Şimdi Ara

828 lira gümrük vergisi çıktı (aliexpress) ACİL! YARDIM! (halloldu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
10.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim 2.320 tl değerindeki Anakart gümrüksüz geçti üstelik Amazon DHL ile gönderdi normalde gümrüksüz geçme ihtimali yok imkansızdır.

TAMAMEN ŞANS COVİD NEDENİ İLE AKSAKLIKLAR OLDU

• 150-200 lira için su islere bulasmanin mantigini anlamis degilim. Bir hata olmustur cikmistir sacma bi vergi, simdi ugras dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi halkına bu kadar kötülük yapar mı be bir devlet.

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Benim 2.320 tl değerindeki Anakart gümrüksüz geçti üstelik Amazon DHL ile gönderdi normalde gümrüksüz geçme ihtimali yok imkansızdır.

TAMAMEN ŞANS COVİD NEDENİ İLE AKSAKLIKLAR OLDU

şans değil hocam amazonda alırken gümrük vergisini ödüyorsun , DHL'den kaçması mümkün değil.

• riaz kullanıcısına yanıt

Ben Amazon'a 54 euro yani 400 tl vergi ödemiştim.

Anakart'ı teslim aldıktan 55 gün sonra Amazon mail attı gümrük ücreti ödenmemiş 2.320 tl'den 54 euro 398 tl iade yaptılar.

• paketini açıp kafalarına göre ürüne vergi çıkarmışlar geçmiş olsun ve seni oradan oraya yönlendiriyorlar. bir sonuç çıkmaz. cimer'e başvur. eğer dhl ile gönderilse oradan da kol gibi geçirirler. dhl ups fedex ile gönderi almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 14 Temmuz 2020; 11:44:41 >
  • Jun.Misugi kullanıcısına yanıt

ah bir bilsem

• Olgi kullanıcısına yanıt

cimere yazdım hocam yanıt bekliyorum.

• besttrr kullanıcısına yanıt

Bütçem o kadardı.

• chalap kullanıcısına yanıt

Ahhh Ah...

• TulparHAN kullanıcısına yanıt

Garip işte.

• Zeen Z kullanıcısına yanıt

artık benimde kalmadı.

• Alisso32 kullanıcısına yanıt

Dostum canın yanmış geçmiş olsun ve haklısın da ama durum bu ise diğer arkadaşlara örnek olması açısından, zaten verdiğin linke göre ürünün 4GB olanını yani ucuz olan versiyonunu almışsın. Normal bir vergi çıksa bile ödeyeceğin rakam 1400-1500 arası. Bu fiyata zaten TR deki en güvenli sanal satış mağazalarından alabilirdin.

Şimdi araştırdım "Sapphire Radeon RX580 "8GB !" " 24 ay garantili faturalı sıfır ürün 1.485,75 TL diyor. 828 lira gümrük vergisi çıktı (aliexpress) ACİL! YARDIM!  (halloldu) 

Kartı tanımıyorum yanılıyorsam da düzeltin ama bence paranı iade al, aynı paraya en azından 8GB olanını alırsın.

Ha 980TL den fazla veremem 10-20 TL vergi çıkar sandım diyorsan o zaman bir şey diyemem.

o zaman rx 570 alsaydın dostum.

• riaz kullanıcısına yanıt
    828 lira gümrük vergisi çıktı (aliexpress) ACİL! YARDIM!  (halloldu)

Hocam 15 şubatta teslim aldım 7 nisan'da falan iade geldi. Gördüğünüz gibi aslında Amazon 53 euro gümrük ücretini tahsil etti ama covid yüzünden DHL dikkat etmemiş 400 tl para gelince anakartı 117 tl ye yenilemiş oldum

• Ticaret bakanlığı tarafından benimle iletişime geçildi bu hatanın 2-3 güne düzeltileceğini söylediler. Ondan sonra istanbul pim benimle iletişime geçti. Demek ki arkadaşlar hakkımızı cimerde arayacağız bundan sonra. Bakalım bekliyoruz.

Valla güzel haber, sevindim hocam. Hakkını aramasa insanlar yok yere bindirecekler ücreti desenize.

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

Valla güzel haber, sevindim hocam. Hakkını aramasa insanlar yok yere bindirecekler ücreti desenize.

Teşekkür ederim hocam bende çok sevindim inanın. Cimerde olmasa ne yapacaktık.

Hocam bir de bunu yeni başlıkta açarsanız "Aliexpress yüksek gümrük vergisine itiraz" gibi bir başlıkla, insanlar da arama yaptığında direkt sizin konuyu bulabilsinler. Faydalı olacağını düşünüyorum açıkçası. Ben de her seferinde diken üstünde bekliyordum acaba ne kadar vergi çıkacak diye ama hiç abartı bir ücret çıkmamıştı.

• ProHan P kullanıcısına yanıt

hocam bugün güzel haberler aldım inşallah bir kaç güne paylaşırım.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.