanboy hyundaicileri

• Aynı limitlerde araba aradım 3 hafta önce 2016model 35 binde EDC icon fluence aldım. Pek genç işi değil ama arabadan memnunum 70, 5 lira ya aldım.

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    İ30 ve Kia ya bende karşıyım

• Renault Megane Cabrio tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mckanrap

quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Peugot 308 BlueHDİ Eat6 Active-Allure bulunur heralde...

Seat leon yada İ30 nasıl 2013 ve üzeri

Leona bulasma suspansiyon denen birsey yok. Küt gibi gidersin otobanda

• quote:

Orijinalden alıntı: educationist

Aynı limitlerde araba aradım 3 hafta önce 2016model 35 binde EDC icon fluence aldım. Pek genç işi değil ama arabadan memnunum 70, 5 lira ya aldım.

Bugun yolda fluence gordum carpmis. Her tarafi dagilmis arabanin. Kucuk bir carpmada arac dagiliyor. Berbat malzeme kalitesi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: mckanrap

Valla ben bulamıyorum malum sitede ya çok hasarlılar yada çok boyalılar

Mazda yada ford da bakabilirsin

• Alırken çok araştırdım hocam çok feci kazalardan sağlam çıktığı örneklerde var kaza şekli, kinetik enerji arabanın aldığı hasarı etkiler . Ama üst düzey güvenli bir araç değildir tabi orası ayrı.

• Kocaelide bitane dynamic paket var 85 istiyor bir konuş istersen. 20 küsür binde.

Gecen sene enişteme 0 arac aldık o zaman dynamic paketi 90 a birakiyolardi. Adam 70.000 km yapmış 100000 yazmıs. Böyleleri zaten satamaz hocam ara bulursun.

Enjoy paket garanti bulursun ama dynamicte bulunur. Kocaelide kırmızi bi tane astra k var 2 parca boyali 20 küsür binde bi konuş istersen.

• 308 alacaksanız allure almanızı öneririm,leon topuna hiç girmeyin derim
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    Eski şanzımanların çok yaktığı bir gerçek yeni dctler 7l üstüne kolay kolay çıkmıyor isterseniz bu konuda ortalama hız ve yakıt resimleri verebilirim (2016 dct 1.6 dizel elantra) ortalama 32km hız ile 6.8l falan yakıyor ama katılıyorum 308 iyi bir tercih.
  • Boşa uğraşıyorsunuz bence. Alacağınız araç belli. Ya megane ya 308. Diğerleri özellikle yakıtta performans tüketim dengesinde asla bu ikisi kadar iyi değil. Ayrıca konfor yalıtım vs gibi alanlarda da bu ikisi epey iyi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.