Şimdi Ara

810 TLYE ORTA SEVİYE SİSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bana hem oyun hem de video işleme(vegas pro) ses işleme(fl studio) yapabieceğim orta seviye bi pc önerebilirmisiniz ??

NOT:Sadece anakart işlemci ram ekran kartı

• Ikinci elden olursa belki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SystemMakeRz kullanıcısına yanıt
    G3258 cpu,
    h81m-p33 anakart
    4gb ram
    750ti ekran kartı

Burada belirtmek istediğim bir şey var, eğer yapabilirsen anakartın son sürüm biosunu yükleyerek g3258 e stok fanla overclock yapabilirsin. Stok fanla 4 ghz e rahatlıkla ulaşıyor, sıkıntı çıkartmıyor. Internette bu işlem için bir çok kaynak mevcut.
  • DKarpuz D kullanıcısına yanıt
    hocam oyunlar için işlemci yetersiz gelmez değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemMakeRz

hocam oyunlar için işlemci yetersiz gelmez değil mi

İşlemci gayet iyi anakartı h81m-s2pv yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H81m-p33 ile çok rahat overclock oluyor g3258, biliyormusunuz bilmiyorum ama h81m-s2pv de böyle değil maalesef.

İşlemci yetersiz gelmez bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DKarpuz

H81m-p33 ile çok rahat overclock oluyor g3258, biliyormusunuz bilmiyorum ama h81m-s2pv de böyle değil maalesef.

İşlemci yetersiz gelmez bu arada.

http://forum.donanimhaber.com/m_95969032/tm.htm

Giganın eli armut toplamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    P33 4.6-4.7 ghz e kadar çıkabiliyor. h81m-c daha stabil olarak 4.6 ghz görüyor. Ama fiyatına nazaran p33-s2pv den daha uygun gözüküyor. s2pv düşünüyorsanız h81m-c ye yönelmeniz daha doğru olur. Arkadaş pcprime torture yapmış mı bilmiyorum, stabilitesi hakkında bir şey diyemem, ama 4.4 de sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum. Yalnız h81m voltajları gigabyte tarafından 1.2v ile sınırlı, bu h81m-c/p33 e kıyasla büyük bir eksi oluyor bu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DKarpuz -- 11 Eylül 2014; 15:56:09 >
  • quote:

G3258 cpu,
    h81m-p33 anakart
    4gb ram
    750ti ekran kartı

Burada belirtmek istediğim bir şey var, eğer yapabilirsen anakartın son sürüm biosunu yükleyerek g3258 e stok fanla overclock yapabilirsin. Stok fanla 4 ghz e rahatlıkla ulaşıyor, sıkıntı çıkartmıyor. Internette bu işlem için bir çok kaynak mevcut.

Bu 4 ghz e çikarma isini overclock falan H81M-s2PV İntel H81 1600 mhz ddr3 anakartla da yapabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inevitable05 -- 11 Eylül 2014; 15:57:26 >
  • inevitable05 kullanıcısına yanıt
    Yapabilirsiniz, stok fanla 4ghz i rahatlıkla sıkıntısız görür. 4.4 seviyesine çıkartmak istiyorsanız soğutucu almanız daha doğru olur.
  • quote:

Yapabilirsiniz, stok fanla 4ghz i rahatlıkla sıkıntısız görür. 4.4 seviyesine çıkartmak istiyorsanız soğutucu almanız daha doğru olur.

H81M 52PV yazmisim yanlislikla.

S2PV olcakmiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.