Bildirim
82 ekran led tv tavsiyesi
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İzleme mesafeniz nedir?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Koltuklara göre değişiyor 1m, 2m ve 5.5 metreye kadar değişiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
82 ekranlı televizyonu 1 metreden ve 2 metreden izleyebilirsiniz fakat 5,5 metreden izlemeniz çok zor olur. Eğer televizyonu 5,5 metreden de izlemek istiyorsanız benim tavsiyem 127 ekranlı televizyonlara bakmanız yönünde. 127 ekran çok büyük derseniz de 109 ekranlı televizyonlara yönelebilirsiniz.
Teşekkürler 40" mi düşeneyim o zaman
Arkadaşlar bi aralar 39-40" seg markalı led tvler 700 lira civarındaydı şimdi böyle bi fırsat gelir mi
Düşündüğünüz 40 inç televizyon, 101-102 cm yapar. Tabi alacağınız televizyonun ekranı ne kadar büyük olursa uzun mesafelerden televizyonu o kadar rahat izlersiniz.
Döviz kurları (Dolar/TL , Euro/TL , vb.) çok yüksek, bu nedenle pek mümkün görünmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 10 Mart 2017; 10:39:18 >
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim akşam bi akrabamızı ziyaret etmiştim 2012 yılında 40" samsung led tvsi var ama renkler canlı değil bizim mutfaktaki 18.5" olan sunny tv daha canlı renkli şimdi hal böyle olunca 32" avox led almayı düşünüyorum nasıldır sizce
quote:
Orijinalden alıntı: insanasigi
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim akşam bi akrabamızı ziyaret etmiştim 2012 yılında 40" samsung led tvsi var ama renkler canlı değil bizim mutfaktaki 18.5" olan sunny tv daha canlı renkli şimdi hal böyle olunca 32" avox led almayı düşünüyorum nasıldır sizce
Bende yorumlara baktım awox alacagım gibi. Nirde yumatu var ama malzemesı cok dandık dedıler. Ben salondan mutfaga arada sırada tvyı alıp goturuyorum ya da balkona da cıkarıyorum gıt gel tasırken yumatu elımde kalır dıye onu tercıh etmeyecegım sanırım. Yumatu 120 tl daha pahalı avoxa gore full hd ve dahılı uydusu var. Ama tv sabıt kalacaksa yumatu da alınabılır n onbirde var. Birde metroya gelms orda karsılastırdım: Axen var 50 watt elektrık harcıyor aynısı sunny var 40 watt elektrık harcıyor ıkısı de sunny mensei urun. İkisi de hd ready. 10 watt fark için 75 tl fiyat farkı var ıkı tv arasında. sureklı tv acık kalıyorsa ornegın ısyerı vs ise 10 watt elektrık tuketımı onemlı oluyor o duurmda
-
Lg 32 full hd varmış onuda düşünmeye başladım hatta listemin en başında o var diyebilirim
quote:
Lg 32 full hd varmış onuda düşünmeye başladım hatta listemin en başında o var diyebilirim
hangı modelı? Bir de fiyatlar nasıl? -
Bine gelmişti 800 liraya sonra gold.com.tr de daha uygunsa gördüm hepsi burada da 850 lira civarı idi
quote:
Bine gelmişti 800 liraya sonra gold.com.tr de daha uygunsa gördüm hepsi burada da 850 lira civarı idi
IPS ekranlı alınnabılır. Lg hiç arıza yapmayan tvler uretıyor dıyebılırım kore malı sonucta
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X