Şimdi Ara

800 tl ye kadar kask önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkda belirttigim gibi kapalı kask alıcam 800 tl ye kadar önerisi olan varmı sağlamlık can güvenliği ön planda olan bi kask ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dolar vs çok yükseldi 1 sene önce 450 liraya aldığım scorpion exo şimdi 700 lira olmuş çoğu marka için geçerli bu.anes motorun indirimini yakalarsan shark speed r öneririm.

kullandığım kasklar

scorpion exo 500 : aşırı rahat kask ama yüksek hızlarda aerodinamiği kötü kafam rüzgara göre sağa sola sallanıyodu ama vizör kalitesi iç pedleri çok kaliteliydi.yapısı termoplastik

nolan n86 : scorpiondan sonra attan inip eşeğe binmiş gibi oldum.İç pedleri olsun vizör mekanizması olsun o markaya yakışmamış hiç güven vermedi fazla kullanmadan sattım.yapısı termoplastik

shark speed r : nolandan sonra şahinden inip mercedese binmiş gibi oldum ama daha motorda denemedim bugün aldım ama iç pedi olsun vizörü sağı solu olsun çok kaliteli bir kaska benziyor.bana göre tek kötü yönü Çene bağlantı sistemi Double D-Ring Bağlantı Sistemi öteki kasklarımki mikrometrikti takıp çıkarması çok kolaydı.bu biraz uğraştıracak ama en güvenli bağlantı şekliymiş.yapısı Fiberglas

• Düz renk agv k5 den başka kask bakma o paraya hocam. Fiber kompozit dış kabuk falan gerçekten güzel bir kask.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.