Şimdi Ara

80'LERIN SONUNDA COCUK OLMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
6.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: selotus5

itiraf edeyim..Benim de tüylerim diken diken oldu...

Maçlar gündüz oynanırdı ve TRT den bazen dönüşümlü verilirdi... Pazar öğleden sonra bitmek bilmeyen pazar konseri ....

Cenk koray kutu yarışması yapardı...Erkan yolaç var dı bir de...

komşu gezmeleri vardı geç vakte kadar...

uykudan önce, atom karınca, yakari...musti....

Silas dizisi...

Ah be hayatımız belki siyah beyazdı ama çok mutluyduk.... Renklendikçe sanki bizler solduk gibi geliyor değil mi?

Kesinlikle haklısın.. Daha bir iğrenç oldu hayat.. Hiçbirşeyden tam doyum alamıyor insan.. Şimdi koliyle aldığım 2.5lt'lik kolaları, o zamanki cam şişede pepsi'ye değişmem..

• Valla diyecek kelime bulamıyorum bunları sanki tek ben yaşamışım sanıyodum
    öyle geliyodu bana ama meğer öle değilmiş
    geçti gitti işte ne güzel yıllardı son nesil çocuğu oluyorum herhalde bu arada (doğum tarihim 88 )
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

Maçlar gündüz oynanırdı ve TRT den bazen dönüşümlü verilirdi... Pazar öğleden sonra bitmek bilmeyen pazar konseri ....

Silas dizisi...

Ah be hayatımız belki siyah beyazdı ama çok mutluyduk.... Renklendikçe sanki bizler solduk gibi geliyor değil mi?

Kesinlikle haklısın.. Daha bir iğrenç oldu hayat.. Hiçbirşeyden tam doyum alamıyor insan.. Şimdi koliyle aldığım 2.5lt'lik kolaları, o zamanki cam şişede pepsi'ye değişmem..

haklısın kardesım hakıkaten yaw.o gunler pek bolluk yoktu ama cok mutluydu herkes sankı soludugun hava bıle bı farklıydı gıbı hatırlıyorum.bayramlar vs ne guzel olurdu butun mahalle cocukları toplanır kapı kapı seker harclık toplardık ve hemen hemen herkes bıseyler ıkram ederdı,sımdıkı gıbı evde yokuz havası vermek yada kapıyı acmamak gıbı bı durum kesınlıkle olmazdı.toladıgımız paraları gıder torpıllere fuzelre kızkacıranlara yatırırdık.

nerde o eskı torpıller,el bombası gıbıydı mubarekler sıseyı cukura gomup ıcınde torpıl patlatınca resmen ufak bı krater olusurdu sımdıkı torpıllerde bıle ıs yok...

• tek hayalim demektir ;)

Düşünsenize Müslüm Gürsesin , Ferdi Tayfurun vss yani eski arabesk sanatçılarının konserleri....

Siyah beyaz televizyonlar....

Ölmemiş dostluklar. ...

Taptaze bi hayat . . . .

Ne bileyim özendim gene eskilere. ...
  • 91 doğumlugum yarısından çogunu hatırlıyorum çok güzeldiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ERGENEKON

quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

Silas dizisi...

haklısın kardesım hakıkaten yaw.o gunler pek bolluk yoktu ama cok mutluydu herkes sankı soludugun hava bıle bı farklıydı gıbı hatırlıyorum.bayramlar vs ne guzel olurdu butun mahalle cocukları toplanır kapı kapı seker harclık toplardık ve hemen hemen herkes bıseyler ıkram ederdı,sımdıkı gıbı evde yokuz havası vermek yada kapıyı acmamak gıbı bı durum kesınlıkle olmazdı.toladıgımız paraları gıder torpıllere fuzelre kızkacıranlara yatırırdık.

nerde o eskı torpıller,el bombası gıbıydı mubarekler sıseyı cukura gomup ıcınde torpıl patlatınca resmen ufak bı krater olusurdu sımdıkı torpıllerde bıle ıs yok...

Şimdiki torpillerin bile içi boş, malzemeden çalıyolar

Plastik tabancalar vardı hatırlarsan, 3mm çapında mermileri olurdu onun.. Kim ilk sağlam parayı toplarsa, ilk o Salim Bakkal'ın önüne koşup saydırırdı plastik mermileri, parası olmayanlar da öylece bakardı.. Neyse daha uzatırsak birsürü şey çıkar salla

• Bu nasıl bir yazı böyle ya.çok fena duygulandım.bu kadar olur yani.ve ne kadar çok şey yaşamışım diyorum şimdi.çok güzel günlerdi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozertekins

Rüya gibiydi "PARLEMENTİN SUNDUĞU PAZAR GECESİ SİNEMASI"

yanlız ben 18 yaşındayım ama bunu iyi hatırlıyorum hatta starda çıkıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin van Persie -- 22 Mart 2008; 23:33:42 >
  • Bu kadar olur.

Bunları yaşadığıma sevineyim mi, geçip gittiğine üzüleyim mi.

Güzeldi. Çok güzel günlerdi.

