Şimdi Ara

850 tl civarı dokunmatik telefon?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 850-900 civarı dokunmatik ekranlı telefon almak istiyorum.Aklımda iphone 3g 2. el almak vardı fakat daha önceden ipod touch da kullandığımdan iphone dan sıkılabilirim diye düsünüyorum .Alternatif bir kac telefon gördüm lg nin modelleri hosuma gitti fakat belli sorunlar sarj problemi vs. söyleniyor,samsung jet de güzel bir telefon onda da ekran,cızırtı sorunları olduğu söyleniyor.Bu telefonlar veya önerebileceğiniz telefonlar arasında hangisi iyidir.

• Ben sizin yerinizde olsam iPhone 3G tercih ederdim. 3.5" Capacitive ve Multi-Touch ekranı ile zengin uygulama desteği de bunun için ilk nedenler olurdu, zaten iPod Touch'tan alışkınsınızdır. Alternatif olarak da fiyatında indirim olan 5800 olabilir.
  • 5800 fiyatı uygun ve özellikleri iyi bir telefon ancak gerek nokiaların dokunmatik performansı gerek tasarımı beğenmeyisim yüzünden tercih etmeyi düsünmüyorum.Lg modelleri hakında yorum yapabilecek veya baska önerisi olan var mı?
  • eger yurt disindan gelmesini umursamazsan 850 liraya touche diamond 2 alabilirsin. kendileri sinifinin en iyilerindendir.
  • Ben olsam Iphone varken windows mobilea hiç bulaşmam. İkinci el ve temiz bir iphone 3g o fiyata alınabilecek en iyi telefon olur. Ki temizini o fiyata bulursunuz bana kalırsa.
  • iphone 3gs alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdivleli
    Ben olsam Iphone varken windows mobilea hiç bulaşmam. İkinci el ve temiz bir iphone 3g o fiyata alınabilecek en iyi telefon olur. Ki temizini o fiyata bulursunuz bana kalırsa.

Bende Windows mobile varken iPhone hayatta bulusmam :D. Touch Diamond2 oyle boyle bir telefon degil. Kesinlikle oneririm, inanilmaz memnun kalirsin. Hem fiyati da cok pahali degildir. Ikinci elini 700-750 civarina rahat bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralhasanyigit -- 23 Aralık 2009; 9:52:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam HTC'nin cihazları gerçekten başarılı ama , windows mobile kullanıcı dostu bir OS değil. 6.5 fena değil gerçi ama yine de Iphone OS derim.
  • Samsung S8003JET.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.