Şimdi Ara

80k yapan adamla ilk 100 yapan adamın aynı sınıfta okuması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bahsi geçen olayın örneklerinden biri koç cengte yaşanmaktadır, ilk 100le oraya giden biri olsam (ki ben olsam gitmem asla) zoruma gider

• dünyayı su basmış ördeğin s*kinde mi

• Yılda 1m verebilmek (ki bu sadece okul ücreti) sizin sıralama yapmanızdan daha zor ve eleyici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    sıralama dedigin de ilk 100

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Paranın gücü... Daha bununla bitmeyecek sen dolmuşla gezeceksin o adam BMW ile gezecek o adam yemeklerde divanda yemek yerken sen yurtta yaptığın yemeklerle idare edeceksin. O adam gezerken sen izleyeceksin.

• Sıralama mevzusu uber abartılıyor

• lememo L kullanıcısına yanıt

Babasına gökten mi düşüyo. O hak etmiş deriz o zaman

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

Babanın başarısı neden çocuğun başarısı olarak görülüyor?

Bir tarafta o okula tam burslu girmek için yıllarını çürütmüş bir genç diğer tarafta babasının parası olduğu için yksye çalışmadan 200k civarı sıralama yapıp aynı eğitimi alan birisi var, gidip bu durumu normalleştirmenizi anlamıyorum. Sıralamalar arasında uçuk bir fark var, ilk 200 ve ilk 20.000 gibi bir fark değil bu. İşin diğer boyutu da bu okula o sıralamadan giren elemanın da mezun olması lazım, haliyle derslerin kalitesi de yüksek ihtimalle düşecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 14 Ağustos 2024; 19:19:25 >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

Burssuzlara mal gözüyle bakiyor muydun hocam

Sigarayı burssuz olanların üstlerinde söndürüyormus

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ceyhan2301 C kullanıcısına yanıt

oyle zengınlere saglık hızmetı vermekten şeref duyarım

Eeci olmayan cevremin ortalama siralamasi tm 50k filandi ve gayet de iyi insanlardi, hicbir problem yasamadim hatta ee tayfadan daha bile mutlu oluyodum futbol harici aktivitelerde

Ben gitmeden once burssuz cok fazla iyi profil taniyodjm zaten, onyargim yoktu. O cevrem daha cok yurt disina pandemi disindan cikamayan veya istedikleri kadar iyi okullar gelneyince trde kalan insanlardı, boyle cok fazla iyi profil var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 14 Ağustos 2024; 21:2:59 >
  • başlığı açan arkadaşı koç ücretli mühendisliklerin tavan puanlarına bakmaya davet ediyorum. istisnasız hepsi hem param var hem derecem denecek cinsten.

• gelpisipibi G kullanıcısına yanıt

Anadolu bursiyerleri onlar hocam

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

anadolu bursiyerlerinin kriteri nedir ki.

bir sıralama kıstası varmı. mesela 20k üzeri başvuramaz gibi gibi.

ve belirli bir ekonomik gelir seviyesi sınırı varmıdır ki?

• maviplanet kullanıcısına yanıt

Ekonomik sınır var hocam, maddi gelirinin yüksek olmaması şartlardan birisi. Başarı sıralaması da vardır ama çok keskin bir sınır yok gibi, 9k'dan mbg'ye giren birisini tanıyorum, anadolu bursiyeri olarak yerleşti ve eğitim & yurt ücretinden muaf.

Akademik başarının dışında sosyal sorumluluk projeleri, sertifikalar gibi birçok kritere baktıkları bir programdı diye hatırlıyorum.

Sitesi şu: https://anadolubursiyerleri.ku.edu.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 14 Ağustos 2024; 23:26:43 >
  • aynı sınıfta okuyorlar diye okul dersleri burssuza göre ayarlamıyor, daha da ötesi IB sayesinde o bölümün %100 paralı sıralamasının bile belki x10 sıralaması ile okula girenler var ama ne kadar tutunabiliyorlar bölümlerde bilemiyorum. tabi gönül isterki bunun da bir sınırı olsun, parayı veren düdüğü çalmasın ne biliym paralı sıralaması burslusunun 10 katını geçemez olsun falan ama acı ülke gerçekleri, burssuzun kısmen finansörlüğü ile burslu iyi koşullarda okuyabiliyor (burssuzun sayesinde demiyorum yanlış anlaşılmasın neticede iyi devlet okulları da var burs seviyesindeki adam için ama bu da bir tercih)

edit: ülkemizde okullar dışında verilen burs işi asıl fecaat kısım. anası babası sağsa ailenin bişekilde maaşlı işi varsa nerdeyse kimse başarıya burs vermiyor, ne yapsın çocuklar illa yetim mi olsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 15 Ağustos 2024; 14:23:51 >
  • o ilk 100 yapan eleman, hayatını satsa 80k ile tam burssuz o sırada oturan çocuğun yaşadığı hayata ve bütçeye ulaşamayacak mesela. bir de bardağın diğer tarafından bakmak lazım.

• Okulu uzatıp bir şekilde 80klik kizla evlenmeye odaklanirdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.