Şimdi Ara

849 TL Scythe Fuma 2 SCFM-2000 2x120mm CPU Hava Soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 849 TL Scythe Fuma 2 SCFM-2000 2x120mm CPU Hava Soğutucu

https://www.incehesap.com/scythe-fuma-2-scfm-2000-cpu-hava-sogutucu-fiyati-44086/

489 TL Id-Coolıng Se-224-XT Red 120mm 4Pin PWM Kırmızı

https://www.nesiltech.com/urun/id-cooling-se-224-xt-red-120mm-4pin-pwm-kirmizi

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Güzel soğutucu da kasanın ortasında kocaman demir parçası hoş olmuyor artık.

• Fuma 2 iyi soğutucudur öneririm. Ama 2. El piyasası çok kötü. Satamadım bir türlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt
    Kral sogutucu takma ben oyle kullaniyorum gayet hos gozukuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lga1700 sahipleri bunu da almak zorundalar:

https://www.incehesap.com/scythe-scmk-1700-lga1700-montaj-kiti-fiyati-53825/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.nesiller için önermem çünkü soğumuyor sıvı soğutma şart gibi duruyor, Kasada görsellik aramayanlar masanın altına atarım görsellik RGB felan sevmeyenler için ideal ama bence abartılacak bir üründe değil orta segment ürün kasa enine genişliği olmayanlarda uzak dursun zira kapağını kapatamayabilirsiniz.

• ardack kullanıcısına yanıt

Kocaman demir takmak zorundayız diyorsun yani? sıvı soğutmalar takılmıyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha güncel ve daha güçlü bir soğutucu, Fuma2'ye 850 lira vermektense bu ürünü araştırmanızı tavsiye ederim. LGA1700 desteği de var

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt

1465 gr olması sıkıntı çıkarabilir sanki

https://www.techpowerup.com/review/deepcool-ak620-dual-tower-cpu-cooler/6.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt

Fuma 2 fiyatında fuma 2 kadar soğutacak bir sıvı soğutma önerir misiniz?

• İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt

Açıklamalı yazdım, lakin nerenizle okunuz bilemiyorum Sayın Kaypakkaya, Hava soğutma zaten yetiyorsa Sıvı soğutmaya para vermek saçma olur, gidip 12700k alıp Hava soğutma ilede soğutamazsınız bu denendi, Extrem hava soğutmaların testleride ortada, siz hava soğutma fiyatına sıvı soğutma arıyorsanız zaten ne dediğinizin farkında değilsiniz demektir, Sıvı soğutmaların 120mm 240mm olanları SADECE GÖRSEL olarak alınıyor, Çünkü hava soğutma o sisteme yeterlidir, 120 ve 240mm ler 280 ve 360 lar gibi iş yapmıyor tamamen görsellikten ibaretler. Ben Fuma 2 gibi 1,5 kilo bir soğutucuyu kasalara sığmaması olasılığını dahi yazdım dahi açık ve net nasıl yazılırdı bilemiyorum umarım bu sefer gözünüzle okursunuz ve tecrübe edilmiş şeyleri kinaye ile örtmeye çalışmazsınız

• AK620 %100 fanda 55db ses çıkartıyor. Fuma 2 ise 45db. Az sesli bir ortamda 35db üstünde sesin rahatsız etmeye başladığını dikkate alırsak Fuma 2 sesi önemseyenler için doğru tercih olacaktır. Tech power up'ın testleri 45db için normalize edilmiş, gamersnexus grafikleri ise 35db için. Sese önem verenlere o grafiklere bakmalarını öneririm.

12700k alıp noctua hava ile soğutmayı düşünüyordum ta ki sizin mesajınızı görene kadar. Tam sipariş arifesinde iken iyi oldu bunu görmem. Noctua d15 ile soğutamaz mıyım?

• routemaster kullanıcısına yanıt
    Hocam bende farkındayım sorunsuz kullanabilirim ama arkadaş öyle bir cümle kullanmış ki bilmediğim ne var acaba diye kendimi sorguladım. Cümlesi aynen şu şekilde:

“12700k alıp hava soğutma ilede soğutamazsınız bu denendi”

Denendi dediği için tecrübesinden faydalanmak maksatlı yazmıştım.

• Akelei kullanıcısına yanıt

CPU Cooler: Corsair H150i Elite LCD

CPU Cooler: Noctua NH-U14S

Noctua nd15 12900k'yı bile soğutabiliyor bilmiş bilmiş konuşup milletin kafasını yakmayın ayrıca bahsettiğimiz soğutucu 1.5 değil 5kg.

• Akelei kullanıcısına yanıt

nesil olarak 12.nesil işlemcilerin ısı problemi bariz var, soğutamamak alıp ben stok olarak kullanırım internette gezerim sadece diyorsanız soğutur, Ama Burdaki olay ozmn neden 12700k aldığınızın sorgulanmasıdır, 240mm h100i ile biz bu işlemciyi soğutamadık, tabiki biz performans bekledik, ve yaptığımız ve gerekli olan işlerde 240mm ile istediğimiz sonucu alamadık, Kullanacağınız yere göre değişir, lakin düşük seviyelerde ekran kartı kullanıyorsanız, ve yapacağınız sadece oyun oynamak ve stok değerlerde kulanmak ise sınırlarda gezer o soğutucu ile ama YAZ aylarında ne olur bilemiyorum

Burda çok konuşanlar, orda burda çok konuşanlar alıp deneyenlerden bile DAHA İYİ BİLİYORLAR KENDİLERİ ALIP DENEMEMİŞ BİLE OLSALAR, Bunların sözüne bakmayın, Baksanıza adam Hava soğutma fiyatına Sıvı soğutma arıyor bide daha iyi PERFORMANSLI olsuın diyor bu tip akıllar

Yazdıklarınızdan hava soğutucu ile değil de sıvı soğutucu ile soğutamadığınızı anlıyorum.

Yazdıklarınız birbirini tutmuyor. Bir önceki mesajınızda hava soğutucu diyorsunuz, bir sonrakinde 240 lık h110. Muhtemelen bu mesajdan sonra da her ikisinide kullandım ki diyeceksiniz.

Konu benim için burada kapandı teşekkür ederim.

120 ve 240mm ler iş yapmıyor? görsellikten ibaretler? yok artık gerçekten komedi gibi bir yorum olmuş 849 TL Scythe Fuma 2 SCFM-2000 2x120mm CPU Hava Soğutucu 

280mm i geçtim 360mm den den daha iyi soğutma performansı olan bir ton 240mm var. Siz neye göre böyle bir yorumda bulunuyorsunuz? gerçekten komedi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.