Şimdi Ara

85Bin Otomatik Araç Tavsiyesi (Bütçe arttı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Satıcısı değilim, örnek ilân buldum. Benim aracım en dolu paketken bu en boş paket. Tabikide D segmenti bir aracın en boşu bile dolu oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @leopolidas aracın piyasası bu zaten
    Konu sahibi için büyük ama güzel bir araç olacaktır.

• Herkese çok teşekkür ederim.
    Henüz bir araç almış ya da karar verebilmiş değilim. İşlerim yüzünden epeydir başlığa da girememiştim.

Artısını-eksisini çok iyi bilemesem de 1.6 CDTI Astra'ları önerenler oldu etrafımda. Kararım bu yönde olursa sanırım bütçeyi birazcık daha artırmam gerekecek sanırım ama sizlerin bu konuda fikri ne olur merak ediyorum. Bildiğim kadarıyla tam otomatik şanzımana sahip.

Corolla ihtimalini çok ciddi düşünmeye başladım. Yakın bir arkadaşım aldı birkaç ay önce ve çok memnun. Fırsat olursa bir sürüp görmek istiyorum.

308 denmiş EAT6 şanzımandan dolayı. Daha önce hiç bildiğim, aklıma gelmiş bir araç değildi. Çok güzel bir tavsiye oldu, buna da bakacağım.

508 gerçekten çok güzel bir araçmış. Fakat hem bir tık büyük geldi gözüme, hem de km'si düşük, sıkıntısız bir araç için bütçeyi epey bir aşmak gerek sanki. İleride kendi aracımı değiştirmek istersem güzel bir seçenek olur.

Clio 1.5 dci EDC'yi çok görür oldum. EDC ile ilgili bazı hataların olduğundan bahsedilmiş. Bir CVT ya da EAT6 değil sanırım (zaten yarı otomatik). Fakat piyasada bu kadar da kullanıldığını görünce risk alınır mı diye düşünmüyor da değilim.

DSG için artık neredeyse taksi çağırınca denk gelse binmeyecek hale geldim. Öylesine kötüleniyor herkes tarafından. Bir o kadar insan da hâlâ alıp kullanıyor şaşırtıcı şekilde.

Tekrar teşekkür ederim herkese.
    Sonuç olarak Corolla, Clio ve 308 araştıracağım biraz daha ve artık yakın zamanda bu işi neticelendireceğim.
    Nasip olursa hangi aracı aldığımı buradan sizlere de yazarım. Belki başka birilerine de ileride fikir vermiş olur.

• Ferto kullanıcısına yanıt
    İlâna göre alın derim.
    508 alacakken aslında temiz araç bulursam alacağım modundaydım.
    Bu arada Clio'nun EDC'si aslında DSG ile aynı. Yarı otomatik çift kavramalı. Bir süre sonra size yine masraf çıkartacaktım.
    Kısaca temiz bulursanız model marka farketmez seçenekleriniz arasından alın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.