Şimdi Ara

8520 Curve sarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu dogru yerdemi actım bilmioyrum ama birilerinin bana yardım etmesi lazım :

Telefonum 7 aylık ve gecen ay arka pulları dusmesi yuzunden servise gonderdim telefonm servisten geldgnde sarjının sadece 4 saat gitmesi uzerine bidaha servise gonderdim 2 gün önce telefonumu aldm pili degismisti bugun turkcell uygulamalarından bilyoner uygulamasını indirdm ve 2 saat icinde %70 olan sarjım bitiverdi uygulamayla alakası var mıdır veya sorun ne?

Yardımınız icin simdiden tesekkurler

• billyoner uygulaması nete bağlanarak veri alışverişi yaptığı için sarjı çabuk bitirmesi gayet doğal ve uygulama java olduğu için x2 enerji tüketir bu yüzden 2 saat çok bile dayanmış
  • Uygulamayı sildim ama sorun hala devam ediyo buna ne diyeceksiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinancbc

Uygulamayı sildim ama sorun hala devam ediyo buna ne diyeceksiniz ?

uygulamayla alakası yok nete girdiğinde hep aynı şekilde sarjı daha cok tuketir
  • ama tlefonda hic b islem yapmasamda yani mesajlasmasam bile durdugu yerde 2 saatte %50 sarj yiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinancbc

ama tlefonda hic b islem yapmasamda yani mesajlasmasam bile durdugu yerde 2 saatte %50 sarj yiyo

hocam yeni bi batarya ave sarj aleti almalısınız o zaman
  • wifi kullanmadığınız yerlerde bağlantılardan wifi yi kapatmanızı tavsiye ederim ben öyle yapıyorum ciddi anlamda farklılık var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BB Curve 8520 Hakkında Yardım
    14 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    N78 wireless sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.