Şimdi Ara

8000-9500 bütceli bir oyun bilgisayarı tavsiye verebilir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Monitör ve kulaklık mouse klavye , haric sadece KASA için i7 islemcili ve NVidia ekran kartli bir sistem önerebilir misiniz lütfen ? Uzun zamandır takip etmiyordum donanımları ve neyin uyumlu olup olmadıgını bilemiyorum , lütfen uyumlu yüksek performans alabilicegim en iyi sistemleri paylasin cok tesekkür ederim . Oyun için PUBG'de cok yüksek performans almak istiyorum.

• Anakartlar çok fark ediyor mu ? vatan'dan toplamaya calistim kendimce aynı modele benzer isimli bir sürü anakart var 5-10 lira farkla Asusta vs , bir de güc kaynagı +750 olması gerekmez mi sorun olmasin 500 ? bilmedigim için soruyorum. Ayriyetten Bütce'yi 10.000 tl çıkardım , 500 + daha oynayabilir. SSD de mutlaka olsun istiyorum . Bir de pc toplanicaksa hepsini bir yerden almak mı daha iyi yoksa farkli sitelerde fiyat farki daha avantajli oluyor mu ?
  • emreer10 E kullanıcısına yanıt
    İ7 istediğin için 8700k yazdım ve bunu kullanman için z370 chipsetli anakart alman şart.
    Bütçen 10bin'e çıktıysa benim yazdıklarıma ssd ekle, power supply'ı 600 veya 700 yapıp gtx 1080 veya ti al.
    Yeni nesil donanımların enerji ihtiyacı düşük 600w bile overclock yapmayacaksan iş görür.
    İlk mesajımdaki sisteme 8700k işlemci fazla 1060 için 8400 bile yeterli olur.
  • Tesekkurler bu arada , işlemci için overlock yapmayı düşünmüyorum bazı yorumlarda Intel Core i7 8700K overlockçular için yazmışlar , K modelini overlock yapmasam da olmuyor mu ? Pc çok sessiz çalışsın istiyorum adeta içinde hiç birşey çalışmıyormuş gibi ona gore fanlar var mı ?
  • 8000-9500 bütceli bir oyun bilgisayarı tavsiye verebilir misiniz ?

https://www.sinerji.gen.tr

1 tb harddiski sonra eklersin. SSD daha önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyeler için teşekkürler.. Anakart Wirelessli istiyorum hangisinde wireless var hangisinde yok anlasilmiyor..

• sagolun... bir de bu ramlerde 2400 - 2666 - 3000 onemli mi mhzsi ? Anakartlar'daki farklari da tam anliyamiyorum , wirelessli bir anakart istiyorum ve bu arada bilgisayar kasam hali hazirda bir coolermaster kasam var ama boyutu yeterli olur mu acaba ? Yeni anakartlar ve ekran kartlari daha büyük mü oluyor ?
  • 2 ssd arasında kaldım samsun 970 pro vs evo biri 500 gb biri 512 gb ve arasinda 500 TL fark var .. haha kafayi yiyicem , bir türlü karar veremiyorum , ve anakartta wireless olsun istiyorum , ramlerde hangisi pc'yi en hizli sekilde yapicaksa o olsun istiyorum.. gskill 'in sniper ve jaw modellerinde fiyat farki yok ama biri 2400 digeri 3000.. kafam karıştı .. ve suan ekran kartım gtx970 1080 asus en alt modelini almak mantıklı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreer10

sagolun... bir de bu ramlerde 2400 - 2666 - 3000 onemli mi mhzsi ? Anakartlar'daki farklari da tam anliyamiyorum , wirelessli bir anakart istiyorum ve bu arada bilgisayar kasam hali hazirda bir coolermaster kasam var ama boyutu yeterli olur mu acaba ? Yeni anakartlar ve ekran kartlari daha büyük mü oluyor ?
    Bütçenin izin verdiği kadarıyla iki modelden biri alabilirsin. Belleklerdeki MHz'ler arasındaki performans farkı, render yapmıyorsan çok da hayati seviyede değil.

https://www.nanokatalog.com/urun/msi-z370m-gaming-pro-carbon-ac-matx-mainboard-sockel-1151-coffee-lake-motherboard-intel-sockel-1151-core-i

https://www.nanokatalog.com/urun/msi-z370-gaming-pro-carbon-ac-atx-mainboard-sockel-1151-coffee-lake-motherboard-intel-sockel-1151-core-i

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.