Şimdi Ara

800 TL 'ye sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 800 TL bütçemiz var. Bir arkadaşa bilgisayarın kasasını toplamamız lazım. Oyun felan da oynayacak. 800 TL'yi geçme ihtimali yok. Bütün parçaları tek yerden alacakmış. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Optik sürücü lazım değilse çıkarırsanız 800 TL'ye gelir...

Axess ile peşin fiyatına 12 taksit
    AsyaCard ile peşin fiyatına 10 taksit
    CardFinans ile peşin fiyatına 12 taksit
    Bonuscard ile peşin fiyatına 6+3 taksit
    Maximum ile peşin fiyatına 12 taksit
    Türkiye Finans ile peşin fiyatına 12 taksit
    Vakıfcard ile peşin fiyatına 12 taksit
    Worldcard ile peşin fiyatına 9+3 taksit

http://www.exa.com.tr

800 TL 'ye sistem

• AMD Athlon II X4 630 (2.8GHz) 2MB (AM3 938Pin) -- 182 TL
    Asus M4N68T-M GF7025/DDR3 1800MHz S+V+GL+16X 938p -- 105 TL
    Zotac 9800GT SYNERGY 1 GB 256Bit DDR3 16X -- 205 TL
    HI-LEVEL 2 GB 1333 MHz DDR3 RAM (Soğutuculu) -- 88 TL
    Sony AD-5240S-0B 24X8X20XDvdRw DL Siyah SATA -- 35 TL
    Samsung 500 GB 7200 RPM 16MB SATA2 -- 80 TL
    TX Sonic 460W ATX Kasa Siyah (12cm Ön+Arka Fan) -- 124 TL

Toplam: 819 TL

Leon-X dediği gibi eğer optik sürücünüz varsa yazdığım optik sürücüyü çıkartıp 784 TL ye gelir.
  • Öneriler için teşekkürler. bir sorum daha olacak.
    @Batuhan_95:
    Bu yazdığın fiyatların hepsi aynı yerden mi alınma?
  • Evet hepsinini exa dan yazdım.
  • Tamamdır. Teşekkür ettim.
  • Önemli Değil,rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bnmde bir sorum olucak inş sayfanı baltalamıyorumdur kuzenime pc toplucam 1,5 senedir pc takip etmiyorum önceden hep intel önerilirdi şimdi bakıyorum hemen hemen herkes amd önermiş değişen ne ve büyük bir ihtimal vatandan toplucam pc 900-1000 lira arası monitorde dahil ne önerirsiniz (öyle ağır oyun için deil normal günlük kullanım için) mümkünse intel olmasını istiyorum şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cauchy33

hocam bnmde bir sorum olucak inş sayfanı baltalamıyorumdur kuzenime pc toplucam 1,5 senedir pc takip etmiyorum önceden hep intel önerilirdi şimdi bakıyorum hemen hemen herkes amd önermiş değişen ne ve büyük bir ihtimal vatandan toplucam pc 900-1000 lira arası monitorde dahil ne önerirsiniz (öyle ağır oyun için deil normal günlük kullanım için) mümkünse intel olmasını istiyorum şimdiden teşekkürler

Bu bütçeye Intel alırsan paran boşa gider, AM3 çok daha iyi olur, yeni nesil teknolojileri de kullanma şansınız olur, Sata 3 + Usb 3.0 + Raid ve 6 çekirdekli işlemci desteği olan bir sistemi almak istemez misiniz ?

O.B ekran kartlı bu sistemde işinizi görür sanırım, HD4250 vga var anakartta ve yine söz ettiğim yeni teknolojileri de destekliyor, kasayı ona göre yazdım, sonradan ekran kartı alıp takabilirsiniz...

Oyun ağırlıklı olmayacaksa sistem bence yeterli.

800 TL 'ye sistem

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Orijinalden alıntı: cauchy33

hocam bnmde bir sorum olucak inş sayfanı baltalamıyorumdur kuzenime pc toplucam 1,5 senedir pc takip etmiyorum önceden hep intel önerilirdi şimdi bakıyorum hemen hemen herkes amd önermiş değişen ne ve büyük bir ihtimal vatandan toplucam pc 900-1000 lira arası monitorde dahil ne önerirsiniz (öyle ağır oyun için deil normal günlük kullanım için) mümkünse intel olmasını istiyorum şimdiden teşekkürler

Bu bütçeye Intel alırsan paran boşa gider, AM3 çok daha iyi olur, yeni nesil teknolojileri de kullanma şansınız olur, Sata 3 + Usb 3.0 + Raid ve 6 çekirdekli işlemci desteği olan bir sistemi almak istemez misiniz ?

O.B ekran kartlı bu sistemde işinizi görür sanırım, HD4250 vga var anakartta ve yine söz ettiğim yeni teknolojileri de destekliyor, kasayı ona göre yazdım, sonradan ekran kartı alıp takabilirsiniz...

Oyun ağırlıklı olmayacaksa sistem bence yeterli.

800 TL 'ye sistem

kurduğun sistemi biras araştırdım güsel ama ben mersindeyim ve internetten alamıyorum burda bir kaç siteye baktım sadece işlemci ve anakartta 100 lira fark oynadı sanırım toplamda 300 e yakın bir fark olucak gibi

• bilgisayar parçalarında farklı firmalarda ne çok fiyat farkı oluyormuş bizim mersin mahrumiyet bölgesi gibiymiş :S
  • bn burdaki araştırmalarımla aşağıdaki gibi bir kasa toplamayı düşünüyorum yeni parçalara tam hakim olamadığımdan bir uyumsuzluk varsa söylerseniz sevinirim yada vatandan almak koşuluyla ufak oynamalarla önerilerinize açığım
    AMD ATHLON II X4 635 2.9GHZ AM3 2MB 95W
    SAMSUNG 500GB 3,5 7200RPM 16MB SATAII
    MSI 785GM-E51 MSI AMD 7850 + SB710 DDR3 1333MHZ DVI&HDMI ANAKART (yada asus m4a88td-m amd 880g/sb850 am3 ddr3 133mhz)
    kingston 2 gb ddr3 ram cl9
    akasa genesis 450w siyah mid-atx kasa(yada thermaltake vb6430bws swing 430w midi atx pencereli kasa) bu kasaların psuları yeterliyse hangisini beğenirlerse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.