Şimdi Ara

82 Tyt 42 Ayt MF Siralama Tahmini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar bana da bi el atabilir misiniz? Tahminen kac k gelir iyimser ve kotumser olarak iki tahmin beni mutlu eder. Tahmin hesap zorda 19k ortada 49k tyt kolay ayt zorda 45k diyor. Sizin fikriniz nedir?

Edit:OBP 89

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo4567 -- 2 Temmuz 2018; 13:27:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 40 bin diyorum hocam kendini bence zora gore hazirlama 31 temmuzda hayal kiriklıgına ugrama

• 85 tyt 42 43 ayt ye 60 k bekliyorum troll falan da değilim çok mu kötümserim eczacılık ellerimden kayıp gitti ne olurdu 50 yapaydım şu aytyi
  • Hocam bence kötümser yaklaşmışsiniz 30-45k gibi düşünüyorum sizin sıralamanızi tıpkı benimki gibi. İnşallah hayırlısı olur ikimiz içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo4567 -- 2 Temmuz 2018; 13:27:56 >
  • Ah be ayni durumdayiz 80. Tyt 36 ayt yaptim 100 bine bile giremiycem eczaci olcaktik guya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • balbazar38 B kullanıcısına yanıt
    hayalimdi be kardeşim gitti ellerimden eczacılık :( matta zor ları yapmısım dandık ıkıncı derece denklem bır turlu cıkmadı parabol bır turlu cıkmadı halbuki çok basitmiş ayt fende yaptığım dandik dandik hatalar falan çok üzgünüm
  • benim de hayalim 30k idi ancak 91 tyt 45 ayt yaptım. inş 50k altı gelir çok kötümserim geçen yıl 72kdaydım ondan 1 kişi daha iyi gelsin sevineceğim vallahi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tm Tyt 105 Ayt 73.75 Obp 75
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ayni durum. dunden beri kahroldum ya. her iki sinavda da o kadar cok mallik yapmisim ki sacma sapan dikkat ve islem hatalarim olmasa gayet iyi bir siralama gelecekti. bir de keske sinavdan sonra sakin foruma girmeyin diyenleri dinleseydim. burdakiler yuzunden kendi kendime kuruntu yaptim. o moral bozuklugu ile de ayt'ye girdim. ama napalim yapacak bi sey yok. elden bir sey gelmiyor maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emo4567 E kullanıcısına yanıt
    geldi mi hocam 30-45k arası :(
  • Ferplath F kullanıcısına yanıt
    70bin geldi hocam izmir'de okuyorum 2.sınıfım şu an bakırçay üniversitesinde
  • emo4567 E kullanıcısına yanıt
    82-42 ye mi 70 geldi
  • Aynen öyle hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.