Şimdi Ara

81 Lv Nerdeyse Full Farm Glavie (Resimli 72+9Glavieli)SATILIK 200 Ytl Oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _HitmaN_

quote:

Orjinalden alıntı: shamanginaxo

quote:

Orjinalden alıntı: Youran

quote:

Orjinalden alıntı: terry277

char çook kötü kusura bakma hayırlı satışlar

Eğer Bu Charda Kötüyse Ohooooo

kendi charını bişey mi sanıyosun elinde +9 var diye?

Ahhh Beee Ya Bazılarının Hiç Ömürlerinde Böyle Charları Olmadığı İçin Kıskanıp Böyle saçma sapan konuşuyorlar

• Olm Burda Dolandırıcılara Yer yok Hadi Kapı Orda DEFOL
  • lol kaybol burdan charı alamadın diye zoruna gitmesin BEBE!!1
  • Ya İstediğiniz Kadr İftira Atın Bende Charı Satmam Olur Biter.
    İllaki Charı satacak değilim Char Elimde Kalsınki Hala Bazı Nooblar Beni Kıskanmakla Geçsin Zamanları
  • Ayrıca Bazıları Derken Shaman Cyber Sizlere Demiyorum Siz Bana İftira Atsanız Bile Size Demiyorum O Noob Kendini Biliyor.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CodemasteR_ -- 29 Haziran 2008; 22:40:25 >
  • Sakin olalım lütfen..

shamanginaxo adlı arkadaşımız kötü niyetli değil.. Ben tanıyorum ve char takasında aracı olmuştum.. Uzatmayalım lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akçalı.

Sakin olalım lütfen..

shamanginaxo adlı arkadaşımız kötü niyetli değil.. Ben tanıyorum ve char takasında aracı olmuştum.. Uzatmayalım lütfen...

tamam ege arkadaşa kolay gelsin biz egeyle konuştuk ama tek bir lafım varsana

Sen Bana Bebe Diyorsun Alt Tarafı Benden 1 yaş büyüksün bende sana geçen yıl bebe desem hoşuna gidermiydi
  • Hahaha nooß çara bak nerdeyse full farm yazmış bide

Nooß çarına bakınız :)

bkz: ondan iğreniyorum nefret ediyorum konuşmadıgım biridir

shaman Ve Cyber Bu Nooßların Burda Çar Satmasına İzin Vermeyin.. ( Üçkağıtcıların Yani )

Birde Yazmıs Ömründe Öyle bi Çarı Olmamıs 82 lv Wizzardı Görmüşdün Heralde Keh keh keh

• quote:

Hahaha nooß çara bak nerdeyse full farm yazmış bide

shaman Ve Cyber Bu Nooßların Burda Çar Satmasına İzin Vermeyin.. ( Üçkağıtcıların Yani )

Birde Yazmıs Ömründe Öyle bi Çarı Olmamıs 82 lv Wizzardı Görmüşdün Heralde Keh keh keh

NooB Mesele Millete Abi ayağı Çekip Yalakalık Yaparak Pw Alıp 82 Vizard Açmak Değil
    Mesele O Charın Senin olması

• Hueeeeeee La Şimdi Kıskançlıktan patlıyacak bu Nooß
    Char Forever_Gs deyken Her Gün Fıstık Gibi Taş Gibi Char Demeyi Bilen kişi
    Bugün Char Bende Olduğu için Nooß Diyo Hueeeeeeeeeeeeee
    Bu İkiyüzlülük değilde nedir
    La İkiyüzlükük Bunların İçinde var
  • quote:

Lv kolay İş Koçum Önemli Olan Kendi lvine Göre Sağlam set silah ve skillerinin olması

Ayrıca Ben Buraya Hava Atmak İçin Yada Charımı Tartışmak İçin Konu Açmadım.
    Charın Satışı İçin Açtım Konuyu.
    Lütfen Konuyu Saptırmayalım

Arkadaşım bence hitap tarzına dikkat et böyle bir yetkin yok koçum dediğin kişi senden büyük olabilir. Ayrıca gel pvp falan diyorsun önüne gelene her horoz kendi çöplüğünde öter sen venicedesin pvp dediklerin başka yerlerde inan pacificte olsan sana bunu yazmak yerine pvp de cevap verirdim ama malesef venicede oynamıyorum.Sakın dediklerimi yanlış anlama burda hakaret falan etmedim kırıcak bişey demedim sadece biraz eleştirdim.İyi satışlar kolay gelsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: G.O.P

quote:

Lv kolay İş Koçum Önemli Olan Kendi lvine Göre Sağlam set silah ve skillerinin olması

Ayrıca Ben Buraya Hava Atmak İçin Yada Charımı Tartışmak İçin Konu Açmadım.
    Charın Satışı İçin Açtım Konuyu.
    Lütfen Konuyu Saptırmayalım

Arkadaşım bence hitap tarzına dikkat et böyle bir yetkin yok koçum dediğin kişi senden büyük olabilir. Ayrıca gel pvp falan diyorsun önüne gelene her horoz kendi çöplüğünde öter sen venicedesin pvp dediklerin başka yerlerde inan pacificte olsan sana bunu yazmak yerine pvp de cevap verirdim ama malesef venicede oynamıyorum.Sakın dediklerimi yanlış anlama burda hakaret falan etmedim kırıcak bişey demedim sadece biraz eleştirdim.İyi satışlar kolay gelsin.

