Şimdi Ara

80 m i nasıl katlıyabilirim hızlı bir şekilde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler elimde 80m civarı para var xıgenondayım hızlı bir şekilde nasıl katlıyabilirim taktik verebilicek varmı :)

• Oyuna ayıracak ne kadar vaktin var buna bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karcemaskas kullanıcısına yanıt
    Bu aralar baya var hocam sıkıntı yok o konuda
  • Hocam öncelikle chitin kasmaya başlıyorsun.

Chitinleri basıp msleri aldıgın takdirde char başına 20m hedef koyuyoruz.

2 hesaptan 160 m eder bu.Ki 1 günde yaparsın.Sendekinide koy üstüne 240m.Gidiyosun hemen 1 dc pre 1 de oto loot alıyorsun.Sonra çöp kasmaya başlıyosun. :)

• Alım satım istiyorsan kırmızı kutu . Cypherda 1.6ya satılırken 1.3e buy ı vardı. 80me 61 tane alıp 1.3den, 1.6ya satsan 97m eder. 17m kar eder. Bu da bence çok az. Dc pre ile çöpe yada cardinale gidersin. Cardinalde günlük 80-100 kazanırsın afk olarak ama paranın yarısı neredeyse günlük genieye gider. Çöpte o kadar harcaman olmaz kazanırsın sürekli.
  • Teşekkürler yorumlar için şuan elimdeki upgrade sc leri satıyorum onlar bitince chitin olayına girerim ama birşey var ben 47 lvl charıma trade atamıyorum eskiden oluyodu ilk başlarda şimdi trade lvl inimi yükselttiler noldu atılmıyor birde benim asıl char asas çöp item hangi job ile rahat olur, sadece eslanttaki yaratıklar içinmi geçerli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbklqn -- 21 Nisan 2016; 0:01:30 >
  • Çöp en iyi archer 5li 3lü combosuyla oluyor. Deruda Bpler Shardda kasıyor. Lufer Emcde Flame Rock'ın büyükleri ve Half Troll Warriorda da kasan oluyor çöpü. Trade levelı 35e geri çektiler bi ara 60a almışlardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çöp en rahat okçuda olur bp ilede yapıyorlar ama ne kadar performanslı bilmiyorum. Laibada burning stonelar ve manticorelar çöp atıyor. Eslantta half troll serisi çöp atıyor. Çöp slotlarına geçmek için sana tavsiyem dual old elf ring old agi neck old silver earrings bide old elf belt yaparsan iyi olur(Hepsini yapmasan bile yüzüklerle necki kesin al). Eline görev bowu yerine ib +7 almalısın üstün başın görev chitinleri yada shelleri olsada olur. Dex 255 yapana kadar kasmaya devam et chitin giyebileceğin şekilde öyle geç çöp slotlarına. Ben senin yerinde olsam eğer bilgisayarın iyiyse wmvare kurup arkada bi charı al sat tezgaha bırakıp üstüne kendi charımla çöp kasardım anca öyle piyasaya yetişirsin. İlk başta görev itemlerinide kullanabilirsin ancak okçuda sürekli 5li 3lü vurduğun için ib bence çok farkediyor damage açısından.

• Teşekkürler sagolun bugün eslantta görev için bi pt girdim ordada 2 mage çöp item kasıyomus konuştum birisiyle doom knight bide death wiz mi ne günde 1 gb civarı kazanıoymuş ben para kazanmak için yaptıklarımdan bahsettim anlattım filan neyse sende yaparsın dedi pre fln lazım tabiki onları söyledi tek başınada kesersin dedi itemin biraz iyi oldugunda.. anlattı sağolsun her detayı sizce orası nasıl okcu acıp trollerde fln mı takılmak iyi yoksa mage acıp o 2 slottamı ? okcu 47 mage 49 lvl var hazırda kasarım hemen o sıkıntı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbklqn -- 21 Nisan 2016; 0:57:22 >
  • Mageler o slotları benim bildiğim tek başına değil birden fazla kişiyle dönüyorlar. Tek döneceksen gene archer
  • Itzpapalotl kullanıcısına yanıt
    Hocam tek olucam olmasamda öyle olucakmış gibi diyelim ama adam tek başınada dönüyodu diğer magede arkadaşıymış o afk kaldığından kendi kesiyodu biraz yavaş oluyodu ama sıkıntı olmuyodu işin detayını düşünürsek hangisi daha karlı olur o kafamı kurcalıyor yoksa kafaya takmayıp okcu açıp geçiyimmi :)
  • okçu için en iyi çöp slotları hangileridir peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthface

okçu için en iyi çöp slotları hangileridir peki ?

