Şimdi Ara

80 gb disc 488 gb oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar dünyasında bir ilk. Meraba arkadaşlar elimde taşınabilir dexonic marka bir hdd var.
    içerisinde western digital wd800ve bir disc mevcut.
    ben bunun kazayla usb kablosu takılı vaziyetteyken nasıl olduysa gelen 4 kablonun 2 tanesini koparttım ondan sonra bu durumla karşı karşıya kaldım
    74 gb iken 252 gb 252 gb iken 488gb oldu ama ne format nede başka bişey işe yaramadı.
    eskiden hdd yi bilgisayar şu şekilde (wdc .. .. falan filan)isimlendirirdi.şimdi ise şöle(@D@ @D0000)isimlendiriyor ki sorun hddnin bios yazılımı oluyo heralde nasıl yeniden yüklenebilir acaba.
    yapabileceğimiz bişeyler varmı acep
    yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler

• Konuyla ilgisi yok ama şuan 80Gb'dan fazla veri atılmıyor değil mi ? Sadece kapasite öyle gözüküyor yani doğru mu ?
  • aynen dediğin gibi abicim nasıl yaparız
    denemediğim program kalmadı.
  • Disk yönetiminden bütün partition'ları silip tekrar oluştur diyeceğim fakat anlamsız bir şey bu sonuçta.. Açıkçası böyle bir problem ne duydum ne gördüm

Mesela başka bir slota takabilirsin (@D@ @D0000) konusuyla alakalı olarak.. Başka bir şey gelmedi benim de aklıma..
  • neleri denemedimgi patition magic ondan sora western digitalın programları falan bi türlü olmadı
    ençokta içinde kızımın resimleri filan vardı ona üzüldüm
  • Bende de hdd sorunları mevcut olduğundan burada yatıp kalkıyorum. Sorumu mazur gör tam anlamadım da usb kablosunun içinde 4 adet farklı kablo var ve sen bunlardan ikisini mi kopardın.

Birde sorun eğer mbr tablosunda ise onu düzeltmek için bazı yollar varmış. Ben denemediğim için bilemiyorum ama bir göz atsan iyi edersin.

http://www.chip.com.tr/forum/1-5-TB-Harici-diskin-Mbr-si_t111132.html

Bu arada son mesaj atan benim pc nette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 20 Ekim 2010; 17:08:21 >

• evet usb kablosu bilgisayara takılıyken ucunda gelen 4 kablonun 2 si koptu
    buda hdd nin boardını etkiledi galiba kapasite artıyo ama kulandırtmıyo bunu
    şu anda tam 488 gb ama hiç bi şekilde depolama yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.