Bildirim
800 tl 2. el seçenekler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eos-m -
-
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
Eos-m
Geç odaklanma vs. gibi sorunlar okudum forumda. Tecrübem olmasa da ileride sorun çıkarıcak bir probleme benziyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Popcorn Playa
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
Eos-m
Geç odaklanma vs. gibi sorunlar okudum forumda. Tecrübem olmasa da ileride sorun çıkarıcak bir probleme benziyor.
3-4 haftadır kullanıyorum , bence odaklama hızı öyle yerden yere vurulacak kadar kötü değil . Lens stm ve gayet kararlı odaklıyor . İmaj kalitesi de iyi seviyede . Ancak bütçeniz 800 lira ise samsung nx300 alınabilir . -
550D veya bulabilirsen 600D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-tekrar-indirim-tertemiz-sony-a58-plus-18-135-pazarlik-payi-var-244058503/detay
Kesinlikle tavsiye ederim. Tam amatörlere göre. Kullanımı pratik çeşitli kolaylıklar var. Focus peaking gibi. İnanın sizi asla pişman etmez. Bi iletişim kurun isterseniz. Pazarlıkta varmış...
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet bostan
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-tekrar-indirim-tertemiz-sony-a58-plus-18-135-pazarlik-payi-var-244058503/detay
Kesinlikle tavsiye ederim. Tam amatörlere göre. Kullanımı pratik çeşitli kolaylıklar var. Focus peaking gibi. İnanın sizi asla pişman etmez. Bi iletişim kurun isterseniz. Pazarlıkta varmış...
ilan sizin değil mi hocam
-
Hesap benim makine arkadaşımın.. :-)
İsterseniz ben direk aracı olabilirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet bostan -- 3 Aralık 2015; 10:03:46 >
quote:
Hesap benim makine arkadaşımın.. :-)
İsterseniz ben direk aracı olabilirim...
hocam lütfen yanlış anlamayın ancak bu tarz satış tekliflerini bu bölümde yapmak pek doğru değil . En azından pm aracılığıyla bir teklifiniz varsa iletin konuyu açan kişiye . -
quote:
600 lira pazarlık olacağını sanmıyorum
-
Çok özür diliyorum. Haklısınız.
Bundan sonra daha dikkatli davranırım..
Pazarlık işini de arkadaş isterse özelden görüştürebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet bostan -- 3 Aralık 2015; 12:28:37 >
quote:
Çok özür diliyorum. Haklısınız.
Bundan sonra daha dikkatli davranırım..
Pazarlık işini de arkadaş isterse özelden görüştürebilirim.
Estagfurullah özürlük bir durum yok , anlayışınız için teşekkür ederim -
Canon 550d, nikon d5100 yada kendi kullandigim marka pentax kr, k50 alabilirsiniz ki bunlar asagi yukari ayni ayarda makineler.
Ben lens fiyatlarina ve boyutlarina bakarak pentax aldim ve epey zamandir pentax kullaniyorum.
Siz de hangi markayi daha yakin buluyorsaniz onu alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X