çünkü seninle ömür boyu konusmuyacam . ( bu arada abim dediki sen tanıorsundur O beni Takmıyorsa Ben Onu Hiç Takmam )
Haydi Eyw. Mesaj Yazmıyacam Bir Daha bu konuya .. seninle bundan sonra muhattap bile olmuyacam.. görünce bile yüzümü çeviriyorum zaten..
Arkadaşlar Hepinizden özürdilerim eger bir yanlışım olmuşsa herkese iyi forumlar..
Hueeeeeeee Benimle Konuşmayacakmış Yahu Ben seninle konuşmuyorken sen değilmiydin başka msnlerden benimle konuşuğ lütfen beni affet bir daha öyle bi b.k yemiyecem diyen haa unuttunmu yüzsüz! Yahu O kadar gurursuzsunki birinin seninle konuşması için yalvarıp kendi kendini rezil ediyrsun
bak yazmıyacam dedim zorla yazdırdın
dogrudur öyle dedim + yüzsüz değilim
2 yıllık arkadaşlığı bir kenara atmamak için biraz söylendim dogrudur
senin huyun belli arkadaşlarını işine gelince atarsın bir köşeye işine gelmeyince atmazsın işte sen busun ..
sus lütfen suski çarını satmaya çalış burası bu şeyleri konuşacak yer değil.. sus..
Çarını satmaya bak sen .. Herkese iyi forumlar
quote:
Orjinalden alıntı: _HitmaN_
bak yazmıyacam dedim zorla yazdırdın
dogrudur öyle dedim + yüzsüz değilim
2 yıllık arkadaşlığı bir kenara atmamak için biraz söylendim dogrudur
senin huyun belli arkadaşlarını işine gelince atarsın bir köşeye işine gelmeyince atmazsın işte sen busun ..
sus lütfen suski çarını satmaya çalış burası bu şeyleri konuşacak yer değil.. sus..
Çarını satmaya bak sen .. Herkese iyi forumlar
Charı sat diyorsun ama gelip konuda abuk subuk şekiller koyup gidiyosun. artık senle tartışmıyorum
ayyyy noolliiiiiii burdaaaad
devam devam süper bir tartısma var
up
Gereksiz tartışmaları uzattığınız için kilitlenmiştir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme