Şimdi Ara

80 Lvl Bard Damage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim 76 Lvl FF Bard bir charım var. Onunla Ong sp farm yapıyorum. Elimde Sos+5 Harp olmasına rağmen 15k vuruyorum. Sizce 80 Lvl yapsam charı (10 günümü almaz) Kaç Damage vurur 20k geçerse yapmaya razıyım. Deneyen arkadaşlar varsa lütfen bilgilendirsinler slot bulmakta zorlanıyorum. Pt. Ong'a 20k vursam yeter çünkü tek atmış olucam. Buda büyük bir hız ve avantaj...

• 15k az bi damage bana göre skiller FF mi??
  • Evet Tüm Attack ve attack arttırıcı pasif skiller Full ancak 76 Lvlde 15k vuruyorum ki 82 lvl bi bardla aynı bi damage bu yinede sorun şu 80 lvlda 20k vurabilir miyim?
  • Bence tüm itemlerine İnt bas cok az vuruyorsun ...
  • Arkadaşlar galiba ben anlatamadım Bi barda göre zaten gayet yüksek vuruyorum 76 lvl char o lvlda başka biri 9-10k vuruyo yapmayın benim sorum sadece şu 80 lvlda 20k vurabilir miyim lütfen bu konuda yardımcı olun...
  • 85 levelim, bardım 82 levele max. 20k civarı vuruyorum ama tek atamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeoN

Arkadaşlar galiba ben anlatamadım Bi barda göre zaten gayet yüksek vuruyorum 76 lvl char o lvlda başka biri 9-10k vuruyo yapmayın benim sorum sadece şu 80 lvlda 20k vurabilir miyim lütfen bu konuda yardımcı olun...

Elindeki sos +5 = 86 lv bir silaha zaten. 80 levelde yeni bard skili açılıyor ve diğerleri de uplanıyor sanırım ona göre fazla vurursun işte.Birde itemlerinde int olursa mag.balance artar ve bi o kadar fazla vurursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasaliyiz.biz -- 1 Nisan 2010; 16:36:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7Dg sox silah kır.
    Advenced ile silahının +sını yükselt.
    İtemlerine int bas.
  • Bardın bu kadar ezik olduğunu bilmiyordum
  • Biz şu an 85lv FF(tüm skiller) Full int basılı(2-3 tane int5 var gerisi int6) 85+5 mag%41 bard ile min. 23k vuruyoruz.Bence bardlar ''80lv da iş görmez(20k vurması az ihtimal)'' kanısındayım(özellikle farm da).Eğer imkanın varsa 85e kas ve full int basılı set giy derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _deadmaster

Bardın bu kadar ezik olduğunu bilmiyordum

Bardın skilleri silkroaddaki en seri skillerdir. Az vursa bile seri vuruşlarla kolayca yatırabilir. Ama attack skilli yetmezliği var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.