Şimdi Ara

800-900 tl yol bisikleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdiye dek düzgün bir bisiklet kullanmadım bisikleti genelde asfaltta kullanacağım bütçem 800-900 tl gümüş renginde bir bisiklet istiyorum boyum 185 kilom 70 bana uygun bir bisiklet önerebilir misiniz? iyi bir seçenek olursa bütçeyi biraz arttırabilirim kesinlikle dağ bisikleti istemiyorum şimdiden teşekkürler.

• 800 900 tlye yol bisikleti yok hocam. Tek seçeneginiz su anda indirimde olan triban 500. Yalnız internet sitesinde yalnızca s kalmış mağazalara bir bakın isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya yol bisikleti bulunmaz.
    bulunsa da yol bisikleti olmaz, ben 2000-3000 bütçe ayırdım 2 aydır bulamadım daha, dağ veya şehir bisikleti desen belki bulursun ama yol zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik canavar

800 900 tlye yol bisikleti yok hocam. Tek seçeneginiz su anda indirimde olan triban 500. Yalnız internet sitesinde yalnızca s kalmış mağazalara bir bakın isterseniz.

yardımlarınız için teşekkürler 185im bacak boyum biraz uzun hangi boy almam gerekir? triban 500 modelini karşılayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: xfxsever

quote:

Orijinalden alıntı: fantastik canavar

800 900 tlye yol bisikleti yok hocam. Tek seçeneginiz su anda indirimde olan triban 500. Yalnız internet sitesinde yalnızca s kalmış mağazalara bir bakın isterseniz.

yardımlarınız için teşekkürler 185im bacak boyum biraz uzun hangi boy almam gerekir? triban 500 modelini karşılayabilirim.

Hocam decathlona gidin deneyerek anlarsınız zaten. Görevliler de yardımcı olur. Ben de pek bilmiyorum ölçüleri cunku.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.