Şimdi Ara

800 bin bütçe: Clio vs. İbiza vs. 208

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki 3 araç arasında kaldım (Manuel). İlk aracım olacak. Teknik arıza yaşamak istemediğimden 80 bin altındaki araçlara bakıyorum. 2020+ modellere baktım genelde.

> Peugeot gerçekten anlatıldığı kadar kötü mü arıza açısından?

> Fransız ve italyan arabalarında arızasıyla meşhur olduğu için 208 ve clio'dan uzaklaşmalı mıyım?

> İbiza en sorunsuzları mı? Hiç kötü yorum görmedim genel olarak, diz mesafesi hariç.

Sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 3 Eylül 2023; 10:26:18 >

• Fransız arabalarından sadece reno iyidir.
    Clio tercih etmen daha mantıklı görünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Friedrich0 F kullanıcısına yanıt
    Günümüzde manuel modellerde turbo bulunmuyor. Saydığın modellerin içinde turbo motorlu olan varsa onu al.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ibiza sıfırı -eğer varsa- yaklaşık bu fiyatlarda. Atmosferik olması hariç bu fiyatlarda büyük bir dezavantajı yok. Donanım olarak ciddi anlamda dolu. Kullanıcısı olarak tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Burada ibiza donanım olarak çok önde, kalite olarak diğer araçlardan 1 tık üstte. Ancak motoru atmosferik olmase sebebiyle performansta diğerlerinden geride kalıyor, clioyu da turbo varsayarsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio 5

• Clio4 0.9 Tce al bı miktar paran da cebinde kalır.
    2020sini 700e alırsın.
    Az yakan turbolu aracın olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Clio o paraya her türlü daha iyi, turbo motor, hızlı piyasa ucuz yürütme masrafı vs. 208 güzel araç fakat çok dar, gerçekten arka koltukla işinizin olmaması lazım clio o konuda çok iyi B ve C segment arası bir alan sunuyor. Ibiza sorun az da olsa çıkarır ama parçası pahalıdır bir yerden sonra paradan değil sanayiye uğramaktan kafa ütüler diye düşünüyorum.

800 bin diyince aklıma benim 0.9 Tce clio geldi mesela. Düşünülebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Egee hb al bana ömür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.