Şimdi Ara

81 Lv Nerdeyse Full Farm Glavie (Resimli 72+9Glavieli)SATILIK 200 Ytl Oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Bögüalp

Exelans ; Nerelerdesin... Özlettin kendini. En son Bizi dolandırmaya çalıştığın Ss'leri koyunca gitmiştin... Gidiş ; O gidiş.

Exelans ??

Npc set Dediğim öylesine aldığım bi garment set yoksa asıl seti güzel +4 +5 ve Full Blue sayılır
  • Öle desene o zaman arkadaşnpc hiç bir işine yaramaz +4 seti al tak daha iyi yani.
  • Dememe Ne Gerek var zaten konu başlığında yazıyor
  • Up
  • s.a kardes takas edermisin venice full int char 81 lvl nedersin?Takas dersen tir_mehmet@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abazacocuq

s.a kardes takas edermisin venice full int char 81 lvl nedersin?Takas dersen tir_mehmet@hotmail.com

Hayır kardeş Sadece SATIŞ.
  • kendisi tam bi dolandırıcıdır
    Bir gün gece 11-12 civarı dwde pvpdeyim bu arkadaşın yan charımıymış neymiş bilmiyom charmı soyuyo bana 4-5 sos silah verdi sotme köpek elixir falan bana nasıl güveniosun dedim türksen güvenirim dedi öbür charına girip alcakmış neyse bekledim onu verdim itemlerini geri bu arada frende ekledi beni
    Aradan 3-4 gün geçti benden borç istedi 5m kadar 2 gün ssora vercem set alcam falan dedi kıramadım verdim verdikten sora firenddende sildi 5m de deilim ama onun bana verdiği neredeyse 15m değerinde itemi geri verdim olmamalıydı ne biliyimyakıştıramadım

Edit yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber__Warrior -- 23 Haziran 2008; 19:30:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cyber__Warrior

kendisi tam bi dolandırıcıdır
    Bir gün gece 11-12 civarı dwde pvpdeyim bu arkadaşın yan charımıymış neymiş bilmiyom charmı soyuyo bana 4-5 sos silah verdi sotme köpek elixir falan bana nasıl güveniosun dedim türksen güvenirim dedi öbür charına girip alcakmış neyse bekledim onu verdim itemlerini geri bu arada frende ekledi beni
    Aradan 3-4 gün geçti benden borç istedi 5m kadar 2 gün ssora vercem set alcam falan dedi kıramadım verdim verdikten sora firenddende sildi 5m de deilim ama onun bana verdiği neredeyse 15m değerinde itemi geri verdim olmamalıydı ne biliyimyakıştıramadım

Edit yazım yanlışı

Kardeşim Sen Kimsin Yaaa Manyakmısın Nesin sen Senin Gibi Dengesizler Yüzünden Charımı satamıyorum.
    Bak kardeşim Ben Bu Charı Geçen Pazar Günü Aldım.Ona char ve para verdim eğer çok meraklıysan sana msn adresini falan vereyim konuş ve senden tek ricam bilip bilmeden buraya abuk subuk şeyler yazma!!

• ben demiştim Donanımhaber SRO bölümünün cılkı çıktı diye.
    her konu açışımızda Exelans gibi sahtekarlar ve çarını satmaya çalışan arkadaşlara dolandırıcı diye çamur atan gerzeklerle doldu. Nomad Flara ve feversea yı geri istiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

ben demiştim Donanımhaber SRO bölümünün cılkı çıktı diye.
    her konu açışımızda Exelans gibi sahtekarlar ve çarını satmaya çalışan arkadaşlara dolandırıcı diye çamur atan gerzeklerle doldu. Nomad Flara ve feversea yı geri istiyoruz

Ya Lanet Gelsin Sizin Gibi İnsanlara Bilip Bilmeden Atıp Tutuyorsunuz Bu Exelans Dene .iç kim bilmiyorum ama suç exelans denen herifte değil suç bizdeki charımızı satmaya çalışırken Dh de açıyoruz
  • Ya Benim Anlamadığım Satışta Nasıl Sahtekarlık Yapılıyor
    Kardeşim Bu Takas Değil satış Bİ Yanlış Yaptığım an beni şikayet edebilme hakkı var.
    Ayrıca Alan Kişiye Cep No Falanda veririm.Kimliğimide Gösteririm
    Yeterki Sizin Gibiler Çamur Atıp Durmasın
  • Up
  • Char 225 Ytl Olmuştur Duyurulur.
    Hemen Almak İsteyenlere 210 Ytl
  • bir up ta benden

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarbonDioxit -- 23 Haziran 2008; 21:20:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: CarbonDioxit

bir up ta benden

edit:imla

Eyvallah
  • Up
  • Çılgın hamit
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

Çılgın hamit

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.