Şimdi Ara

800.000 TL civarında Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 sene önce Astra K aracımı satmıştım ve şimdi tekrardan araç arama dönemine girdim. Bu sefer kriterlerim ve önceliklerim farklı çünkü ailemize yeni bir üye katılacak :)

Aracı eşimde kullanacak ve yeni yeni öğrenmeye başlıyor. Dolayısıyla büyük bir kazası olmadıktan sonra 2-3 parça boya çok önemli değil. Bütçe olarak 800.0000'e çıkabiliyorum ama iyi bir tercih olacaksa max 900.000'e kadar zorlarım.

Dizel/Benzin farketmez fakat sorunsuz bir otomatik olması şart. KM olarak 100.000'i geçmesini pek istemiyorum. Bagaj konusunda üzmeyecek ve arka koltuktaki yaşam alanının maximum seviyede olması benim için artı olur. Yaş olarak net bir kriterim yok fakat 8 yaşını geçmemiş olursa iyi olur.

2018 1.0 TSI Comfortline Polo. 70-80bin km'de 800.000 TL.

2018 1.4T Dynamic Astra K. 50bin km civarında 850-900.000 TL

2020-2021 1.0 TCe Clio Icon. 50bin km civarlarında 800.0000 TL

2020 1.0 T-GDI Style i20. 30bin km civarında 850.000 TL

Liste böyle c3 aircross, fiesta diye gidiyor. Aralarında tek C segment astra olduğundan ve daha önce de kullanmış olduğumdan bi tık yakın geliyor ama bakış açılarına ve tavsiyelere açığım. Astra'nın kafamdaki tek eksi yönü kasa değiştirmiş olması ve maalesef piyasası biraz yavaş.

• B segment yerine c segment daha avantajlı olur. Yerinizde olsam 308 alırdım. Eat8 olanlarını 900 bine çok rahat bulursun dizel olanları yakıt olarak idealdir.

• Poloyu 2019 uzeri i20 yi de style plus üzeri öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arabayı al :) Bagaj konusunda çok rahat edersin.

• gercekbeko G kullanıcısına yanıt

Hocam bunu hanım bi yere sığdıramaz :) Temiz arabaymış ama kısa zamanda satılır inşallah

• Aynen biraz büyük :) Teşekkürler umarım kısa zamanda düzgün birine gider.

• Skoda scala bakabilirsiniz. İçi ve bagajı geniş, aile kullanımına uygun.

Alternatif egea hb 1.6 etorq.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    800-850.000 TL arası araç tavsiyesi
    geçen ay önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Megane 4 HB

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.