charın adı:LoLy Server: Satürn ExtrA: Cadı kıyafeti seti , tavşan ,3 adet switch gender 9D max , 9 silk ,1 global :D Charda: +7 spear +5 set 78 lvl wolf banka full 5000 lik element we elixir dolu we 2. bi char werilecektir charın içi full elixir doludur ana karakterin yanındaki karakterlerin içi de full elixir doludur yani yaklaşık 3-4 bankalık yani 20 sayfaya yakın elixir weap-prot-acc-shield bulunmaktadır. FİYAT:400 ytl PAZARLIKLI Ödeme şekli:Ziraat bankası hesabım indirim mutlaka yapacagım burdan tekliflerinizi buraya yazmayın özele teklif verin ! ayrıca char serverin en iyi hybird charıdır
Heuksal skillerini koyamadım ss lerden göreceginiz gibi 80 lvl skilleri var
heuksal skilleri oyuna girdigim zaman eklenecektir
Çok güzel char çok uğraşılmış belli emeğinin karşılıgını alırsın inş hayırlı satışlar
2 konu açmana Gerek yoktu
Hayırlı Satışlar oyundan Tanığım bildiğim bi char Gerçekten Sağlam
Bu eleman mod olduğu forumdada pek kurallara uymuyordu uyarmıştımda diklenmişti "sana bişi derdimde birine sözüm var" diye hay ALLAH'ım burdada ofsayta düşmüş
ben yaıs deilim ayrıca o sitede neler oldugunu biliyorum o adam o sitede mod ,sen deilsin başka bişe soylememe gerek yok sanırım anlayan anladı
up
quote:
Orjinalden alıntı: Viladimir
ben yaıs deilim ayrıca o sitede neler oldugunu biliyorum o adam o sitede mod ,sen deilsin başka bişe soylememe gerek yok sanırım anlayan anladı
o adam o sitede mod diye istediklerini yapacaksa niye açtılar o siteyi? sitenin kurallarını koymuşlar modsada admin sede uyacak uymayacaksa millete uyun diye kural yazmaları saçma.senin söyleyeceğin bişey yok zaten yazdıklarındanda kimse bişey anlamamıştır merak etme