Şimdi Ara

850'li Numaraların İşi İyice Abartması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon numaramızı geçtim kimlik bilgilerimizin bile elden gittiğini düşünüyorum.

850 ile başlayan numaralar artık her gün aramaya başladı. İş yerinde uykuda her gün telefonum çalmaya başladı. Babadan oğula nesil bitmiyorlar, yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak https://tiss.ticaret.gov.tr adresinden şikayet ediyorum ve cezai yaptırım uygulanıyor.

Kimisi internet taahhüt süreniz bitmiştir diye arıyor kimisi oyuncu olmak ister misiniz diye.Bu kadar para cezası kesildiği halde aramalar artarak çoğalıyorsa yaptırımlar yeterli değil demektir. Devletin bu işe el atmasının vakti geldi de geçiyor bile...Şu ülkede evimizde bile huzur yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky1905 -- 5 Haziran 2024; 21:1:5 >

• Açmıyorum engelliyorum, engelliyorum bitmiyor yada kendi kendine engelmi kalkıyor anlamadım.. Bu ceza ne kadar ve devlet tahsil edebiliyor mu. Yani ceza kesilmesi önemli değil, ödenmesi önemli. Bu işi yapan gariban üzerinden şirket kurar gelen cezalar umurlarında bile olmaz.

• canım sıkkındı bi kere dayanamadım sövdüm, daha aramadılar, halden de anlıyor kappeler o günden beri ne 212-6 ne 850 den çıt yok, tesekkürler biçs ne diyeyim850'li Numaraların İşi İyice Abartması 850'li Numaraların İşi İyice Abartması 

• Kerimcem'den süper oyuncu olur. Teyze kızı yalanıyla ödül bile alır. 850'li Numaraların İşi İyice Abartması 

• Cem kullanıcısına yanıt

Cezayı geçtim de bunun dolandırıcılık sayılması lazım, taahhütümden haberleri bile yok beni arayıp bitti diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky1905 -- 5 Haziran 2024; 21:41:3 >
  • Android de Google'ın telefon uygulaması çok iyi filitreliyor. Hiç spam arama düşmüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi kullaniyorum is bankasi, trendyol yemek falan 0850 den ariyor bir alarm vermiyor ama spam olanlarin hepsini ayirmis kirmizi spam olabilir diye uyariyor. Mesajlari da direkt spam diye uyariyor gostermiyor. Kendi databaesi var gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 5 Haziran 2024; 22:18:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu sahibine tamamen katılıyorum. Bu 850'li numara terörünün moku çıktı artık. İşin kötü tarifi komple 850 alan kodunu engelleyemiyorsunuz. Bunu yaptığınızda hakikaten legal ve sizin ihtiyaç duyduğunuz 850'li gelen aramalar da bloke oluyor. AI veya özel spam korumalı listeler üzerinden filtreleme yapmak lazım, onu da tüm telefonlar desteklemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

vallahi ben true caller kullanıyorum 4 5 senedir kafam çok rahat. kendi kendine engelliyor telefonum bile çalmıyor :D SMS engellemesi de var da onun sms programını sevmediğim için mecbur samsung sms'den devam ediyorum.

850yi bırak vatanpc sms listesinden çıktığım halde kampanya bildirimi atıyor sürekli. twitter'dan yazdım, bana diyor ki dmden bilgilerinizi atın. ücretli üyelik olmadan dm yollanmadığından bile haberleri yok.

• Bırak 850'li numaraları, yurtdışından bile aranıyorum artık. Tüm kimlik bilgilerinizin çalındığını ilk haber yapan Cevheri Güven olmuştu ama kendisi fetöcü! olduğu için muteber değildi. Videoda, RTE dahil herkesin TC kimlik numarası dahil tüm bilgilerini sansürleyerek ve örnek göstererek anlatmıştı.

• Kişisel verileri (sözde) koruma kanununu okuyan kaç kişi var aranızda? Ben okudum. İçerik şu: Bilgilerimi al, tepe tepe kullan.

Peki bu hukuksuz kanun çıkacağı zaman AKP'nin o dönem ki ismi hatırlamayacak sözde bakanı ne demişti? "Artık kimse sizi rahatsız edemeyecek. Ederse de ceza alacak" bla bla.

Peki ne oldu? Sorun daha da arttı.

• En kötüsü Telekom sahtekarları.

Önce dandik firma seni arıyor, taahhütün bitmiş diye banttan geçiyor, sen taahhüt yapalım diye bir'e basıyorsun sonra hat kapanıyor.

Buradan senin taahütünün bittiğini ve bire bastığını kaydeden firmadan bir operatör arayıp aboneliğini başka firmaya kaydırmaya çalışıyor.

Bir dönem de sağlık mevzuları vardı, sana sigorta satmaya çalışıyorlardı, ben konuşup konuşup bir bahane uyduruyor vazgeçiriyordum.

İstanbulda yaşamak daha büyük sıkıntı her yerden arıyorlar çünkü orada çok iş kolu var dolayısıyla her sahtekarlığın bir çağrısı geliyor.

• Engellemek çözüm değil şikayet etmek en karlısı .

engellemek kendiniz için çözüm olsa da şikayet komple bitirme yoluna gidebilir .

Bu işi Bursa Ankara İzmir Antalya çok iyi hızlı yapıyor .

Numaraları gizlemenize gerek yoktu .

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

İstanbul ticaret müdürlüğü bakmıyor bile, 1.5 senelik şikayetlerim duruyor

• Brky1905 kullanıcısına yanıt

Bakıyor ama geç bakıyordur yıl olarak geriden geliyordur

Ya 2022 yada 2023 leri bitirmeye çalışıyorlardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.