Şimdi Ara

8350 + ASUS SABERTOOTH mu? yoksa 3570k + Asrock z77 extreme 4 mi ? Öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 7 yıllık pc artık bitmek üzere, bu nedenle ikinci el üzerine ağırlık vermekteyim mali açıdan uygun diye ama iki seçim arasında gidip geliyorum tercihler şöyle bana uygun olarak görünen

FX 8350 + ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 -> (garantileri devam ediyor)

yada

İntel i5 3570k + Asrock z77 extreme 4 -> (garanti yok)

Fiyatları aynı Asrock a karşı hep hayranlığım olmuştu ama yinede iki tercih arasında gidip geliyorum siz objektif bir şekilde fanboyluk yapmadan lütfen hangisi önerirsiniz

Amacım oyun falan değil neredeyse oyun hiç oynamam oyun konusunu dikkate almayın performans kalite ve stabilite benim için önemli sadece

• Anakartı sıfır almanızı öneririm. İşlemci ikinci el alınır ama anakart, ömrü daha sınırlı olan bir bileşen. M5A99Fx Pro 990Fx öneririm eğer FX düşünecekseniz. Sabretooth çok sıkıntı çıkaran bir anakart. Herkes çok seviyor fakat çok da değişime gidiyor.
  • 2500K ve Asrock Z77 Extreme 4 kullanıyorum yaklaşık 4 senedir. Gayet memnunum sadece pcb biraz ince ama bunun da bir yan etkisini yaşamadım şu ana kadar.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolphin/Lion -- 12 Ağustos 2016; 13:22:49 >
  • 3570k li ikiliyi tercih edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende inteli tercih ederdim açıkçası

Ayrıca bunların 2 side özel bir işlem yapılmayacaksa gündelik sistemde fark edilecek bir durum oluşmaz.
  • Oyunlar için intel tabiki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önerileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar
  • AMD mi kaç kaç kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fx 8350 yi tercih edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.