Burning Stone
    Manticore
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

Çöp en rahat okçuda olur bp ilede yapıyorlar ama ne kadar performanslı bilmiyorum. Laibada burning stonelar ve manticorelar çöp atıyor. Eslantta half troll serisi çöp atıyor. Çöp slotlarına geçmek için sana tavsiyem dual old elf ring old agi neck old silver earrings bide old elf belt yaparsan iyi olur(Hepsini yapmasan bile yüzüklerle necki kesin al). Eline görev bowu yerine ib +7 almalısın üstün başın görev chitinleri yada shelleri olsada olur. Dex 255 yapana kadar kasmaya devam et chitin giyebileceğin şekilde öyle geç çöp slotlarına. Ben senin yerinde olsam eğer bilgisayarın iyiyse wmvare kurup arkada bi charı al sat tezgaha bırakıp üstüne kendi charımla çöp kasardım anca öyle piyasaya yetişirsin. İlk başta görev itemlerinide kullanabilirsin ancak okçuda sürekli 5li 3lü vurduğun için ib bence çok farkediyor damage açısından.

Hocam bu vmware olayı nedir.İlkkez duyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ironim

quote:

Orijinalden alıntı: darthface

okçu için en iyi çöp slotları hangileridir peki ?

Burning Stone
    Manticore

Manticore slotları dağınık oluyor.Çok büyük dezavantaj

• Başka alternatifler nelerdir arkadaşlar 1 günlük tahmini kazançlar nedir slotlara göre

• Wmware hocam sunun detaylı bi anlatımı varmı ya yaptım herşeyi kurdum launcer i açıyorum burda çalışamaz gibi bi hata geliyo başlatmak istedigimde geri döndüm baktım Wmware i kurduğumuz yerde bi not defterinden bahsediliyo .wmx uzantılı fakat o dosya yok bende yapamadım yardım edermisin
  • darthface kullanıcısına yanıt
    Hocam şurda alternatifler var dün buldum .d farklı yöntemler de mevcut hangisi işine gelirse

http://www.guncelicerik.com/2015/10/knight-online-gb-kasma-yontemleri-2015.html
  • arkadaşlar birazda acı bir gerçek var sanırm +60 da veya iyi çöp slotlarında kasmak için baya iyi bir de karakter gerekiyor 0 dan oralarda para kazanmak zor değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karcemaskas

quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

Çöp en rahat okçuda olur bp ilede yapıyorlar ama ne kadar performanslı bilmiyorum. Laibada burning stonelar ve manticorelar çöp atıyor. Eslantta half troll serisi çöp atıyor. Çöp slotlarına geçmek için sana tavsiyem dual old elf ring old agi neck old silver earrings bide old elf belt yaparsan iyi olur(Hepsini yapmasan bile yüzüklerle necki kesin al). Eline görev bowu yerine ib +7 almalısın üstün başın görev chitinleri yada shelleri olsada olur. Dex 255 yapana kadar kasmaya devam et chitin giyebileceğin şekilde öyle geç çöp slotlarına. Ben senin yerinde olsam eğer bilgisayarın iyiyse wmvare kurup arkada bi charı al sat tezgaha bırakıp üstüne kendi charımla çöp kasardım anca öyle piyasaya yetişirsin. İlk başta görev itemlerinide kullanabilirsin ancak okçuda sürekli 5li 3lü vurduğun için ib bence çok farkediyor damage açısından.

Hocam bu vmware olayı nedir.İlkkez duyuyorum

https://www.youtube.com/watch?v=IRLsdJBwCOk

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.