Yazılanlarda eksik var fazla yok.

Teşekkürler güzel günlerimizi hatırlattığın için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: msky77

Teşekkürler güzel günlerimizi hatırlattığın için.

estf ben tesekkur ederım kardesım...
  • ARKADAŞLAR EN GÜZELİNDEN MİSKET OYNARDIK YAHU KAFLİKLER FALAN 5 LİK 10 LUK MİSKETLER NE KAVGALAR EDERDİK YA KAFLİKLERİ KAYBEDİYORUM DİYE ABİMDEN AZ DAYAK YEMEMİŞTİM ZEKİ-METİN NİN HASTANEDE GEÇEN BİR DİZİSİ VARDI STAR FALAN ATERİLER İLK TSUBASA OYNAYIŞIMIZ SÜPERDİ O GÜNLER NE ZAMAN TEKNOLOJİ İLERLEDİ BİZ İÇİMİZE KAPANDIK NE ZAMAN İNTERNET YAYGINLAŞTI EVDEN ÇIKMAZ HALE GELDİK
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidden

Şimdi bilmem kaç gb bilgisayar oyunlarından zevk almıyorum ataride oynadığım captain commando'dan, street fighter'dan amigadaki lotus'dan aldığım zevk bambaşkaydı.

Şimdiki şişirilmiş ve nereye gittiği belirsiz bilgisayar oyunları, onların tırnağı olamaz.

Çubuk şeklinde Joystick'ler vardı, üstündeki kırmızı tuşa basıp sağa sola oynatıp oynuyorduk. Değişik değişik atari kolları vardı. Artık kalmadı herhâlde öyleleri.

Ya bir de hatırlayan var mı bilmiyorum. O zamanlar bir yabancı dizi vardı. 2 tane adam, birbirine "Kuzen" diye seslenip şehirde çeşitli şeyler yapıp duruyorlardı.

Ha bir hatırladığım şey daha. Yeni doğmuş çocukların cinsel organlarını, FB - GS - BJK'nin renkleriyle boyamış, gösteriyorlardı. Takımların reklamları yapılıyordu bununla.

Bir de hayal meyal bir müzik grubu hatırlıyorum. Tuhaf bir şarkıları vardı. Bir sahnede söylüyorlardı şarkıyı. Adamlar gözlerine, yayın ucuna takılı takma göz yerleştirmişler, yaratığa benziyorlardı. Adını unuttum bunların. İlk gördüğümde korkmuştum, küçüklük.

İzmir - Üçkuyular'daki sel de aklımda kalanlardan. O saatte dışardaydık. Eve belden aşağım çamur bir şekilde vardık.

• benim hatıladığım panda dondurmalar vardı.
    şapkasından açıyodun alttaki çubuğundan ittirince donudrma çıkıyoduı üstten. çok yerdim onlardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

Ya bir de hatırlayan var mı bilmiyorum. O zamanlar bir yabancı dizi vardı. 2 tane adam, birbirine "Kuzen" diye seslenip şehirde çeşitli şeyler yapıp duruyorlardı.

kuzen ''larry ve balky'' cok guzel bı dızıydı gercekten.dızının adı neydı hatırlayamıyorum bı turlu ama...

street fıghter'ın 8 adam seceneklı olanı vardı onu pek bı delı oynardım.M.bison'u falan secemıyordun ben ken,ryu arada bırde guıle ıle oynardım.geceyımmı abı muhabbetı aklıma geldıkce hala gulerım...ozellıkle okuldan kacınca ıyıce zevklı oluyordu nedendır bılmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERGENEKON -- 23 Mart 2008; 0:45:55 >
  • çocukluğumu geri verin bu kadar sorumluluk bana fazla

80'LERIN SONUNDA COCUK OLMAK

• Hey gidi günler be. Çocuktuk, şimdi büyüdük adam olduk...

Teşekkr ederim bize biraz çocukluğumuzu hatırlattığın için...
  • off ya her satır götürdü eskilere duygulandım cidden :( hemen hemen hepsini nesil olarak yaşadık arkadaşın dediği gibi bir kalıptan çıktık sanki..özlüyorum ama sağol kardeş ya iyi geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozertekins

Rüya gibiydi "PARLEMENTİN SUNDUĞU PAZAR GECESİ SİNEMASI"

80 lerin sonu diyince aklıma gelen ilk şey bu oldu yazmak için girdim benden önce yazmışsınız
  • arkadaşlar konu açılmışken bişey sorucam yaklaşık bi 10 yıl önce kız arkadaşım1 ve devamı kız arkadaşım 2 diye bi film olmuştu..hatırladınız mı?.. küçük bir kız çocukla erkek çocuk ağaç üzerinde öpüşmüşlerdi sonra erkek olan çocuğu arı sokmuştu ve ölmüştü..filmin hatırlanabilir kareleri bunlardı..bu filmi nerden bulabilirim...hatırlayanlar bi cevap verirlerse süper olucak..
  • O yıllar bu elemanın bir gün bizim eve geleceğini düşünerek korkardım, hey gidi günler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.