Keşke herkes Senin Gibi Güzelce Fikirlerini Söylese Ve iyi satışlar diiyp gitse ama herkes senin gibi değilki
    Kim bana nasıl davranırsa bende ona öyle davranırım.Adam Bana Burda saçma sapan yazılar yazıcak
    konuyu kirleticek bende öyle bakıcak değilim.Yinede saol

• Arkdaş milletin charına noob diyosunda hadi bide senin kini görelim, ne kastınız var arkadaşa arkadaşı tanımıyorum ama yaptıgı acıklamaları okudum , adam kimlik tel ,vb herşeyi öne seriyor, charı alamayıpta kıskananlar lutfen char satısını engellemeye alısmasınlar,peki aynı şey sizin basınıza gelse ne olurdu ? hiç düşündünüzmüki ... Kıskanmanın hiç bir gereği YOK !
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: ElectroLUX

Arkdaş milletin charına noob diyosunda hadi bide senin kini görelim, ne kastınız var arkadaşa arkadaşı tanımıyorum ama yaptıgı acıklamaları okudum , adam kimlik tel ,vb herşeyi öne seriyor, charı alamayıpta kıskananlar lutfen char satısını engellemeye alısmasınlar,peki aynı şey sizin basınıza gelse ne olurdu ? hiç düşündünüzmüki ... Kıskanmanın hiç bir gereği YOK !
    quote:

Artık Hitman a Hiçbir Sözüm Yok O alacağı cevabı aldı
    Ayrıca Sanada Çok Tşk Yaptığın açıklama için

• Allah bilir kaç kere uyarı almışsın adminlerden ondan konuyu dağıtmıyorsun.. hadi başka kapıya sana burada yer yok.. yürüüü ense trajını görelim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ElectroLUX

Arkdaş milletin charına noob diyosunda hadi bide senin kini görelim, ne kastınız var arkadaşa arkadaşı tanımıyorum ama yaptıgı acıklamaları okudum , adam kimlik tel ,vb herşeyi öne seriyor, charı alamayıpta kıskananlar lutfen char satısını engellemeye alısmasınlar,peki aynı şey sizin basınıza gelse ne olurdu ? hiç düşündünüzmüki ... Kıskanmanın hiç bir gereği YOK !
    quote:

Artık Hitman a Hiçbir Sözüm Yok O alacağı cevabı aldı
    Ayrıca Sanada Çok Tşk Yaptığın açıklama için

Yahu Helal Olsun yani Bir İnsan Bu Kdar Utanmaz Bu kadar ikiyüzlü bu kadar gurusuz olmazki

Yahu adamı rezil etti arkadaş hala msj yazıyo Hueeeeeeee

• hahaha adamın mesajını yeni gördüm

81 Lv Nerdeyse Full Farm Glavie (Resimli 72+9Glavieli)SATILIK 200 Ytl Oldu

bu arada ne oldu youran iştenmi kovuldun bu saate kadar nettesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder AYDIN -- 30 Haziran 2008; 11:44:29 >
  • 1.benim işim seni ilgilendirmez.
    2.ben işten kovulacak kadar salakta değilim (beni kendinle karıştırma)
    3.adamın mesajını yeni gördüğüne göre yazılanlara bakmadan sırf iftira atmak için boş boş yazılar yazıyosun,
    Görüyormusunuz arkadaşlar adam iftira atıyor adam daha mesajları bile okumuyor tek bildiği kıskandığı birine iftira atmak ehuehuehu
  • Kıskanmakmı hahaha ehuehuehu senimi kıskancam

neyini kıskanacam daha dogrusu bi sebeb ver

seninle konuşmam bile hata

çünkü seninle ömür boyu konusmuyacam . ( bu arada abim dediki sen tanıorsundur O beni Takmıyorsa Ben Onu Hiç Takmam )

Haydi Eyw. Mesaj Yazmıyacam Bir Daha bu konuya .. seninle bundan sonra muhattap bile olmuyacam.. görünce bile yüzümü çeviriyorum zaten..

Arkadaşlar Hepinizden özürdilerim eger bir yanlışım olmuşsa herkese iyi forumlar..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.