Adam lvl 80 , aradaki lvl farkı çok . Adamın alması doğal bişey ama hitmac yinede lvl'ına rağmen iyi zorluyo
Alıntıları Göster
1)HitMachine nin Olup Olmadığı ßelli Değil 2)Aragorn44 80 Lvl HitMachine İse 74 Herhalde Yani ßaya ßir Fark Var.
quote:
Orijinalden alıntı: Deníz
1)HitMachine nin Olup Olmadığı ßelli Değil 2)Aragorn44 80 Lvl HitMachine İse 74 Herhalde Yani ßaya ßir Fark Var.
Alıntıları Göster
00000 ve f9 nasıl söndüyse hitmachinede öyle söndü cz de görüyorum ama neredeyse hiç ismi geçmiyor
kunt aragorn44 ve ktipiyoz ismini sıklıkla görüyorum nede olsa 3 üde 80
müthiş eMeGe SaYGı
quote:
Orijinalden alıntı: bonaqua
müthiş eMeGe SaYGı
biraz mantıklı olun sizi kandırmamla elime ne geçicek o hitmachine yeni karus oldu hatta 1 ay bile oldu insanken kareli dragon işareti wardı şimdi bi geri düşmüş..S işaretli olanda aragorn44 neyi ayıramadınız anlamadım.Ayrıca 80 skilinden ayırabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: emree_fun
biraz mantıklı olun sizi kandırmamla elime ne geçicek o hitmachine yeni karus oldu hatta 1 ay bile oldu insanken kareli dragon işareti wardı şimdi bi geri düşmüş..S işaretli olanda aragorn44 neyi ayıramadınız anlamadım.Ayrıca 80 skilinden ayırabilirsiniz
Alıntıları Göster
şarkının ismi ney çok beğendimde
quote:
Orijinalden alıntı: TheRara
şarkının ismi ney çok beğendimde
Alıntıları Göster
Manyak 1 video cok tşk. (Sarkı=Will Smith:Party Starter )Sanırım bilmiorum demiceksin.
quote:
Orijinalden alıntı: kasap1
Manyak 1 video cok tşk. (Sarkı=Will Smith:Party Starter )Sanırım bilmiorum demiceksin.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Fr0nt
Alıntıları Göster
Hitmachine orc olmuştu büyük ihtimal o bi yanlışlık yoktor. aragorn44 zaten tam bi hayvan yau cz de onu görünce kaçmamak elde değil
Geçenlerde şansa bala arada bi çaktım yattı (ks yapmam ama bu adam başka türlü ölmüyo)
quote:
Orijinalden alıntı: yilmazeest
Hitmachine orc olmuştu büyük ihtimal o bi yanlışlık yoktor. aragorn44 zaten tam bi hayvan yau cz de onu görünce kaçmamak elde değil
Geçenlerde şansa bala arada bi çaktım yattı (ks yapmam ama bu adam başka türlü ölmüyo)
Alıntıları Göster
güzelde cok karısık anlamak için 3-4 defa izlemek lzm
quote:
Orijinalden alıntı: erhanargani
güzelde cok karısık anlamak için 3-4 defa izlemek lzm
Alıntıları Göster
Beyler lvl farkı war demeyin yada item farkı vs vsdir bi kazanan olur yenilen yenenin elini öpmesini bilecek...Ona bakarsan Herkes kuntla vs yapar lvl farkı war der geçer lvl farkı olabilir bu yüzden güç oluyo zaten
quote:
Beyler lvl farkı war demeyin yada item farkı vs vsdir bi kazanan olur yenilen yenenin elini öpmesini bilecek...Ona bakarsan Herkes kuntla vs yapar lvl farkı war der geçer lvl farkı olabilir bu yüzden güç oluyo zaten
Alıntıları Göster
bilmem anlatabildimmi
quote:
bilmem anlatabildimmi
Alıntıları Göster
katılmıyormusunuz arkadaşlar
Bence Ktipiyoz vsde Aragorn44 ü alır hemde rahat alırSizce?