Selamun Aleyküm kardeşlerim 80 gün beraber bıkmadan usanamdan uykusuz kalarak hayallerimiz hedeflerimiz için adam gibi çalışacak varsa mesaj atınız . Allah’a emanet olun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
80 gün FEDAKARLIK savaşı verecek Dava Arkadaşı arıyorum.

-
-
as hocam
-
Yarım kalan Bolivya devrimini mi tamamlayacaksınız? -
Türkiye geleceğinin temellerini atacak , Masumlara,Mazlumlara yardım etmek için bu dünyayı Zalimlere bırakmamak içim ruhlu istekli bu yolda gerekirse uykusuz kalacak gerekirse canını koyacak Dava Arkadaşı arıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GazaliiTürkiye geleceğinin temellerini atacak , Masumlara,Mazlumlara yardım etmek için bu dünyayı Zalimlere bırakmamak içim ruhlu istekli bu yolda gerekirse uykusuz kalacak gerekirse canını koyacak Dava Arkadaşı arıyorum.
valla ben ikna oldum
-
Hocam sınavdan ziyade başka bir dava mı bu ne?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sınav.
Necip fazil misin be adam. Utanamasam hickararak aglayacagim.
Özlenen netler mucizelerle değil devrimle olur
-
Vışşş -
Kardeşim ben heyecan istiyorum heyecan. Millet üniyi para pul için okuyor Zalimlere göz yumuyor onların ekmeklerine yağ sürüyorlar . Ben de diyorum ki yok mu heyecanlı adam bu zalimlere ortalığı bırakmayacak . Masumların mazlumların hakkı için çalışıp ilim sahibi olacak işte onlada beraber çalışalım diyorum. Sen de düşün istersen...
Ben ve 3 amcaoglum bu vazife icin haziriz. Heyecan ve enerji seviyemiz oldukca yuksek. Cenge katilmak icin yanip tutusuyoruz
arkadaslar aynı sekilde ben de benimle fena çalışıcak birini arıyorum ilgilenen yazabilir veya telegram grubu kurarız
En Beğenilen Yanıtlar

Necip fazil misin be adam. Utanamasam hickararak aglayacagim. |
Özlenen netler mucizelerle değil devrimle olur |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X