Şimdi Ara

81 Lv Nerdeyse Full Farm Glavie (Resimli 72+9Glavieli)SATILIK 200 Ytl Oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel charmış kardeş valla bence ucuza satıorsun hayırlı satışlar
  • Up
  • senin şu Youran nicki nerden geliyo? eğer tibetteki char seninse bi kça şey sölicem sana
  • Hayır Tibetteki Youran Değil Ama Tibetteyken onun Hayranı olduğum İçin Böyle bi Nick aldım.
    Zaten Youran Hacklendi asıl sahibinden Şuan Bir Türkte ve berbat halde
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CodemasteR_ -- 29 Haziran 2008; 22:38:53 >
  • hmm ok.Bari burdan söliyim walla Youran adlı charı şu LvUP_07 falan nickli gm helpermı ne haltsa onlardan birri kasıyodu anlayamadım dolandırıcımı yoksa iyi bir insanmıydı en son xGowan adlı chardaydı RoZ_An adlı ezik bi charı daha vardı benden aldığı herşeyi sora fazlasıyla iade etti ama en son konustuğumuzda baya bi hacker gördüm kendisini

Nese sana iyyi satışlarr
  • Demek Charınla paranı İstedim öylemi ?
    Yoksa Sen bana Pm Yoluyla ; Kardeş sana 150 ytl + tavşanlı ticketli avatarlı char verim diyen kimdi ?
    Bende sana msnmi verdim gel konuşalım dedim
    sende kalkmış bana sana silk vereyim falan diyosun ve sonrada ben havale yapamam 14 yaşındayım falan diyip lafı ilk sen charı ver demeye getiriyorsun BEBE.
  • Neden Konuşmuyorsun Hadi Konuşsana
    Konuşamıyorsun Çünkü Bu Dediklerimin Hepsini yaptın İstersen kanıtımda Var Ss Çektim
    En baştan Senin Beni Kandırmaya Çalışacağını Biliyordum ve ss çektim
    Kolay Değil Öyle adam hacklemek
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CodemasteR_ -- 29 Haziran 2008; 22:39:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamanginaxo

quote:

Orjinalden alıntı: Youran

Neden Konuşmuyorsun Hadi Konuşsana
    Konuşamıyorsun Çünkü Bu Dediklerimin Hepsini yaptın İstersen kanıtımda Var Ss Çektim
    En baştan Senin Beni Kandırmaya Çalışacağını Biliyordum ve ss çektim
    Kolay Değil Öyle adam hacklemek

banlanacağım biliyorum 2 dk önce bögüalp le takas yaptık aracı oldu ben manyakmıyım seni kandirim sonra bana bebe diyon arkadaşı yok diyen sen değilmisin ağzımı açtırma benim

Sen Bana Dedinki Beni Pttden içeri almıyolar Küçüğüm Diye Bende dedimki Hiç Senin Arkadaşın Falan Yokmu Biraz Gelişmiş Biri Gidip Yatırsın sende cevap vermedin

• Evet Arkadaşlar Char 200 ytl Oldu.
    Charı Ucuza Veriyorum Ucuza Vermemin sebebi derhal srodan kurtulmak
  • ucuzlat ucuzlat ama 100 ytl yapsanda satamıcaksın burda kandıracağın saf yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamanginaxo

ucuzlat ucuzlat ama 100 ytl yapsanda satamıcaksın burda kandıracağın saf yok

Lan Olm Biz Kimi Kandırmaya Çalıştıkki Ha ?
    Charı alamadın Diye zorunamı Gidiyor ha ?
    sen değilmiydin boyum kısa diye beni pttye almıyorlar diyen Bebe
    Şimdide Bana Gıcık Olsun Diye böylemi Diyon ?
  • up
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CodemasteR_ -- 29 Haziran 2008; 22:39:24 >
  • nick güzel olsaydı dusunurdum
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.