Şimdi Ara

85BİNDEN 30 BİNE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YGS 1 İM 85 BİN , MAT2 İM İYİ , FENEDE YGSDEN ÖNCE BAŞLAMIŞTIM , ÇALIŞMAM İYİ YANİ. MF4Ü 30BİNE ÇEKEBİLİRMİYİM ? NOT ORTALAMAM 85

• ÇEKERSİN
  • Bence rahatlıkla olur hem temelin varmış hem de okul puanın iyi ama çalışmanı aksatma nasılsa 30 bine çekerim diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul0369

Bence rahatlıkla olur hem temelin varmış hem de okul puanın iyi ama çalışmanı aksatma nasılsa 30 bine çekerim diye

quote:

Orijinalden alıntı: İdrak Yolları İltihabı

ÇEKERSİN

teşekkür ederim cevaplarınız için , yok aksatmam tabi ama imkansız diyenler olunca epey hevesim kırılmıştı dogrusu
  • Mat 42-43
    Fkb-Geometri 23-25

Civarı yapsan rahat girersin
  • Minimum Mat 40 FKB 23 24 gelirse 30 olur bence okul puanı da güzel birçok örnek var çevremde o şekilde çeken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarım Ay7

Minimum Mat 40 FKB 23 24 gelirse 30 olur bence okul puanı da güzel birçok örnek var çevremde o şekilde çeken.
    Üst düzey bir çalışmayla mümkün. Ama muhtemelen yapamazsın, çünkü mat1-fen netlerini az çok tahmin edebiliyorum ygsde. 2ay içinde bunları fulle yakına çekmen zor gibi geliyor. Gene de başarılar, saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Dayman

Üst düzey bir çalışmayla mümkün. Ama muhtemelen yapamazsın, çünkü mat1-fen netlerini az çok tahmin edebiliyorum ygsde. 2ay içinde bunları fulle yakına çekmen zor gibi geliyor. Gene de başarılar, saygılar..

teşekkür ederim . ygsde astım krizi geçirip erken çıktım sınavdan . fene bakamadım pek
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzeyneb

quote:

teşekkür ederim . ygsde astım krizi geçirip erken çıktım sınavdan . fene bakamadım pek

Alıntıları Göster
    up up up

• Bende 87binden 27 bini zorluuorum bakalim be olucak
  • The Dayman kullanıcısına yanıt
    mat 1 le mat 2 aynı kardeş? mat 1 ile mat 2 arasında dağ kadar fark var ulen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akordiyon

Doğru farklılar, ama mat1 de 20-22 civarı bir net yapan biri 40-45'i zorlayamaz. Örneğinin bile olduğunu sanmıyorum.(Hastalık vs harici)
  • Hepsinden eeen fazla 2-3 yanlış yapman lazım. Zaten öyle bi performans sergileyebilecejsen bir sene daha hazırlanıp Türkiye 1.si olursun. Yani 50k 45k filan mümkün ama 30k imkansız gibi bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: OUaTime

quote:

Doğru farklılar, ama mat1 de 20-22 civarı bir net yapan biri 40-45'i zorlayamaz. Örneğinin bile olduğunu sanmıyorum.(Hastalık vs harici)

matematigim 34 net . bu şekilde 40-45i zorlayabilirmiyim sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik tinerci

Hepsinden eeen fazla 2-3 yanlış yapman lazım. Zaten öyle bi performans sergileyebilecejsen bir sene daha hazırlanıp Türkiye 1.si olursun. Yani 50k 45k filan mümkün ama 30k imkansız gibi bir şey

sagolun. dedigim gibi astım krizi geçirip erken çıktım sınavdan istedigim gibi ollmadı ama bakalım mezuna kalmayı düşünmüyorum hayırlısı olsun
  • elınden gelenı yap havluyu atma
  • quote:

Valla ben mat 1i kötü olup mat 2si iyi olan birine denk gelmedim. Dediğimi iyice okursan bunu kastettiğimi anlarsın, yoksa tabi ki mat 2 daha zor ve farklı.
  • quote:

quote:

Valla ben mat 1i kötü olup mat 2si iyi olan birine denk gelmedim. Dediğimi iyice okursan bunu kastettiğimi anlarsın, yoksa tabi ki mat 2 daha zor ve farklı.

Alıntıları Göster
    Öncelikle gecmis olsun aynı durumdayız diyebilirim ben de ygs2 de 80k yaptım 30k hedeflerken 2 katıma cıktım bunu 35-40 a cekebilmek icin rehberlik hocamla konustum 40 matematik 20 geometri 20 fizik 25 kimya 26-27 biyoloji yani toplamda 130 netle felan cekebilceğimi söyledi birkac gün iyi gaza geldim iyi calısıyordum ama suan motivasyonum bitti seneye kaldım gozüyle bakıyorum insan ygsden önce baya iyi yapıp ygsde afallayınca lys calısamıyor. Ben kendimden umutlu degılım de umarım basarırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clariyt -- 11 Nisan 2015; 19:19:56 >

• Clariyt C kullanıcısına yanıt
    inşalllah sende başarırrsın ben mezunu hiç düşünmüyorum dogrusu. 2 bölüm istiyorum biri 30 bin digeri 55bin . olmadı 55e girerim heralde diye düşünüyorum ama inşallah mezuna kalmassın o çok kötü bir psikoloji olur heraldee umudunu kaybetme dişini sık 2 ay seneye kalsan bile daha rahat edersin öyle düşün bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzeyneb

quote:

Orijinalden alıntı: OUaTime

quote:

matematigim 34 net . bu şekilde 40-45i zorlayabilirmiyim sizce

Size özel söylemedim genel konuştum ben aslında. 35 net yapan mat2'de 30 da yapabilir, 50 de yapabilir belli olmaz. Ama dediğim gibi hastalık ölüm vs sebepler olmadan 20 net civarı yapmış birinin 40-45'i hayal etmesi sadece gülünç bence, her ne kadar çalışmaya dayansa da biraz matematiksel zeka da gerektirir lys çünkü.

Mezuna kalma konusunda da fazla çekinmeyin bence. Çalıştığınız sürece en kötü ihtimalle 10-15k artırabilirsiniz ( 69k ve daha iyi sıralamalardan bahsediyorum, 100-200 gibi sıralamalarda daha fazla artırırsınız.) Ayrıca mezuna kaldım çok sıkıldım, mezuna kalmak çok zor gibi yorumları da görmüşsünüzdür belki ama ben bunları da yaşamadım şahsen.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.