Şimdi Ara

80 gün FEDAKARLIK savaşı verecek Dava Arkadaşı arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm kardeşlerim 80 gün beraber bıkmadan usanamdan uykusuz kalarak hayallerimiz hedeflerimiz için adam gibi çalışacak varsa mesaj atınız . Allah’a emanet olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• as hocam

• Yarım kalan Bolivya devrimini mi tamamlayacaksınız?
  • Türkiye geleceğinin temellerini atacak , Masumlara,Mazlumlara yardım etmek için bu dünyayı Zalimlere bırakmamak içim ruhlu istekli bu yolda gerekirse uykusuz kalacak gerekirse canını koyacak Dava Arkadaşı arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gazalii

Türkiye geleceğinin temellerini atacak , Masumlara,Mazlumlara yardım etmek için bu dünyayı Zalimlere bırakmamak içim ruhlu istekli bu yolda gerekirse uykusuz kalacak gerekirse canını koyacak Dava Arkadaşı arıyorum.

valla ben ikna oldum

• Hocam sınavdan ziyade başka bir dava mı bu ne?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sınav.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gazalii kullanıcısına yanıt

Necip fazil misin be adam. Utanamasam hickararak aglayacagim.

• Özlenen netler mucizelerle değil devrimle olur

• Vışşş
  • Kardeşim ben heyecan istiyorum heyecan. Millet üniyi para pul için okuyor Zalimlere göz yumuyor onların ekmeklerine yağ sürüyorlar . Ben de diyorum ki yok mu heyecanlı adam bu zalimlere ortalığı bırakmayacak . Masumların mazlumların hakkı için çalışıp ilim sahibi olacak işte onlada beraber çalışalım diyorum. Sen de düşün istersen...

• Gazalii kullanıcısına yanıt

Ben ve 3 amcaoglum bu vazife icin haziriz. Heyecan ve enerji seviyemiz oldukca yuksek. Cenge katilmak icin yanip tutusuyoruz

• arkadaslar aynı sekilde ben de benimle fena çalışıcak birini arıyorum ilgilenen yazabilir veya telegram grubu kurarız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.